Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: El este mai mare decat mine cu 7 a

din 5 iun 2008 15:36 de Mihaelascumpik

Am o prietena care are 15 ani si sta cu unu` de 25:rolleyes:sunt impr de un an.. asa ca nu conteaza ca e combinata cu un "barbat" ;)au o rel serioasa nu e o joaca.. sau ceva de gen "rebelde" cum zici uh:lol::p

Re: Re: Re: Re: Re: El este mai mare decat mine cu

din 5 iun 2008 15:33 de Mihaelascumpik

Poi.. orice o sa se intample.. sa nu fi dezamagita ca nu are rost.. iar daca baiatul te va place.. o sa fie cu tn:rolleyes:numai ai grija.. nu sti ce vrea de la tn.. diferentza de varsta o sa se cunoasca 100% .. are o varsta la care isi doreste ...

Re: re

din 5 iun 2008 14:03 de raluca_19

daca ai luat corespunzator pastilele eu zic ca nu sunt sanse sa ramai insarcinata.am luat si eu postinor pe 22.04.08 dupa un contact sexual(prez rupt) pe 6,05.mia venit menstruatia exact cand trebuia sami vina dar mia trecut dupa 3 zile sapt asta ...

din 5 iun 2008 13:14 de SuKara

Hmmpoate ai dreptate .. dar nu ai dreptu` sa ma judeci.. poate ca place.. nu ai de unde sa sti u sigur ca nu ma place:ermm:nu?

Re: Booooring sex!

din 5 iun 2008 12:05 de Danny_DaBoss

schimbari... faceti cu totul altceva, doar aveti imaginatie...

din 5 iun 2008 11:38 de SuKara

Mah treaba e ca eu sunt mult mai matura si gandesc mai matur decat o fata de 14 ani asta cred ca ma avantajeaza.. am ft multe prietene de 25-26 de ani cu care ies in oras si chestii dasteasi .. eu stau numai ca baietzi de 18 19 ani.. si ...

Re: Re: Re: El este mai mare decat mine cu 7 ani..

din 5 iun 2008 11:32 de solokd

ai 14 ani copilo la varta asta ai altceva de facut nu de combinat cu barbatzi....asta nu e un serial din RBD ..daca tzi-a zis ca esti dragutza asta nu inseamna ca vrea sa inceapa o relatzie cu tn...gandestete si tu putzin

Re: Re: Re: El este mai mare decat mine cu 7 ani..

din 5 iun 2008 10:20 de ZigZag

Dap , intr`adevar ca varsta nu conteaza cel mai mult de fiecare data , dar mie sincer mi cam greu sa te vad impreuna cu acel baiat ! Tzie pur si simplu tzi`a placut de el .. nu stiu ce ganduri potzi avea tu de la el .. dar te pot asigura ca el la ...

Re: Re: El este mai mare decat mine cu 7 ani....

din 5 iun 2008 10:04 de SuKara

:((:((:((:((Pff.. il plac..:(( si parerea mea e ca.. nu conteaza varsta.. si distanta... nush ce sa zic.... dar o sa ma intorc in tara.. si probabil.. o sa fie mai bn,nu?

Re: Re: Re: Re: Re: despartire la distanta... voi

din 5 iun 2008 02:22 de ExoticDream

Extrem de rar se intampla in lumea asta ca doua fiinte sa comunice si altfel decat prin cuvinte, gesturi, priviri... in general, oamenii se grabesc.... chiar si cand iubesc.... Faptul ca tu, desi o iubeai, ai pastrat un timp o anumita distanta a ...

Re: El este mai mare decat mine cu 7 ani....

din 5 iun 2008 01:47 de ExoticDream

Cand tu ai 14 ani si el 21, diferenta de varsta se simte rau de tot. Chiar daca te considera draguta, chiar daca il poate tenta puritatea ta, totusi intre voi exista prea multe diferente (datorate varstei), gandeste-te ca el te priveste ca pe un ...

Re: Re: Naspa!

din 5 iun 2008 01:19 de ExoticDream

Imi pare rau si mie de bunica ta... abia acum am citit mesajul tau... Imi este groaza de astfel de momente, refuz sa ma gandesc la ele, desi stiu bine ca vor veni.... Am fost acum doua saptamani la Urgenta cu bunica mea si am avut un deja-vu al ...

Re: Naspa!

din 5 iun 2008 00:27 de tematoare

Multumesc frumos pentru cuvintele pe care le-ai scris. Intr-o oarecare masura precis ma vor ajuta. Imi cer scuze ca abia acum ti-am citit mesajul. Numai bine iti doresc!

re

din 4 iun 2008 22:38 de deea2

buna, am si eu o pb. pe 5 mai ni sa rupt prezervativul si am luat dupa 15 ore postinor2 respectand instructiunile. mi-a venit menstruatia aceea care trebuia sa apara , dupa 6 zile si a durat km 4-5 zile. am facut si un test de sarcina peste o ...

Re: Re: Bube pe pielea care acopera capul penisulu

din 4 iun 2008 22:27 de dudu

din cate citesc aici sa inteleg ca daca ai bubite albe la baza penisului nu este nimic grav? am inteles bine ?

Pot sa raman insarcinata prima data?

din 4 iun 2008 20:59 de bia

Sunt de 6 luni impreuna cu un baiat mai mare ca mine cu 6 ani.Eu inca sunt virgina el zice ca ar trebui sa trec si peste pasul acesta si sa facem sex. Intr-o seara eram gata sa cedez chiar ne-am dezbracat pana la chilot amandoi dar apoi n-am mai vrut ...

daca nu

din 4 iun 2008 16:24 de Stranger_to_love

Hai sa-ti dau si o explicatie biologica. Banuiesc ca actiunea dureaza cateva zeci de minute nu doar 5 min.In timpul asta toate organele implicate se pregatesc printre ele aflandu-se si prostata.Prostata secreta si secreta,se umple si dupa aia ...

Re: Re: Re: Cum a fost primul sarut?

din 4 iun 2008 16:10 de sway

de acord,dar asta nu-i site cu profil economic... ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: daca nu

din 4 iun 2008 16:07 de sway

of, nu puteai lasa si tu un suspans? :-`:p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help plz!!!!!

din 4 iun 2008 11:18 de SuKara

Ce gluma proasta.. chiar nu am chef.. daca nu potzi sa ma ajutzi si ai de gand sa ma iei la misto las`o balta.. e mai bn asha:ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1905 din 3732
«   1 ... 1902   1903   1904   1905   1906   1907   1908 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare