Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: nu styu ce sa fak din 18 apr 2008 03:09 de ExoticDream
Multumim, multumim! Stai pe-aproape, avem cam multi useri stil RBD-mIRC-Mess.... adica "a total mess"!
:ok::ok::ok:
Re: O conferinta?!? din 18 apr 2008 02:58 de ExoticDream
Daca exista cereri, organizam conferinta, avem si un responsabil cu problema asta, insa ma tem ca s-ar inscrie doar pustii mai mici de 14 ani daca subiectul ar fi legat de [i]mIRC[/i]uiala!
:unsure::unsure::unsure:
Re: Exista barbat fidel unei singure femei? din 18 apr 2008 01:05 de Dunno
Sa iti raspund scurt si la obiect DA ,cu * cum s-a zis si mai sus ,pentru o anumita perioada de timp . Cel mai bun prieten al meu e cu o tipa de 1,5 ani si nu a inselato niciodata . Mi-ar fi spus daca era :p A fost primul si cel mai bun exemplu ...
Re: Imi pierd erectia in momentul penetrarii :( din 18 apr 2008 00:47 de angela
PROBLEMA ta nu se rezolva la un medic dupa parerea mea..Multi barbati patesc asta, cand sunt foarte emotionati..Ce trebuie sa faci e sa dai emotiile la o parte, sa nu te mai gandesti la asta..Discuta cu partenera sa te ajute si ea si sa te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce ma refuza? din 18 apr 2008 00:41 de angela
Poate mai vrea si ea o pauza,sau sunt unele persoane care nu sunt innebunite dupa sex..Iar daca vrei sa o parasesti pentru asta, mi se pare aberant..Asta inseamna ca nu tii la ea.Eu stiu ca sexul e important intr-o relatie, insa se pot remedia ...
Re: Re: Re: Am 15 ani si jumatate, sa-mi incep via din 18 apr 2008 00:37 de angela
Oare esti printre primele de la coada..scutiti-ma nu scutitima,vezi pronumele personal, forma neaccentuata..IS se foloseste pe la ''tzeara'',este o forma populara..:rolleyes:
In legatura cu subiectul tau, e prea devreme, mai asteapta.Ca sa iti ...
Re: Re: Re: Re: Re: de ce ma refuza? din 18 apr 2008 00:35 de swayer
nu intelegi ceva vrb cu ea de aproape 3 ani ... uite ca sa fim kit si esti asa bun cam la cat timp ar fi normal sa vrea o fata sa faca sex cu tine ...? la mine este si o problema stau cu tata.. a fost plecat in afara iainte sa vina cu o zi am ...
Re: Ispita relaţiei cu „fosta“ din 18 apr 2008 00:31 de angela
Super interesant articolul..Eu de exemplu nu as accepta ca sotul meu sa aiba o legatura cu fosta,mai ales daca a iubit-o mult, oricat de multa incredere as avea in el, in ea nu as avea incredere.:rolleyes:Faza cu barbatul care isi gaseste o femeie ...
Re: Re: nu styu ce sa fak din 18 apr 2008 00:00 de crisexpert
Stai ca vine (e mai greu ca e din specia RBD mess si nu ma pricep inca prea bine, dar invat... ):
Sunt cu o persoana de 7 luni si mi-a spus daca vreau sa o fac el (desi cred ca mai corect ar fi: si m-a intrebat daca vreau sa o fac cu el) ~~aici ...
Imi pierd erectia in momentul penetrarii :( din 17 apr 2008 23:55 de Andrei_Blue
Am 22 de ani tin sa mentionez ca am o iubita de 1 an si ceva serviciile noaste sunt foarte stresante si solicitante. Eu nu mi-am inceput inca viata sexsuala sunt virgin am incercat sa facem dragoste insa am constatat ca e totul bine si frumos pana in ...
Re: Re: Am 15 ani si jumatate, sa-mi incep viata s din 17 apr 2008 23:11 de maria
daca esti tu destept is printre primele la romana...da voi cum dracu scrieti pe mess sau aici intra oameni maturi ia mai scutitima am pus doar o intrebare da se pare ca...
Re: Re: Re: Re: de ce ma refuza? din 17 apr 2008 22:19 de d`aia
sunt foarte on topic , nu`s fata s, chiar nu te cunosc si nici celalat punct nu l-ai nimerit...
te-ai gandit vreodata ca poate fi din cauza atitudinii tale si a felului cum te porti cu ea ?
daca nu sunt inregistrat nu inseamna ca nu sunt si ...
Posesivitatea part din 17 apr 2008 20:50 de tinalazar
Uitati o intrebare, sa vedem ce raspunde fiecare:
Se organizeaza X iesire pe undeva prin oras cu niste prieteni (insist, totul in parametrii legali). Tu vrei sa mergi. El/ Ea nu poate (din X motive) si este o persoana posesiva => nu i-ar conveni ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 apr 2008 19:48 de crisexpert
:lol:
Hai ca ai inceput sa imi placi dupa ce ai scris mai sus :lol: :lol:
Daca nu ai vrut sa pricepi ca e normal ce face iubitul tau...
Imi place sa rad, atata tot.
Sper ca ai priceput ca nu trebuie sa mai fi nervoasa pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A fost sau nu a fo din 17 apr 2008 19:06 de stefanoski
Chiar ai fi in stare sa faci asta ? :mellow:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 apr 2008 16:07 de solokd
poy da si fetele pot sa o faca manual ....si prima oara era mecanica...ca inca nu aparuse PC-urile :P
Re: Re: Am facut sex de doua ori, pot fi insarcina din 17 apr 2008 14:49 de jennifer_18
da dar nu intelg dc nu mi vine:(:(:(
dak mi as mai f un test as scapa de indoiala?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ziua barbatului 5 din 17 apr 2008 14:39 de baby
asta inseamna k nu esti fidel dak iti cauti prospaturi....
infidel= porc:love:
si ce ?? putem sarbatori impreuna:-`:~*
Doamne dar dak petreceti doar nu beti banii mei...:lol::lol:asa k spor la ridicat pahare:,
dar totusi nu va luati ...
Re: Prietenul meu are niste excrescente pe penis din 17 apr 2008 14:31 de mimi
....................................
mai bine aprinde lumina sa vezi mai bine ce are el pe penis! mai trebuie controlat din cand in cand...sa nu bagi orice in guritza! :))
ok..! si un gust mai specific nu ai sesizat?
poate ar trebui sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 apr 2008 14:12 de simosimina
ai mare dreptate. si in rest...puteti sa spuneti ce vreti...draga crisexpert(de park ai fi unul :)) ) iti garantez yo k am mai multi neuroni in cap. sincer..dk aveam decat unul..yo una zic k se dadea cu capul de cutia craniana pana nu mai ramanea ...
Pagina 1943 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||