Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doar pentru

din 20 mai 2008 17:56 de valentine

Daca te iei dupa gura lumii...o sa ajungi rau:mellow: Nebuna, sanatoasa, cum oi fi tu, nu te mai lua dupa lume...lasa-i sa vorbeasca :) Am avut si eu in anturaj un specimen care acum vorbeste de mine in stanga si in dreapta...si macar de ar vorbi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doar pentru

din 20 mai 2008 17:37 de Guest

si eu am spus sa ma lasi pe mine. vad ca daca am stat potolita, n-a fost bine. asa ca daca tot sunt curva-n viziunea atatora mai bine, sa fiu si pe bune.

Re: Re: Re: Re: Doar pentru

din 20 mai 2008 15:53 de Guest

Auzi, tu, despre mine vorbesti in textul acela?!? Eu sa ma calmez?!? nu cred. ai avut la dispozitie, tot timpul de pe lume, de cand te cunosc, 4 ani si jumatate sa te potolesti. n-ai facut-o. uite, stii ce mergi tu, si te fute, cum ai stabilit, ...

Cum sa o intreb daca are prieten?

din 20 mai 2008 14:57 de dudu

salutare! am o intrebare cam stupida, dar nu am ce face, trebuie sa va intreb. cum as putea sa intreb o fata daca e singura sau nu ? (in afara de deja fumatul "singurica-singurica")

Re: Re: Re: Doar pentru

din 20 mai 2008 14:21 de crisexpert

Ma iei si pe mine in valiza cand pleci?Si eu am auzit ca e tare aurola boreala, dar nu am vazut-o decat la TV :(( promit ca intra doua aurole sa nu accesez nici eu forumul.Poate asa se calmeaza si Guest!Desi, daca stau langa ea cred ca moare cand ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cazul

din 20 mai 2008 13:52 de angela

Tocmai de asta mi-e frica ce o sa se aleaga de societatea noastra daca fete de 12 ani au mai multi prieteni decat a avut una de 30 ani??!!:blink:E clar ca fetita a avut probleme psihice,insa gestul ei nu stiu exact din ce cauza a fost determinat, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cazul fete

din 20 mai 2008 12:40 de solokd

poate te mira faptul asta dar astea mici au mai multe relatzii decat ai avut tu pana acum :) si nu e katerink ...cunosc o fata care abea are 15 ani implinitzi si a avut relatzii cu peste 30 de baietzi si nu este singura cu asemenea ...

Re: Pentru cei buni...

din 20 mai 2008 11:59 de nypd

vreo explicatie logica... hmmm... ce dracu' e logic in viata asta? unii se nasc avand avere de milioane de $ altii...unii perfect sanatosi altii... si mai e o vorba. ca nici nu-ti poti imagina cat poti duce... asa e facuta viata asta oamenii buni ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa te saru

din 20 mai 2008 10:27 de pysycutzu

]Am vazut pana acum ce este sarutul si care este momentul in care trebuie sa saruti. A venit momentul sa aflam si cum se saruta. In povestea noastra, am ramas in momentul in care ii atingi barbia cu mana si ii atingi usor buzele cu buzele tale. Dupa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa te saruti

din 20 mai 2008 10:25 de Pisikutzu

Am vazut pana acum ce este sarutul si care este momentul in care trebuie sa saruti. A venit momentul sa aflam si cum se saruta. In povestea noastra, am ramas in momentul in care ii atingi barbia cu mana si ii atingi usor buzele cu buzele tale. Dupa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cazul fetei de

din 20 mai 2008 02:56 de Bozgoru

nu stiu daca a-ti auzit asta la stiri.. dar eu am auzit-o clar.... ,, din spusele prietenilor.. fata aceasta intra mereu in depresie cand se despartea de vreun baiat,,... si de aici concluzia... cate relatii in plm.. sa ai pana la 12 ani..? nu e ...

Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 20 mai 2008 01:33 de eu te sfatui

:alien::alien:ssa nu faci avort ca eu am facut si acuma vrem sa facem un copil si nu putem si am 36 de ani si nu-am mairamas insarcinat nicodata si ma chinui sa muncesc ca sa stingem bani sa facem in vitro daca o sa raman ca sansele sunt de 50% asa ...

Re: Re: Re: Re: Sotia mea nu accepta sexul oral!

din 20 mai 2008 00:04 de nypd

pai daca altfel nu vrea. ca-mi smulg acuma tot paru din cap si-l las pe tastatura:((

Re: Site-uri de matrimoniale

din 19 mai 2008 22:33 de Guest

Si-n afara de tipe si de tine, pe site-urile acelea de matrimoniale, tipii, cum ti s-au parut?!? ca ma bate gandul, in vacantele de 4 saptamani, cand ma aflu in Romania, sa-mi caut si eu pe site-urile respective, prieteni.

Re: De unde stiu daca mai sunt virgina dupa mastur

din 19 mai 2008 15:59 de stefanoski

Esti virgina. Stai linistita :ok:

Re: Re: Ce vor parintii de la copii ?

din 19 mai 2008 14:02 de angela

Eu sunt de acord cu ce scrie in articol, ca parintii intotdeauna ne vor binele.Orice parinte vrea tot ce e mai bun pentru copilul sau, sa fie fericit si implinit in viata. Poate mai sunt si exceptii, nu am intalnit inca asemenea cazuri.Conflictele ...

Re: In legatura cu himenu'..

din 19 mai 2008 13:56 de angela

Nu e bai daca nu a sangerat, multe virgine nu sangereaza la primul contact sexual.Daca incredere nu e,nimic nu e..Dupa ce ati facut-o trebuia a doua zi sa o duci la un ginecolog...:blink::wacko::-`poate te lamurea el..:lol:

Re: Re: emo

din 19 mai 2008 13:51 de angela

Ma intreb ce se va alege de noi romanii, daca fete de 12 ani se sinucid???Chiar nu vreau sa ma gandesc, la ce nivel am ajuns...:unsure::((

Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cine

din 19 mai 2008 03:44 de ExoticDream

Primul semn? Din pacate, mai pot fi si altele... Este mai simplu sa-ti dai seama ca nu te (mai) iubeste decat invers... Inainte de a-ti suspecta partenerul de infidelitate, vezi daca mai simte nevoia sa-ti fie aproape.... :(:(:(

Re: Re: Doar pentru

din 19 mai 2008 03:29 de ExoticDream

Ce invitatie?!? Ia-ma pe mine! Vreau si eu s-ajung pe-acolo.... e formidabila aurora boreala!!! Intre doua aurore, promit sa nu accesez site-ul si nici sa-ti mai explic cine ce si cum este, deal? :pirate::pirate::pirate:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1916 din 3732
«   1 ... 1913   1914   1915   1916   1917   1918   1919 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare