Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: sperma inghitita

din 6 mai 2008 16:41 de puricel

De la prietena mea am inteles ca are un gust cam naspa daaaa asta e soarta

Re: Penis cam mare :))

din 6 mai 2008 16:24 de oanaaaaa

Mda, toti baietii se plang ca il au mic desi unii il au de 16-18 cm si tu imi zici ca il ai prea mare la 20 cm! Du-te si mai taie din el daca nu-ti convine! :-`:D:p

Re: Re: Re: Re: Cum se vindeca prejudecatile in pa

din 6 mai 2008 16:05 de oanaaaaa

Mda, este adevarat ce am scris, am stat cu un copil si avea 24 de ani, ma gandeam ca e mai copt la minte si nu ma asteptam sa reactioneze asa, mai ales ca el si-a gasit alta. :`:`:`

Re: Re: Re: Cum se vindeca prejudecatile in pat?

din 6 mai 2008 08:14 de SORIN28

Pana unde se poate merge in pat? Ori de la un capat pana la celalalt :D ori pana unu din cei doi nu se simte bine facand "ceva". Atat timp cat ambii se simt bine...totul este permis. Catalogarile nu-si au rostul, o femeie cu initiativa este o ...

Re: Fetelor, sex cu sau fara prezervativ?

din 6 mai 2008 07:54 de deea33y2k

Mie imi place fara . E muuult mai bine :ok: . Insa pe urma daca nu ai partener stabil si daca nu ai alta metoda de contraceptie o sa-ti stea inimioara in gat ceva timp . :`

Eros Show la Bucuresti....!

din 6 mai 2008 00:48 de ExoticDream

Ce poate fi mai potrivit pentru userii nostri decat vizitarea unei expozitii... erotice? Editia cu numarul 5 a evenimentului EROS SHOW se va desfasura in perioada [b]7 – 11 mai 2008, la Sala Polivalenta din Bucuresti[/b], reunind oferta ...

Re: Re: despartire... ajutor!

din 6 mai 2008 00:34 de ExoticDream

Care este problema la voi? De ce spui ca el este grabit? Vrea sa te muti la 2000 km de casa? Adevarul este ca, daca dai bacul anul asta, ar cam trebui sa stabiliti un plan de viitor, avand in vedere ca optiunea ta catre o facultate acasa ar ...

Re: Re: Re: Re: Am fost eu de vina?

din 5 mai 2008 23:13 de Bianca

nico, si eu am 18 ani si tipul pe care il iubesc are 26, dar nu i-as fi permis nicio clipa sa ridice macar tonul la mine, daramite sa ma mai si pocneasca.iar primul sarut l-a primit dupa 2 luni de tatonari.nu lasa lucrurile sa treaca asa usor, dupa ...

Re: despartire... ajutor!

din 5 mai 2008 22:59 de Bianca

sparky, eu am 18 ani.sunt de aproape un an intr-o relatie cu un tip cu 8 ani mai mare.intre noi, totul bine si frumos.unic inconvenient : ai mei nu stiu toata situatia.si tata nu ar accepta asta veci si pururi.poate cei care sunt mai mari, vor spune ...

Re: Cum sa-mi uit fostul iubit?

din 5 mai 2008 22:17 de oanaaaaa

Iei una bucata ciocolata mare rau plus una bucata cutie inghetata( de preferat tot de ciocolata), la mananci intr-o seara, gandindu-te la tot, daca vrei poti sa plangi pana nu mai poti, in final o sa pici de oboseala, dar o sa te simti oarecum ...

Re: Re: Re: Re: Cum se vindeca prejudecatile in pa

din 5 mai 2008 21:28 de oanaaaaa

Multumim pt definitie (pt cine avea nevoie de ea), eu insa ma refeream la comportament!

Re: Re: Re: Ce parere aveti ?

din 5 mai 2008 21:20 de carrie

Intr-o relatie stabila, cea mai buna metoda contraceptiva este pilula, preferabil prescrisa de medic. Daca iei un anticonceptional potrivit tie, efectele secundare sunt minime. Si, in principiu, nici nu te ingrasi.

Re: Re: Cum sa-mi uit fostul iubit?

din 5 mai 2008 21:12 de DarkAngel

Durerea este subiectiva si pentru o problema aparent minora se poate suferi fff mult depinde cum e perceputa de persoana in cauza asa ca este foarte probabil sa traiasca o drama nu ai de unde sa sti si nu cred ca este cazul sa ironizezi situatia. ...

Re: Re: Re: Cum se vindeca prejudecatile in pat?

din 5 mai 2008 19:59 de Guest

In pat, fara haine, nu poti sa fii doamna. "Doamna" este un titlu folosit in societate pentru apelarea unei persoane de gen/sex feminin in una din cele doua situatii sau in amandoua daca se intrunesc conditiile: - stare civila-casatorita; - ...

Re: Re: Re: Am fost eu de vina?

din 5 mai 2008 17:32 de oanaaaaa

La momentul asta nu mai are rost sa-ti faci sange rau, a fost un nesimtit, s-a jucat cu tine, tu nu esti vinovata decat de faptul ca ai tinut si inca tii la el, dar....asta ni s-a intamplat tuturor la un mom dat. Nu te mai gandi la asta, o sa-ti ...

Re: Re: Cum se vindeca prejudecatile in pat?

din 5 mai 2008 16:41 de oanaaaaa

Si totusi, pana unde se poate merge in pat? Adica, unde depasesti limita, unde devii din doamna c...a ( cum zice si vb aia: Doamna pe strada si c...a in pat). Poate m-am exprimat cam dur , dar de multe ori ma intreb ce parere si-ar face despre mine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 mai 2008 16:26 de Guest

Pai astept sa faci tu sex cu baby-Raluca Emilia Albu. Adica astept sa o faci si cu ea, pentru ca sincer vorbind, de cand am descoperit siteul acesta din septembrie 2004 si pana la prima mea postare pe forum ai facut sex cu Carrie, cu ExoticDream, cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 mai 2008 16:15 de crisexpert

Cum spui tu dar aici se vorbeste de sex in public.Daca nu fac sex doi aici nu e bine.Tu si cu ala care te ruga sa-l bagi in lista de messenger, dar cred ca tu l-ai bagat in ... :D

Re: Re: Am fost eu de vina?

din 5 mai 2008 15:48 de nico

stiu ca nu merita....am crezut ca il cunosc ..am iesit de multe ori si cu prietenii lui si nu s-a comportat urat...de aia m-am intrebat unde am gresit?sau ar fi putut fi altfel?pt faptul ca mi-a zis ca is la fel ca toate ..ca dak nu ma culcam era ...

Re: Re: Mai vrea ceva de la me?:|

din 5 mai 2008 14:06 de Mihaelascumpik

Pfff..:|nush ce sa zic.. acu` l`am vazut pe el cu o alta fata.. dar de fata cu ea se datea la me:unsure...am vazut ca mi`au mutat topicul.. nici nu am fost anuntata... in fine:-*

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1927 din 3732
«   1 ... 1924   1925   1926   1927   1928   1929   1930 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare