Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sperma inghiti

din 23 mai 2008 00:01 de Blackjack

Ma uit la voi fetelor.cat de proaste puteti fi .. cum dracu sa inghititi sperma..e foarte scarbos..sperma e pt facut copii.. nu pt a fi inghitita..si parteneri aia prosti care adora sa isi dea drumu in gura partenerei,,sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: o intrebare idioata

din 22 mai 2008 20:45 de dudu

asta daca are :love:

Re: Re: Re: o intrebare idioata

din 22 mai 2008 17:32 de dudu

cum ? de exemplu daca vorbim seara/noaptea (pe mess sau prin telefon) sa zic ceva in genu: "ce tarziu s-a facut...ce ar zice prietenul tau (daca ai) stiind ca nu te-ai culcat inca" e bine asa:D?

Re: Sms-uri de buna dimineata si noapte buna

din 22 mai 2008 15:57 de stefanoski

Daca uitam sa fim copii, numai valoram nimic. Este frumos sa primesti sms-uri de noapte buna si buna dimineata. ;)

Re: Cazul fetei de 12 ani, care s-a sinucis..

din 22 mai 2008 13:14 de angela

Ar fi bine daca depresia si sentimentul de nefericire s-ar vindeca cu niste cereale.:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru cei

din 22 mai 2008 12:26 de baby

am auzit de expresia "platim nemteste" dar nu stiam exact cum e faza asa ca am preferat sa intreb:~* vanzatorul imi primeste banii dar nu sunt de acord ca de fiecare data sa ii platesc eu iubitului....mi se pare corect sa isi plateasca fiecare ...

Re: Am o problema cu iubita cu anticonceptionalel

din 22 mai 2008 12:16 de baby

a luat postinor? adica anticonceptionale de urgenta?? daca da sa stii ca alea se iau de 2 ori pe an indicat la cel putin 6luni distanta una de alta:` cum adica ati facut fara prezervativ? voi va jucati acum de.a mama si de.a tata da' sa vedeti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: aiuto

din 22 mai 2008 11:11 de solokd

in primul rand nu te mai da zmeu pe net ca nu impresionezi pe nimeni... si 2 daca dau de vreo defecta paici asta e treaba mea ..si nu a ta ;)....aici totzi putem fi rambo dar nu ma pun la mintea prostului ;)

sperma inghitzita

din 22 mai 2008 05:19 de alex

eu am inghitzit sperma chiar daca sunt baiat shi nu e cine sh ce este o enzima cu un gust:x care ai inpresia ca nu mai aluneca pe gat de scarba ce itzi e.....dar e buna are vitamine fetelor incercatzii:D:D:p baietzii nu va sfatuiesc:x:x:x:x

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 mai 2008 02:09 de nypd

sa-i dea Dumnezeu sanatate si minte ciobanului sa ajute amarati cum a ajutat si pana acum. stiu ce s-a intamplat la revolutie nu sunt chiar atat de mic. ca nivel fotbalistic dinamo sau universitatea craiova se pot compara cu steaua la nivelul anilor ...

Re: Re: aiuto

din 22 mai 2008 00:45 de rucpur

coaie mai iesi dracu din casa...mai lasa calc ala ca te-a prostit de tot

Re: Re: Ma iubeste oare cum spune..., dar de ce e

din 21 mai 2008 23:34 de syca

:heart::heart::devil::wacko::rolleyes::love::love::love::heart::cat::alien::pirate:

Re: Re: o intrebare idioata

din 21 mai 2008 23:16 de valentine

Ai incercat sa aduci vorba de prietenul ei? Daca are unul o sa raspunda...daca nu are, o sa zica ca nu are:unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru cei

din 21 mai 2008 23:04 de solokd

ma nu stiu acum cine are mai mult sau mai putzin creier dar e important cum il folosesti...cum a zis si baby sunt si femei destepte sunt si barbatzi desteptzi...sunt si femei proaste sunt si barbatzi prosti....totzi ne nastem la fel ..e ...

din 21 mai 2008 22:45 de Guest

Am banuit ca la munca te refereai, in legatura cu ce fac cu serviciu, tocmai de-aceea ti-am si spus ca data fiind experienta in munca si perioada lucrata, probabil ca ma straduiesc sa nu fiu chiar de lepadat la locul de munca. Multumesc. Sa-mi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru cei bun

din 21 mai 2008 21:15 de valentine

Exact! Cel care ii ofera o viata linistita si placuta nu reprezinta o provocare, de aceea, chiar daca toate sustin oral ca ar prefera oricand un baiat bun in dauna unui rau, tot timpul cel rau o sa fie cu cativa metrii inaintea celui bun in ochii ...

din 21 mai 2008 21:07 de Guest

Nu imi place avatarul tau Editat de mine...daca vrei avatare frumoase spune-mi...am cam 200:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru cei buni...

din 21 mai 2008 20:41 de solokd

da dar nu inteleg ...dc accepta atatea kkturi de la un asa baiat ...cand f bine ar putea fi cu un baiat care ii poate oferi o viatza la care numa in vise o poate intalni....ce se intampla....asa specimen de baiat poate fi o provocare????....

Re: Re: aiuto

din 21 mai 2008 20:28 de solokd

doar in cap'sorul ei se creaza ideea de iubire reciproca ....dar realiatatea este alta...se minte singura

Re: aiuto

din 21 mai 2008 18:50 de SORIN28

Desi cred ca e caterinca....explica-mi si mie ceva: cum te poate iubi daca este cu alta? :blink: Ce sa faci? sa inveti sa scrii cu litera "mare" la inceputul propozitiei / frazei, sa vii cu subiecte serioase :ok: Prima data cand ti-am ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1914 din 3732
«   1 ... 1911   1912   1913   1914   1915   1916   1917 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare