Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: ceati face dvs in aceasta situatie

din 26 apr 2008 10:36 de baby

daca te intorci in romania dupa c iti termini studiile si il lasi....multi or sa te acuze..... parerea mea e sa faci cum iti e mai bine daca iti doresti un bebe faci un bebe si gata pt ca poate asa te simti tu implinita!:` el deja are copii si ...

Re: ceati face dvs in aceasta situatie

din 26 apr 2008 09:46 de angela

Daca crezi ca sotul tau nu va vrea niciodata sa faceti copii, si pe tine acest lucru te afecteaza teribil, eu zic sa il lasi si sa gasesti ceea ce cauti..Ai mai avea o varianta, te poti impaca cu el, sa fii draguta, si sa-i dai impresia ca iei ...

Re: Re: Re: Re: PREZERVATIVUL

din 26 apr 2008 09:43 de ZigZag

Macar dac`ar face`o la sectziunea potrivita de Caterinca si Aberatzii ! :(( Si daca nu e caterinca .. raman la chestia mea de a nu`mi continua ideea ! :unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: pentru cine stie!!!

din 26 apr 2008 02:06 de ExoticDream

Cum adica? Daca e virgin se pricepe mai bine sa o doara pe ea mai putin?!? Parerea mea este ca, facand abstractie de poezia inclusa in ideea de "sex facut de doi virgini", un partener mai experimentat (nu trecut prin sute de paturi, ci nefiind ...

Re: Re: Re: mda

din 26 apr 2008 01:45 de ExoticDream

Nu trebuie neaparat sa-ti propui o anumita limita de varsta dincolo de care "sa iti dai voie" sa-ti pierzi virginitatea, asta se intampla cand te simti gata sa faci pasul. Din cate observ, ai deja o experienta destul de bogata in privinta ...

Re: Re: Re: Re: Marimea penisului.

din 26 apr 2008 01:28 de ExoticDream

Very funny!!! Tipul acesta face referire la un post scris de.... sabba in..... 2003 si o trimite sa admire un peisaj sexy! Ce-ar mai rade daca ar citi! :D:lol::D

Re: Re: Re: Re: Ati avorta?

din 26 apr 2008 01:17 de ExoticDream

Ai decis ce vei face in aceasta situatie (discutat cu tatal, avort, pastrat copil chiar daca el....)? :unsure::unsure::unsure:

Re: Re: Re: mda

din 25 apr 2008 22:42 de ana

Nu as vrea sa fac eu pe moralista,fiecare cu viata lui..face ce vrea.Eu la 15 ani de abia aveam parte de primul sarut..si daca as fi vreo baba,n am decat 21..Ehh..s au schimbat vremurile.Si in leg cu pr ta...incearca cu un lubrefiant,dar pe baza de ...

Re: Re: Re: Re: Re: am 13 ani si e normal so am d

din 25 apr 2008 22:19 de axedee

daca esti gras are legatura??plz raspundemi!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 apr 2008 20:17 de mysterious_g

Nu toti strainii sunt asa. Eu sunt casatorita cu un strain asa ca pot sa psun din proprie experienta. Nu pot sa critic pentru ca nu am fost in situatia asta si sper sa nu fiu niciodata. Este usor sa spunem paraseste-l, lasa-l, nu merita, cum poti sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac?

din 25 apr 2008 19:25 de anda

pai il iubesc ..cu asta ma ajuta ...nu am umblat cu el mult timp dar mi sa pus pata de mai demult pe el...adica ne stiam noi de ceva timp(long story)..in fine ...iar acuma cand am avut si ocazia sa fiu cu el s-a terminat totul pt ca eu nu sunt ...

prezervativ?

din 25 apr 2008 17:45 de deuzza666

cum mi-au spus si mie ceilalti .. mie nu mi se pare ca prezervativul ar conta asha de tare,prima oara prietenul meu a folosit durex extra safe si oricum m-a durut,deoarece nu m-am lubrifiat destul are totusi un plus de lubrifiant dar daca nu o ...

Re: Frica de dezvirginare

din 25 apr 2008 17:42 de deuzza666

daca e genu de fata teribilista sau pretentioasa,ma gandesc ca ar fi greu sa o aduci pe calea ce o vrei. nu`i pomeni de durere..asteapta doar momentul potrivit.totul o sa vina prin surprindere :~* (clar,trebuie sa ai un prezervativ la tine) nu ...

Re: Re: Re: Ati avorta?

din 25 apr 2008 14:32 de andrusck

mda stiu asta este.....de multe ori viatza ne pune multe piedici:(

Re: Re: E normal ce simt??

din 25 apr 2008 12:03 de angela

Sunt constienta ca nu e cale de intors, insa faptul ca vine Pastele ma face sa ma gandesc la lucruri pe care le credeam uitate.Stiu ca nu m-as intoarce la el, dar inca nu m-am desprins suficient de tot ce a fost intre noi..Probabil pentru ca a ...

Re: am nevoie de un ajutor !!

din 25 apr 2008 10:58 de solokd

mercurul e foarte toxic sa nu mai pui mana pe el ...daca mai gasesti asa ceva il strangi cu un magnet .....risti sa itzi intre in organism si e de rau

din 25 apr 2008 08:30 de SORIN28

Cine-i Marx asta?! Il cunosc?! Nu sunt suparat pe nimeni. Pai daca sarbatoresc atat, cand ma trezesc din alcool?!:blink: Exista vorba "Cand ne trezim din bautura ca sa facem si noi o bauta" dar parca nici chiar asa Si ...

Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 25 apr 2008 07:28 de SORIN28

:blink: UAU, cum am putut eu scapa mesajul asta?! La 16 ani scrie romaneste, bravo...si nici nu gandeste rau:ok:

Re: E normal ce simt??

din 25 apr 2008 01:46 de tematoare

poate ca te gandesti la nemernic pentru ca actualul iubit nu e aproape de tine, ci dupa cum scriai, lucreaza in alta tara...avand in vedere ca nemernicul te-a lasat pentru alta, mi se pare cam ciudat ce simti, mai ales ca scrii ca ,,Uneori imi ...

din 25 apr 2008 01:41 de ExoticDream

Nu cred ca este nevoie sa ajung sa traiesc o situatie in care partenerul ar fi infidel pentru a sti ca nu-l pot ierta. Nu cred ca cineva poate iubi o persoana si sa faca sex cu alta, iar eu de iubire cu jumatati de masura nu am nevoie. Ca sa faci ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1937 din 3732
«   1 ... 1934   1935   1936   1937   1938   1939   1940 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare