Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: am nevoie de niste pareri :!!!

din 21 apr 2008 21:41 de omu_negru

eh si tu..sperii baiatul. cat despre timidatate este ca raceala. daca nu o tratezi se agraveaza...asa ca baga mare ca viata e scurta si ai sa ajungi o varsta la care vei regreta unele lucruri. tine-ne la curent daca ai noutati. bafta !

Re: Re: Re: Re: Himen rupt = sange?

din 21 apr 2008 17:12 de simi

Frate o fata nu il poate minti pe baiat ca este virgina daca nu este chiar daca se inampla ca la unele fete sa nu le curga sange ptr ca barbatii simt cand esti sau nu virgina

Re: Re:

din 21 apr 2008 16:21 de crisexpert

Si cat au platit?

Sunt insarcinata?

din 21 apr 2008 16:10 de black angel

buna . am si eu nevoie de parerile voasre. am un copil de cateva luni caruia nu ii mai dau piept de 4 luni.problema mea este urmatoarea: acum cateva zile am observat ca imi curg sanii( si eram si in perioada de menstruatie insa ,menstruatia a durat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa fac sa-mi recuperez

din 21 apr 2008 15:23 de andrusck

nu stiu daca ma mai vrea sau nu stiu doar ca, daca nu simti nimik ptr o anumita pers nu faci sacrificii:unsure: sunt sigura ca in sufletul lui inca mai are ceva ptr mine insa orgoliul lui de barbat este mult prea mare:wacko:.atat de mare incat a ...

Re: Re: Re: Remodelarea vaginala!

din 21 apr 2008 11:46 de teo

daca stiti ceva despre asta spuneti-mi va rog.Astept raspuns!! :(

Re: Re:

din 21 apr 2008 11:42 de SORIN28

Ai revenit?!:((

Re: Re: Re: Re: cum sa fac sa-mi recuperez persoan

din 21 apr 2008 11:37 de andrusck

credema ca nu am cum sa-l sarut cu japta ptr ca el nici macar cu vrea sa mai stea de vb cu mine . am incercat sa discut cu el si nu am reusit decat sa il vad si cat am stat cu el cateva minute ma ignorat :(( nu stiu dar motivul care la bagat el ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ispita relaţiei c

din 21 apr 2008 03:39 de ExoticDream

Eu nu cred chestia asta cu mostenirea genetica (este o scuza patetica pentru a insela), omul a evoluat de la cimpanzeul obsedat de sex la... altceva, alegerea de a merge pe un drum sau altul ii apartine. Daca se lasa condus de instinctele ...

Re: Re: Re: cum sa fac sa-mi recuperez persoana iu

din 21 apr 2008 03:22 de ExoticDream

Am inteles.... nimic! Cum adica te-ai intors dupa ce ai plecat dupa ce el ti-a zis sa pleci?!? Asta este motiv "serios" de despartire.... la 14-15 ani... aaaaa, a propos, voi cati aveti? Solokd, cat de repede crezi ca si-a gasit el pe cineva, ...

Re:

din 21 apr 2008 02:00 de Guest

cred ca-i plin subiectul asta de curve judecand numai prin prisma josniciei si ipocriziei. are deja, 7 pagini si toate curvele se dau muieri cinstite care-au fost virgine cand s-au casatorit(eu n-am fost nici cand m-am casatorit, nici cand am ...

Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati face se

din 20 apr 2008 21:07 de crisexpert

Corect.Asta e. In DEX scrie: CÚRVĂ, curve, s.f. 1. (Pop.) Femeie care duce o viaţă desfrânată. ♦ Prostituată. 2. Fig. Om ipocrit, josnic; cutră. – Din v. sl. kurŭva. Nu ati vazut ca nu mai impacheteaza in staniol?

Re: Mai sunt virgina??:(

din 20 apr 2008 19:09 de solokd

normal ca numa esti virgina....toata virginitatea sta in himenul ala...daca lo rupt adio virginitate

Mai sunt virgina??:(

din 20 apr 2008 18:57 de Cry89

de cateva luni ma framanta aceasta idee,anume a virginitatii...prietenul meu m`a penetrat cu degetele ajungandu`se astfel si la 3-4:O m`a durut normal,la un momenta dat mi`a curs si putin sange,dar un act sexual nu a existat niciodata intre noi...nu ...

Re: Re: Re: cum sa fac sa-mi recuperez persoana iu

din 20 apr 2008 18:28 de solokd

poate daca te-ai duce hotarata si l-ai saruta cu jeapca poate i-ar trece....in cazul in care nu are pe nimeni

Re: Re: Re: As vrea sa invat sa sarut...

din 20 apr 2008 17:00 de DarkAngel

Ti-as spune eu o teorie dar nu o sa-ti placa... sfatul meu este sa socializezi mai mult. Eu sustin ca sarutatul nu se invata ci doar se imbunatateste... Daca vrei teorii uita-te pe sectiunea asta de forum si o sa gaseste multe (unele chiar si cu ...

Re: Re: cum sa fac sa-mi recuperez persoana iubita

din 20 apr 2008 16:33 de andrusck

mai uite el sa suparat ca eu m-am intors si am plecat dupa ce el mi-a zis sa plec de cateva ori.:(( daca erai in locul meu nu ai fi plecat? il vreau inapoi pls dati-mi sfaturi:(

Re: cum sa fac sa-mi recuperez persoana iubita?

din 20 apr 2008 16:25 de angela

De la ce v-ati certat?Daca ne-ai spune cauza conflictului, am putea sa-ti dam anumite sfaturi sau solutii..:ermm:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ispita relaÅ£iei cu â€

din 20 apr 2008 16:23 de angela

Am incredere in el, insa odata ce te arzi cu ciorba sufli si in iaurt.:lol: Chestia e, sa ai incredere in celalalt, dar sa lasi loc si de ceva neincredere.Si eu sunt de acceasi parere cu tine, ca daca o ia pe aratura sa se duca unde o vrea..Insa ...

Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati face se

din 20 apr 2008 15:44 de solokd

...mdea deci nu generalizez ......dar vreau sa zic si yo ceva...cum zici tu ...sunt femei care nu isi vand corpul pt nimik in loome...eventual sunt urate...sau sunt urate si se considera "shukara nr.1" ........nu intzeleg ceva ...daca te footzi ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1940 din 3732
«   1 ... 1937   1938   1939   1940   1941   1942   1943 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare