Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sperma inghiti din 23 mai 2008 00:01 de Blackjack
Ma uit la voi fetelor.cat de proaste puteti fi .. cum dracu sa inghititi sperma..e foarte scarbos..sperma e pt facut copii.. nu pt a fi inghitita..si parteneri aia prosti care adora sa isi dea drumu in gura partenerei,,sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: o intrebare idioata din 22 mai 2008 20:45 de dudu
asta daca are :love:
Re: Re: Re: o intrebare idioata din 22 mai 2008 17:32 de dudu
cum ?
de exemplu daca vorbim seara/noaptea (pe mess sau prin telefon) sa zic ceva in genu: "ce tarziu s-a facut...ce ar zice prietenul tau (daca ai) stiind ca nu te-ai culcat inca" e bine asa:D?
Re: Sms-uri de buna dimineata si noapte buna din 22 mai 2008 15:57 de stefanoski
Daca uitam sa fim copii, numai valoram nimic. Este frumos sa primesti sms-uri de noapte buna si buna dimineata. ;)
Re: Cazul fetei de 12 ani, care s-a sinucis.. din 22 mai 2008 13:14 de angela
Ar fi bine daca depresia si sentimentul de nefericire s-ar vindeca cu niste cereale.:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru cei din 22 mai 2008 12:26 de baby
am auzit de expresia "platim nemteste" dar nu stiam exact cum e faza asa ca am preferat sa intreb:~*
vanzatorul imi primeste banii dar nu sunt de acord ca de fiecare data sa ii platesc eu iubitului....mi se pare corect sa isi plateasca fiecare ...
Re: Am o problema cu iubita cu anticonceptionalel din 22 mai 2008 12:16 de baby
a luat postinor? adica anticonceptionale de urgenta??
daca da sa stii ca alea se iau de 2 ori pe an indicat la cel putin 6luni distanta una de alta:`
cum adica ati facut fara prezervativ?
voi va jucati acum de.a mama si de.a tata da' sa vedeti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: aiuto din 22 mai 2008 11:11 de solokd
in primul rand nu te mai da zmeu pe net ca nu impresionezi pe nimeni... si 2 daca dau de vreo defecta paici asta e treaba mea ..si nu a ta ;)....aici totzi putem fi rambo dar nu ma pun la mintea prostului ;)
sperma inghitzita din 22 mai 2008 05:19 de alex
eu am inghitzit sperma chiar daca sunt baiat shi nu e cine sh ce este o enzima cu un gust:x care ai inpresia ca nu mai aluneca pe gat de scarba ce itzi e.....dar e buna are vitamine fetelor incercatzii:D:D:p baietzii nu va sfatuiesc:x:x:x:x
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 mai 2008 02:09 de nypd
sa-i dea Dumnezeu sanatate si minte ciobanului sa ajute amarati cum a ajutat si pana acum.
stiu ce s-a intamplat la revolutie nu sunt chiar atat de mic. ca nivel fotbalistic dinamo sau universitatea craiova se pot compara cu steaua la nivelul anilor ...
Re: Re: aiuto din 22 mai 2008 00:45 de rucpur
coaie mai iesi dracu din casa...mai lasa calc ala ca te-a prostit de tot
Re: Re: Ma iubeste oare cum spune..., dar de ce e din 21 mai 2008 23:34 de syca
:heart::heart::devil::wacko::rolleyes::love::love::love::heart::cat::alien::pirate:
Re: Re: o intrebare idioata din 21 mai 2008 23:16 de valentine
Ai incercat sa aduci vorba de prietenul ei? Daca are unul o sa raspunda...daca nu are, o sa zica ca nu are:unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru cei din 21 mai 2008 23:04 de solokd
ma nu stiu acum cine are mai mult sau mai putzin creier dar e important cum il folosesti...cum a zis si baby sunt si femei destepte sunt si barbatzi desteptzi...sunt si femei proaste sunt si barbatzi prosti....totzi ne nastem la fel ..e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 mai 2008 22:45 de Guest
Am banuit ca la munca te refereai, in legatura cu ce fac cu serviciu, tocmai de-aceea ti-am si spus ca data fiind experienta in munca si perioada lucrata, probabil ca ma straduiesc sa nu fiu chiar de lepadat la locul de munca. Multumesc. Sa-mi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru cei bun din 21 mai 2008 21:15 de valentine
Exact! Cel care ii ofera o viata linistita si placuta nu reprezinta o provocare, de aceea, chiar daca toate sustin oral ca ar prefera oricand un baiat bun in dauna unui rau, tot timpul cel rau o sa fie cu cativa metrii inaintea celui bun in ochii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 mai 2008 21:07 de Guest
Nu imi place avatarul tau
Editat de mine...daca vrei avatare frumoase spune-mi...am cam 200:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru cei buni... din 21 mai 2008 20:41 de solokd
da dar nu inteleg ...dc accepta atatea kkturi de la un asa baiat ...cand f bine ar putea fi cu un baiat care ii poate oferi o viatza la care numa in vise o poate intalni....ce se intampla....asa specimen de baiat poate fi o provocare????....
Re: Re: aiuto din 21 mai 2008 20:28 de solokd
doar in cap'sorul ei se creaza ideea de iubire reciproca ....dar realiatatea este alta...se minte singura
Re: aiuto din 21 mai 2008 18:50 de SORIN28
Desi cred ca e caterinca....explica-mi si mie ceva: cum te poate iubi daca este cu alta? :blink:
Ce sa faci? sa inveti sa scrii cu litera "mare" la inceputul propozitiei / frazei, sa vii cu subiecte serioase :ok:
Prima data cand ti-am ...
Pagina 1914 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||