Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: nu styu ce sa fak

din 18 apr 2008 03:09 de ExoticDream

Multumim, multumim! Stai pe-aproape, avem cam multi useri stil RBD-mIRC-Mess.... adica "a total mess"! :ok::ok::ok:

Re: O conferinta?!?

din 18 apr 2008 02:58 de ExoticDream

Daca exista cereri, organizam conferinta, avem si un responsabil cu problema asta, insa ma tem ca s-ar inscrie doar pustii mai mici de 14 ani daca subiectul ar fi legat de [i]mIRC[/i]uiala! :unsure::unsure::unsure:

Re: Exista barbat fidel unei singure femei?

din 18 apr 2008 01:05 de Dunno

Sa iti raspund scurt si la obiect DA ,cu * cum s-a zis si mai sus ,pentru o anumita perioada de timp . Cel mai bun prieten al meu e cu o tipa de 1,5 ani si nu a inselato niciodata . Mi-ar fi spus daca era :p A fost primul si cel mai bun exemplu ...

Re: Imi pierd erectia in momentul penetrarii :(

din 18 apr 2008 00:47 de angela

PROBLEMA ta nu se rezolva la un medic dupa parerea mea..Multi barbati patesc asta, cand sunt foarte emotionati..Ce trebuie sa faci e sa dai emotiile la o parte, sa nu te mai gandesti la asta..Discuta cu partenera sa te ajute si ea si sa te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce ma refuza?

din 18 apr 2008 00:41 de angela

Poate mai vrea si ea o pauza,sau sunt unele persoane care nu sunt innebunite dupa sex..Iar daca vrei sa o parasesti pentru asta, mi se pare aberant..Asta inseamna ca nu tii la ea.Eu stiu ca sexul e important intr-o relatie, insa se pot remedia ...

Re: Re: Re: Am 15 ani si jumatate, sa-mi incep via

din 18 apr 2008 00:37 de angela

Oare esti printre primele de la coada..scutiti-ma nu scutitima,vezi pronumele personal, forma neaccentuata..IS se foloseste pe la ''tzeara'',este o forma populara..:rolleyes: In legatura cu subiectul tau, e prea devreme, mai asteapta.Ca sa iti ...

Re: Re: Re: Re: Re: de ce ma refuza?

din 18 apr 2008 00:35 de swayer

nu intelegi ceva vrb cu ea de aproape 3 ani ... uite ca sa fim kit si esti asa bun cam la cat timp ar fi normal sa vrea o fata sa faca sex cu tine ...? la mine este si o problema stau cu tata.. a fost plecat in afara iainte sa vina cu o zi am ...

Re: Ispita relaţiei cu „fosta“

din 18 apr 2008 00:31 de angela

Super interesant articolul..Eu de exemplu nu as accepta ca sotul meu sa aiba o legatura cu fosta,mai ales daca a iubit-o mult, oricat de multa incredere as avea in el, in ea nu as avea incredere.:rolleyes:Faza cu barbatul care isi gaseste o femeie ...

Re: Re: nu styu ce sa fak

din 18 apr 2008 00:00 de crisexpert

Stai ca vine (e mai greu ca e din specia RBD mess si nu ma pricep inca prea bine, dar invat... ): Sunt cu o persoana de 7 luni si mi-a spus daca vreau sa o fac el (desi cred ca mai corect ar fi: si m-a intrebat daca vreau sa o fac cu el) ~~aici ...

Imi pierd erectia in momentul penetrarii :(

din 17 apr 2008 23:55 de Andrei_Blue

Am 22 de ani tin sa mentionez ca am o iubita de 1 an si ceva serviciile noaste sunt foarte stresante si solicitante. Eu nu mi-am inceput inca viata sexsuala sunt virgin am incercat sa facem dragoste insa am constatat ca e totul bine si frumos pana in ...

Re: Re: Am 15 ani si jumatate, sa-mi incep viata s

din 17 apr 2008 23:11 de maria

daca esti tu destept is printre primele la romana...da voi cum dracu scrieti pe mess sau aici intra oameni maturi ia mai scutitima am pus doar o intrebare da se pare ca...

Re: Re: Re: Re: de ce ma refuza?

din 17 apr 2008 22:19 de d`aia

sunt foarte on topic , nu`s fata s, chiar nu te cunosc si nici celalat punct nu l-ai nimerit... te-ai gandit vreodata ca poate fi din cauza atitudinii tale si a felului cum te porti cu ea ? daca nu sunt inregistrat nu inseamna ca nu sunt si ...

Posesivitatea part

din 17 apr 2008 20:50 de tinalazar

Uitati o intrebare, sa vedem ce raspunde fiecare: Se organizeaza X iesire pe undeva prin oras cu niste prieteni (insist, totul in parametrii legali). Tu vrei sa mergi. El/ Ea nu poate (din X motive) si este o persoana posesiva => nu i-ar conveni ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 apr 2008 19:48 de crisexpert

:lol: Hai ca ai inceput sa imi placi dupa ce ai scris mai sus :lol: :lol: Daca nu ai vrut sa pricepi ca e normal ce face iubitul tau... Imi place sa rad, atata tot. Sper ca ai priceput ca nu trebuie sa mai fi nervoasa pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A fost sau nu a fo

din 17 apr 2008 19:06 de stefanoski

Chiar ai fi in stare sa faci asta ? :mellow:

din 17 apr 2008 16:07 de solokd

poy da si fetele pot sa o faca manual ....si prima oara era mecanica...ca inca nu aparuse PC-urile :P

Re: Re: Am facut sex de doua ori, pot fi insarcina

din 17 apr 2008 14:49 de jennifer_18

da dar nu intelg dc nu mi vine:(:(:( dak mi as mai f un test as scapa de indoiala?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ziua barbatului 5

din 17 apr 2008 14:39 de baby

asta inseamna k nu esti fidel dak iti cauti prospaturi.... infidel= porc:love: si ce ?? putem sarbatori impreuna:-`:~* Doamne dar dak petreceti doar nu beti banii mei...:lol::lol:asa k spor la ridicat pahare:, dar totusi nu va luati ...

Re: Prietenul meu are niste excrescente pe penis

din 17 apr 2008 14:31 de mimi

.................................... mai bine aprinde lumina sa vezi mai bine ce are el pe penis! mai trebuie controlat din cand in cand...sa nu bagi orice in guritza! :)) ok..! si un gust mai specific nu ai sesizat? poate ar trebui sa ...

din 17 apr 2008 14:12 de simosimina

ai mare dreptate. si in rest...puteti sa spuneti ce vreti...draga crisexpert(de park ai fi unul :)) ) iti garantez yo k am mai multi neuroni in cap. sincer..dk aveam decat unul..yo una zic k se dadea cu capul de cutia craniana pana nu mai ramanea ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1943 din 3732
«   1 ... 1940   1941   1942   1943   1944   1945   1946 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare