Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Doar pentru

din 12 mai 2008 19:10 de Guest

Multumesc frumos crisexpert. Nume: Popa Prenume: Tudor-Alexandru varsta: 27 ani mobil: 0727618096 fix: 0212030919 adrese de e-mail: multe, hai c-o scriu, doar pe ultima spidey2fast@yahoo.com sexspert.ro: moderator valentine

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 mai 2008 18:39 de solokd

buna intrebare =)) depinde de pers ....daca m-ar fi prins o fata =)) ii raspundeam foarte frumos =) vrei sa te alaturi =)):lol:...glumesc nu stiu ce cum as reactziona

Re: Re: Doar pentru

din 12 mai 2008 18:01 de baby

am zis ca esti nepotul lui bin laden gata cu vorba:lol::lol: :,:-*

Re: Re: Re: Cel mai pervers gand

din 12 mai 2008 17:48 de baby

da da si sa vina directoarea:lol::lol: am mai auzit eu povesti cu "plozi" care au facut sex in toaleta si apoi stia toata lumea :lol::lol: :,:-*

din 12 mai 2008 17:44 de baby

mie nu imi mai trebuie:lol::lol::lol: neveeeeeeeeeeeer:lol::lol: la casuta mea in pat pe jos,in baie....numai acasa sa fiu:lol::lol: tre sa te tina inima si multe altele ca sa o faci in locuri publice:lol::lol: daca ma mai si prinde mor de ...

Re: Doar pentru

din 12 mai 2008 17:07 de crisexpert

Eu nu imi dau datele.Daca tot stie atatea despre mine vreau sa aud:nume, prenume, varsta, clasa, adresa, numarul de telefon, adresele de mail, forumurile pe care sunt membru, pozitia pe care o ocup acolo. Succes Guest!

Re: Re: Cel mai pervers gand

din 12 mai 2008 17:03 de crisexpert

Daca esti fata da-mi adresa depozitului :D. In toaleta scolii ar fi cool :lol:

din 12 mai 2008 17:01 de crisexpert

Sa pun si eu o intrebare: daca ati face sex in public si ati fi prinsi in mijlocul actiunii ce ati face?

Re: Re: Penis cam mare :))

din 12 mai 2008 16:57 de crisexpert

Si pe urma vinde ce ai taiat!"Vand bucati de penis!Pret avantajos!" :lol: Dar in care parte e mai lung?Ca sa sti de unde sa tai nu de alta...

Dezvirginare fara himen, fara sange?!?

din 12 mai 2008 15:20 de unik89

Nelamurirea mea este: dupa un prim act sexual, o prima penetrare daca nu se rupe himenu' si nu are loc nici scurgere de sange..mai este vb despre virginitate? Tin sa spun ca a mai avut loc o a doua si ultima penetrare, in urmatoarea zi... si ...

Re: Cine face primul pas?

din 12 mai 2008 15:13 de sweet_angel

daca tu simiti ca iubesti acea persoana spune-i pur si simplu...iar daca esti mai timida incearca sa ii dai de inteles prin gerturi sau prin alte chesti...iar daca esti mai indrazneata intreaba-l daca te iubeste macar un pic. :heart:

din 12 mai 2008 13:14 de Guest

ai terminat acalaureatul, Camelia Stanculescu?!? Daca nu, mai taci dracului, ca esti complet idioata!

din 12 mai 2008 13:12 de Guest

Iustin, chestia aia, cu binevenit pe forum, las-o, ca makane. Identitatile voastre nu sunt presupuse de mine. Sunt identitatile voastre. iar o chestie de bun simt, daca tot vrei sa convingi cu identitatea ta este, sa nu te folosesti de cartea de ...

din 12 mai 2008 12:52 de SORIN28

Ai inteles gresit. Nu sa o accept vreau pentru ca oricine e binevenit pe forum. Nu am nici un motiv sa nu o suport. Eu vreau doar sa o fac sa inteleaga ca nu suntem cine crede ea, ca nu avem identitatile presupuse de ea.:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 12 mai 2008 12:33 de oanaaaaa

:mellow::mellow::mellow: toata viata mea am incercat sa nu ma schimb odata cu moda, sa raman originala si sa ma fac placuta de cei din jur, dar cand am vazut ca un grup nu ma accepta, m-am retras pur si simplu.... De ce nu poti sa faci si tu asa? ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 12 mai 2008 12:15 de Guest

Iustin, n-a vorbit nimeni despre Iustin Boie, pentru ca nu exista. este o virgula, acolo, intre persoana a doua si persoana a treia singular. Serios, s-a pensionat Domnul Serafim Galeru!? voi verifica la complexul de pe locul fostului Restaurant ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 12 mai 2008 12:08 de Guest

da, asa cum X si Y, este una si aceeasi persona cu stefanoski, tot asa cum Ionut este una si aceeasi persoana cu Ionut21, la fel cum mihaelascupma este una si aceeasi persoana cu guest, si dupa cum guest este una si aceeasi persoana cu th3sam3m3, ...

Re: Re: Re: Re: PLin de ura...

din 12 mai 2008 11:05 de carrie

Nu e vb ca nu ai minte, e vorba ca tu poti constientiza ce simti, insa de multe ori nu si cauzele. Or, cauza trebuie tratata in primul rand si nu efectul. Psihologul nu te "conduce", pur si simplu te ajuta sa te regasesti cumva, in sensul de a ...

Re: Re: intrebare

din 12 mai 2008 10:59 de Marian

Toti zic ca daca iti incepi viatza sexuala este cool ,dar nu e chiara asa usor daca nu sti cum sa te protejezi potzi lua multe boli printre care este si sida ,stiti ca aceasta boala nu se poate trata asa ca fiti atenti cum facetzti sex cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: dapz

din 12 mai 2008 08:23 de SORIN28

Nu mai spune asa ceva [b]NICIODATA[/b]. Nu de alta dar rade lumea de tine (si nu cu tine). Citesti pe forumuri si citesti degeaba [b]FARA RISC, DACA EXISTA CONTACT NUMAI CU LICHIDUL PREEJACULATOR = FALS[/b] Lichidul transparent care apare pe ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1922 din 3732
«   1 ... 1919   1920   1921   1922   1923   1924   1925 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare