Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: M-a parasit pentru altul, a revenit, s-o p

din 11 apr 2008 16:37 de bianca09

prieteni te asa cand ti lumea mai draga eu zic sa faca ce ii spune inima asa ca :ok:bafta

Re: Re: Re: cum sa scapi de monotonia din pat?

din 11 apr 2008 16:30 de angela

Eu zic sa va luati Kamasutra.:,AM vazut ca e si pe site afisata..Daca esti atat de activa si te plictisesti repede, cred ca e cea mai buna solutie, plus ca mai sunt si jucarii pe la sex shopuri..:ok:

Re: Sunt insarcinata?

din 11 apr 2008 16:26 de angela

DACA TE-AI PROTEJAT, CUM POTI FI INSARCINATA?:blink:Iar daca pe viitor faci sex neprotejat si iti faci un test de sarcina si iese negativ sigur nu ai cum sa fii insarcinata..Testele de sarcina au precizie de 97-99%..Iar daca testul iese negativ, ...

Re: Sunt insarcinata?

din 11 apr 2008 16:23 de luiza

daca te-ai protejat nu ai de ce sa-ti faci griji...poate este doar o dereglare menstruala....mai asteapta un pic si daca tot nu-ti vine dute la un control....nu te speria

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum poate fi oprita cr

din 11 apr 2008 16:19 de crisexpert

Nu incerca sa eviti raspunul!Ai facut sex cu el si ai vazut ca nu stie sa il foloseasca?Poate stie, poate nu stie.Asta e treaba lui.El vrea sa nu mai creasca.Ajuta-l daca poti.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex pentru prima data

din 11 apr 2008 15:54 de carrie

Actul sexual, de orice natura, cu o persoana de sex diferit sau de acelasi sex [b]care nu a implinit varsta de 15 ani[/b] se pedepseste [...]. A, si inca ceva, daca majorul reuseste sa dovedeasca faptul ca nu a stiut ca minora/ul nu avea 15 ani ...

Re: Prima data...

din 11 apr 2008 15:32 de baby

da si in cazul meu a fost la fel:~*amandoi virgini....cateva incercari...mie imi era teama recunosc:~*si in plus era durerea aia ciudata ...dar cand sa nimerit sa avem ceva mai mult timp la dispozitie...a fost super misto:heart: crede.ma daca nu e ...

Re: Oare m-am saturat de atata bine?

din 11 apr 2008 15:04 de ema

nu l-ai inselat daca doar ati facut un schim de priviri!daca va iubiti pastreza-l si ai grija de el!dragostea este cea mai importanta pe pamantul asta!:love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex pentru prima data

din 11 apr 2008 14:48 de SORIN28

NU ):( tot act sexual cu un minor ramane, tot pedepsit de lege este. Multumita?! :flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Sex pentru prima data

din 11 apr 2008 14:06 de carrie

Actul sexual cu un minor Actul sexual, de orice natura, cu o persoana de sex diferit sau de acelasi sex care nu a împlinit vârsta de 15 ani se pedepseste cu închisoare de la 3 la 10 ani si interzicerea unor drepturi. Cu aceeasi pedeapsa se ...

Re: Re: Re: ...iar masturbare...

din 11 apr 2008 13:37 de Stranger_to_love

Da e normal!!!!!!! Si in fond de ce te deranjeaza nu stiu.Daca se masturbeaza des poate sa tina mai mult partida cu tine. Tu de ce nu crezi ca e normal?Esti sexoloaga? Defineste normalitatea. Era anormal doar daca in loc sa faca sex ...

Re: M-a parasit pentru altul, a revenit, s-o prime

din 11 apr 2008 13:13 de SORIN28

Concluzie...prietenii au dreptate. Esti prost daca o primesti inapoi:ok:

Re: situatie complicata

din 11 apr 2008 13:06 de SORIN28

1. Te vei potrivi si cu altele in pat. 2. Mereu, pe femei, le va atrage noul si majoritatea vor cadea in cursa). 3. Poate ar trebui sa-ti pui niste semne de intrebare despre caracterul ei(lipsa) din moment ce la primul venit a si plecat 4. Tu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina dupa sex oral?

din 11 apr 2008 12:50 de SORIN28

Deci uite asa ma lamuresc si eu...poti sa faci orice tip de sex(mai putin vaginal) ca fata ramane virgina. Deci daca o tipa practica de "X" ani doar sex oral si anal, ajunge la "40" ani si tu atunci faci cu ea pentru prima data sex "normal" este ...

Re: situatie complicata

din 11 apr 2008 12:16 de the_gogu

incerc sa ma pun in situatia ta si imi imaginez ca e destul de greu, sa o aduci inapoi...nu prea am idei dar o data ce te-a lasat a doua oara te va lasa si mai usor,te amagesti sansele sa o aduci inapoi sunt destul de mari dupa parerea mea daca ea te ...

Re: Re: Re: ce ai face in locul meu

din 11 apr 2008 12:03 de the_gogu

cel mai bun raspuns...si un plus e antisuferinta;) primeste-o dar incearca sa nu o iubesti

Re: Mai vrea ceva de la me?:|

din 11 apr 2008 12:00 de the_gogu

sincer parerea mea este ca vrea ceva SI de la tine...adica nu te vrea doar pe tine sau te vrea pentru ca nu are pe alta din moment ce este inebunit de altcineva mai bine uiti de el ps:cred ca o sa-ti fie mutat topicul la alta categorie sa nu crezi ...

Re: Re: Tot nu e bine....

din 11 apr 2008 11:48 de Suparata

Sunt suparata pe parintii mei pentru ca au gresit in unele privinte foarte mult fata de mine. Le spun ca nu mai suport,ca nu sunt de acord cu ceea ce imi spun ei, si ma opun cu toata fiinta mea,iar ei continua.Lor pur si simplu nu le pasa de ceea ...

Re: M-a parasit pentru altul, a revenit, s-o prime

din 11 apr 2008 11:24 de considermecr

Ok.foarte simplu.conshtientul tau, ratziunea, se bate cu endorfina acumulata din timpul relatziei.Defapt...sa shtii ca toate sentimentele sunt defapt reactzii chimice implicand anumitzi hormoni. Sfatul meu ar fi sa nu acceptzi...pt ca ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Virgina dupa sex oral?

din 11 apr 2008 11:21 de alexandra84

daca faci sex oral asta nu inseamna ca nu mai e virgina din contra mai este virgina pana atunci cand face dragoate cu baiatu iubit ca sa o dezvirgineze:rolleyes::rolleyes:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1949 din 3732
«   1 ... 1946   1947   1948   1949   1950   1951   1952 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare