Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: I-ar placea surpriza mea?

din 5 apr 2008 04:03 de Coracao

mi se pare o idee super faina...daca nu ai pus=o in aplicare inca, da-i bataie.sigur o sa-i placa

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A fi..

din 5 apr 2008 03:52 de ExoticDream

Chiar crezi ca o partida de sex poate "plati" suferinta care, avand in vedere situatia, ii urmeaza? De ce este nevoie sa faca sex exact cu barbatul care a facut-o sa sufere si pe care se chinuie sa-l uite, nu mai exista alti barbati pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 apr 2008 03:47 de ExoticDream

Orasul in care te afli este unul mare si frumos, nu cred ca ar fi imposibil sa o iei de la zero DACA esti o femeie independenta si nu te afli acolo doar ca iubita a barbatului cu care esti la ora actuala. De fapt.... nu stim asta, nu ne-ai spus ...

Re: Re: Suparata mai tot timpul

din 5 apr 2008 03:28 de ExoticDream

Apuca-te serios de citit (alege genul, autorii preferati, cauta carti si da-i bataie!), intereseaza-te ce evenimente de tot felul sunt in localitatea ta si eventual in imprejurimi (te ajuta netul in privinta asta) si, in functie de pasiunile ...

Re: Cine face primul pas?

din 5 apr 2008 03:13 de ExoticDream

Cel care simte primul.... Dupa ce constientizezi ce porti in suflet, totul se intampla liniar: capeti curaj, simti dorinta de a exprima ceea ce simti, de a-l invalui pe celalalt in caldura sentimentelor tale..... s.a.m.d. :heart::love::heart:

Re: Cum sa-i arat cum sunt cu adevarat?

din 5 apr 2008 03:07 de ExoticDream

Da, cred ca oracolul nostru, stefanoski, a ghicit din nou, trebuie sa fie vorba de generatia 1992-1993...! Am si eu o mica-mare intrebare: cum adica te-ai si despartit de cineva, dar nu ai apucat nici macar sa-l cunosti?!? Logica asta chiar nu o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mica dilema

din 4 apr 2008 21:34 de mariana

de acord ! dar sora asta se gandeste zi si noapte la fratele ei:|

Re: Re: Cum scap de colacei?

din 4 apr 2008 18:51 de vali

Nu mai faceti ma misto de fata...nu e singur care vrea sa scape de asa ceva:rolleyes: ceva bunO:) Treaba cu colaceii este relativ...dificila. A slabi nu este deajuns pt a scapa de ei, dimpotriva, o sa te trezesti cu pielea atarnand si se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A fi...sau

din 4 apr 2008 14:54 de carrie

So... draga Koralia, eu nu te judec si inteleg perfect ceea ce simti pentru ca si eu am fost oarecum in aceeasi situatie. Eu te sustin, spre deosebire de restul celor de pe aici. Doar ca... incearca sa traiesti doar momentul daca vrei si daca te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A fi...sau a n

din 4 apr 2008 13:43 de angela

Tocmai pentru ca exista aceea libertate a cuvantului, si acel liber arbitru, si pentru ca traim slava Domnului in democratie, fiecare e liber sa spuna ce vrea, si sa faca ce vrea in anumite limite date de morala, sau lege.Povestea ta chiar nu ma ...

Re: sex

din 4 apr 2008 13:13 de angela

Nu vad rostul intrebarii,atata timp cat nu stii sa scrii corect..Si daca te-ai referit la a te satura de sex, iarasi nu vad rostul intrebarii tale incolore,inodore, si insipide, pentru ca astazi toata lumea de pe la 12-13 ani pana la o anumita ...

Re: Re: Re: Re: ce sa fac?

din 4 apr 2008 13:08 de angela

Cu ce te ajuta daca ii demonstrezi lui ceva?Ce a insemnat el pentru tine pentru ai mai demonstra ceva? Eu zic sa-ti vezi de treaba nu are rost sa demonstrezi lumii ceva.Tu stii cel mai bine cum esti..:ok:

Re: Re: Re: Re: Marimea penisului.

din 3 apr 2008 23:44 de dailyroutine

In sfarsit un raspuns destept...Respect!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 3 apr 2008 23:08 de EmaB

Nu nu,nu e pt ca nu pot sa-l parasesc pe primul. Problema este ca,sunt intr-o tara straina si daca plec,trebuie sa caut ceva in alta parte si e ca si cum o iau de la 0. Si vreau sa fiu sigura ca nu ma pomenesc singura intr-un oras strain.Ca ...

Re: Atingere cu penisul in zona genitala->risc sar

din 3 apr 2008 23:03 de ionescu_amal

Daca numai te-a atins si nu a ejaculat nu e nici un risc

Re: Cum imi dau seama daca mai sunt virgin??

din 3 apr 2008 23:00 de ionescu_amal

Dar pentru ce conteaza asta ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Melod

din 3 apr 2008 21:12 de crisexpert

Aici avem aceasi parere.

Re: sex

din 3 apr 2008 20:34 de baby

oare nu vad bine sau scrie [b]sarutat [/b] de atata sex?????:blink: pai de ce sa ne "sarutam" de sex???:lol: nici nu ne sarutam nici nu ne saturam de sex....ce sa.i faci daca.i bine:~*:~* :lol::,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Melodii p

din 3 apr 2008 20:30 de valentine

Am retinut, dar nu a intrebat nimeni daca iti plac sau nu. Poate unora le plac...trebuie impuscati? Ti-am zis, nici mie nu imi place heavy metal-ul, dar nu am nimic cu persoanele care asculta asa ceva si le doresc sa se distreze cat mai bine ...

Re: Cine face primul pas?

din 3 apr 2008 20:29 de SORIN28

Ala care simte primul asa ceva. Sa spui "Te iubesc" doar ca sa te afli in treaba e bataie de joc la adresa acestor cuvinte(desi pentru multi, "azi", nu mai reprezinta mult) :ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1954 din 3732
«   1 ... 1951   1952   1953   1954   1955   1956   1957 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare