Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re:sfaturi pt a ramane gravida din 8 mai 2008 11:54 de anna
:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alunita pe penis din 8 mai 2008 09:23 de anonim
Daca e sa vb..........si eu am .............chiar m-am ingrijorat din cauza ei.......credeam ca fetele o sa se gandeasca la bolile pe care as putea sa le am .................nu credeam ..........CHIAR NU credeam ca pe fete ar putea sa le excite sau ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 7 mai 2008 20:50 de Guest
sunt satula de mare, Alina Maria Bantea. Stau 4 saptamani pe mare cu nava, la munca, in Marea Nordului si 4 saptamani, langa mare, in Mangalia, acasa. Uite-asa-mi petrec anul.
Re: Re: Re: Cum se vindeca prejudecatile in pat? din 7 mai 2008 19:07 de baby
hai oana:`cum sa iti fie frica???
gandeste-te ca daca il iubesti iti permiti sa faci orice cu el......e iubitul tau nu e pur si simplu un necunoscut:ermm:
incearca sa te concentrezi
sau la tine e problema ca in ultimu timp nici nu iti vine sa ...
Re: Re: Cum se vindeca prejudecatile in pat? din 7 mai 2008 18:50 de oanaaaaa
Ma refeream la lucruri de genul oralului, atat din partea mea cat si din partea lui, sau sa sar pe el, sa iau eu initiativa, pur si simplu ma inhib cand e vb de asa ceva, si nu stiu de ce, inainte saream pe el la orice ora si il lipeam de perete si ...
Re: Cum se vindeca prejudecatile in pat? din 7 mai 2008 18:17 de katherine
Fara sa-mi dau seama m-am trezit cu tona de prejudecati pe cap si acum am ajuns sa-mi fie rusine de unele lucruri care inainte mi se pareau cele mai normale, am ajuns sa ma intreb ce va crede despre mine daca fac lucrul ala, va crede ca sunt ...
Re: Ma doare si nu am orgasm din 7 mai 2008 16:06 de deea33y2k
Considerand ca esti fata , iti spun ca aceasi problema am avut-o si eu . Si totul depinde de PSIHICUL tau . Doamne , daca mi-ar fii zis si mie cineva atunci .. Simteam durere la fiecare penetrare dar acum am invatat sa respir linistita si sa ma las ...
Re: Re: Re: Re: sa-i spun ca nu stiu sa sarut? din 7 mai 2008 15:16 de baby
mai bine ii spui asa k...nu ai experienta prea multa....vezi il iei mai usor...nu ii trantesti direct k nu stii
lasa k te invata el daca tine la tine
:,:-*
Statuie din cioburi....Stropi de sticla... din 7 mai 2008 12:32 de baby
A fost odata un barbat caruia i-a murit sotzia.Locuia impreuna cu cele doua fete ale sale, care erau din fire foarte curioase si inteligente. Fetele ii puneau mereu multe intrebari,la unele stia sa le raspunda, la altele nu. Tatal lor isi dorea sa le ...
Re: Re: Re: Re: din 7 mai 2008 02:46 de ExoticDream
Ti-am mai explicat o data ca am calatorit cu tot soiul de ambarcatiuni (de la simpla barca pescareasca si barca obisnuita cu motor, pana la feribot, catamaran de mare viteza si altele) pe diferite mari europene, pe canalele venetiene sau pe cele ...
Re: Re: Eros Show la Bucuresti....! din 7 mai 2008 02:25 de ExoticDream
El e, stefanoski, asa-i? Hmmmm, a vazut ca-i o tanti Belucci pe-acolo si cred ca se afla deja la usa, pandind ora deschiderii!!!
Daca se intalneste la fata locului cu fanul Alina Plugaru, propun sa ii acreditam ca reporteri...., le platim ...
Re: Re: Problema depilatorie =)) din 7 mai 2008 00:06 de Ionutz_21
Nop ..a panicat si a dat cu apa abundent ,dar tot ustura,merge mai urat si mai lent :p:wacko: i-am zis ca ma interesez daca e ceva serios gasim un dermatolog bun daca e ceva o iritatie ,mai multa grija si 100 de perechi de boxeri :D ,tot da vina pe ...
4 manele boss din 7 mai 2008 00:04 de stefanoski
Valentine, am mai discutat despre asta si pe mess. Ti-am explicat cum sta treaba, cum ca nu e mentalitate de turma, ci pur si simplu se numeste ura de rasa :)
Iti spun sincer, nu arat a rocker, nici nu sunt, dar bananierii carora le iei ...
Re: Problema depilatorie =)) din 6 mai 2008 23:49 de stefanoski
Daca o fi dat cu sapun imediat dupa, e posibil sa fi facut o iritatie urata...
Re: virginitate.. din 6 mai 2008 22:54 de angela
Nu sunt baiat,insa e dreptul fiecaruia sa faca ce vrea cu viata lui.Daca fata a umblat din floare in floare, iar la 17 ani e mai versata ca unele de 30 de ani, poate fi considerata o curva.Depinde de situatie.:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am fost eu din 6 mai 2008 22:06 de Bianca
or fi, dar sunt putini la numar.si daca intr-o privinta stau bine, cu siguranta va exista o alta care sa dezechilibreze balanta lucrurilor.conjunctura m-a facut pe mine sa imi incep viata sexuala mai devreme decat as fi crezut ca o voi face, dar nu ...
Re: Re: Re: Cum sa-mi uit fostul iubit? din 6 mai 2008 21:58 de Luminati
Lumea prea exagereaza...trebuie sa stii cand sa pui sufletul...si cand sa-i dai drumul...din ce in ce mai multi emo...
Cand aud lumea...11 luni...sunt milioane de casnicii care se destrama dupa ani...si noi 11 luni...e viata mea...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 mai 2008 21:07 de X si Y
O replica 100% de mentalitate de turma. Cu ce ne-au facut de ras pe afara cei care canta manele? Ei stau in tara, canta si prostii arunca cu bani pe ei. Cu ce ne-au facut ei de ras?
Mai terminati-va cu dorinta asta nebuna de a arata cat de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvir din 6 mai 2008 19:47 de ramona
aoloooo vietzishoara mea ce ma fac???
am facut`o neprotejat cu prietenul meu...eram virgina ji mi`a zis k asa trebuie prima data...si`a dat drumul afara...am vazut asta...dar...mi`e fricaaaaaa:((
nu stiu daca eram in perioada fertila...trecusera ...
El a ejaculat in baie, pot fi insarcinata??? din 6 mai 2008 17:34 de EoH
:mellow:..Pai in primul rand nusj ce e cu mine...tremuur:((...si vreau sa sjtiu daca pot ramane insarcinata daca am facut baie cu prietenul meu si a ejaculat...dar in vana..LOL:)).
pot?:-S
Pagina 1926 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||