Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Doar pentru

din 18 mai 2008 23:45 de Guest

Considera invitatia anulata. Aveai timp pana acum s-o confirmi/infirmi, prin e-mail, instant messenger, chiar si prin telefon daca tii atat de mult sa verifici numere de Norvegia, prin satelit, si nu sa te lansezi in alte invitatii pe ...

Re: Nu stiu sa sarut frantuzeste!

din 18 mai 2008 22:45 de Diana

.......Loool vere si dak esti plinuta ce????gaseste un baiat plinut dak altora nu le place de tn...sau slabeste si imbrak-te altfel...si sincer fara suparare ...ai 17 ani....:-s ....de ce ai asteptat pana acum....:D?io am aproape 14 ani si stiu de la ...

Re: PRIMA OARA ... INTREBARE , URGENT

din 18 mai 2008 20:38 de frica

acolo un am scris cu [b]bold[/b] nu aveam prezervativul pus :unsure: astept raspuns urgent va rog

Prima oara....schimbare prezervativ

din 18 mai 2008 20:36 de frica

daca am facut-o cu prietena mea virgina si dupa ce am dezvirginat-o, am scos prezervativul pt. a-l schimba si ea s-a urcat pe mine si a introdus penisul ... s-a frecat de 2 ori de mine si dupa aceea l-a scos si am fost sa-mi pun alt prezervativ. tin ...

De unde stiu daca mai sunt virgina dupa masturbare

din 18 mai 2008 16:03 de anonim

buna... de unde stiu eu daca mai sunt virgina?daca nu am avut relatii sexuale niciodata...insa m-am masturbat :(

Re: Re: Re: Marimea penisului

din 18 mai 2008 14:10 de crisexpert

:lol: :lol: si cand doarme? Stai linistit eu tot 14 ani am si o am de 15 Am eu o intrbare: cu cat creste p(!) pe an? :lol:

Re: Re: Marimea penisului

din 18 mai 2008 14:05 de intrebare

am 14 ani si sculata o am de 14,5 cm,e mica?e mare? astept raspuns

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In legatura cu himenu'

din 18 mai 2008 13:15 de crisexpert

Daca v-ati uita cateva secunde pe site'ul asta care nu e facut de kiki ati gasi raspunsuri la toate intrebarile.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: In legatura cu himenu'..

din 18 mai 2008 12:43 de me

pai este o drama..tocmai ca minte in legatura cu lucruri importante.. Ar trebui sa zica adevarul si ar fi OK. Azi minte cu asta..maine cu alta.

Re: emo

din 18 mai 2008 11:12 de crisexpert

Cateodata imi place cum se imbraca ;D.Dar asa e, trupe ca TH, RBD si alte prostii din astea au o influenta uriasa asupra tinerilor. Adevarul e ca daca la 12 ani te gandesti ca viata e grea cand o sa ai 25-30 si vei trai pe cont propriu ce o sa ...

Re: Re: Site-uri de matrimoniale

din 17 mai 2008 20:16 de SORIN28

Imi pare rau daca s-a inteles ca imi caut expres pe cineva:flowers: Nu caut, vreu doar sa imi bat joc de "femeile fatale", de mirkcacaitori si de tampiti. Inca nu am ajuns asa disperat incat sa stau doar pe net pentru a-mi cauta "iubita". Pe ...

Re: Site-uri de matrimoniale

din 17 mai 2008 20:03 de angela

Avand in vedere ca multa lume nu mai are timp sa iasa in oras ca sa cunoasca prieteni, aceste site-uri au si o parte buna, cunosti oameni noi.Nu am apelat la astfel de site-uri matrimoniale, insa eu folosesc skype-ul.Nu este un site de ...

Just me

din 17 mai 2008 19:28 de SORIN28

Stiu, e dur pentru unii, e inacceptabil pentru altii, e de ras pentru restul dar...mi-e scarba de "romanii" plecati afara si dupa 30secunde de cand sunt intr-o alta tara au uitat limba romana, au uitat de unde au plecat, au uitat ca-si cumparau ...

Site-uri de matrimoniale

din 17 mai 2008 18:53 de SORIN28

"Inspirat" din marea inteligenta a (L)userului "currupt" vreau si eu niste pareri despre aceste siteuri de matrimoniale. Sunt persoane care chiar isi cauta o "jumatate", sunt persoane care nu cauta decat partide de sex fara implicatii, sunt ...

Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

din 17 mai 2008 16:57 de stefanoski

lipsa de incredere este primul semn ca relatia nu merge bine si primul pas spre despartire ;)

Re: Baiatul simte daca fata e virgina?

din 17 mai 2008 16:53 de stefanoski

Depinde la ce te referi. Dupa comportament, nu poti sa-ti dai seama intotdeauna. Insa daca umblii acolo jos, n-ai cum sa nu-ti dai seama :)

emo

din 17 mai 2008 16:44 de stefanoski

Eu sunt de acord cu conceptia emo, dar nu dusa la extrem. Ma refer la toleranta fatza de cei care sunt mai sensibili si mai emotivi. Stilul vestimentar nu deranjeaza cu nimic, atata timp cat traim intr-o tara democrata, tara a carei constitutii ne ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ratati mul

din 17 mai 2008 16:41 de SORIN28

Nu stiu cum sa-ti explic...e putin mai dificil sa intelegi dar am sa ma straduiesc sa ma fac inteles. Am conturi, caut pe acolo femei(retine, FEMEI nu analfabete, nu sexoase, nu macaitoare) dar asta nu ma tine in casa. Daca tu crezi ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ratati multi p

din 17 mai 2008 16:33 de rucpur

:Dexact cum ma asteptam...au avut de comentat tot aia pe care ii gasesc cu raspunsuri la toate intrebarile de pe forum...sorine eu nu am cum sa ajung ca voi dar m-am lungit aici pt ca voi ma-ti provocat si pt ca ma amuzati un pic:zorro:

Re: Nudismul

din 17 mai 2008 16:12 de lala

man este o plaja d nudisti p litoralul nosrtu numa u esti prea ocupat cu datul la laba k altfel nu imi explik dc nu ai aflat d ea

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1917 din 3732
«   1 ... 1914   1915   1916   1917   1918   1919   1920 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare