Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: termin prea repede..

din 8 iun 2008 03:07 de angela

Faza cu terminatul se vindeca daca pot spune asa, prin exercitiu, de fiecare data cand simti ca se apropie momentul ejacularii, incearca sa te gandesti la altceva, sa te opresti pentru cateva secunde, ca sa prelungesti momentul..:rolleyes:

Re: a first time

din 8 iun 2008 02:59 de angela

Sun-o, stabiliti o intalnire, si lasa totul sa curga de la sine..E normal sa ai emotii, anumite temeri, dar unele fete chiar apreciaza barbatii sinceri..Daca nu o sa te placa, macar o sa stii ca ai incercat, decat sa te gandesti mereu ca putea fi ...

Re: Re: Lentile de contact!

din 7 iun 2008 14:23 de juanitos

da vrau sa fiu si "gigea" dar numai ca de curand am descoperit ca am probleme cu ochii si trebuie sa port ochelari!!! si m-am gandit sa-mi pun lentile.........si daca tot imi pun vreau sa fie si colorate( eu am ochii caprui)!!! numai ca eu nu suport ...

A first time

din 7 iun 2008 14:23 de vydy

Salut, Am şi eu o "problema", daca aveti vreun sfat, de la persoane de sex feminin (si nu numai) ar fi binevenit . Acum cateva nopti am fost la un chef si am facut cunostinta cu o tanara, am schimbat numere de telefon, eu urmanad sa o contactez ...

Re: Ati avorta?

din 7 iun 2008 13:59 de cristina

Re: Cum sa-l fac sa ma iubeasca?

din 7 iun 2008 11:10 de oanaaaaa

4 ani nu sunt de ici de colo, e normal sa mai fie sentimente (poate doar asa,de amicitie) intre ei, dar tre sa te gandesti ca e cu tine si nu cu ea dintr-un motiv: pe tine te vede ca iubita lui si pe ea ca fosta lui eventual amica lui, daca mai o ...

Re: cantitatea spermei?

din 6 iun 2008 20:41 de solokd

nope nu are nici-o legatura treaba asta.....sunt mai multzi factori care influenteaza cantitatea spermei dar nu are nici-o legatura cu placerea.....

Cantitatea de sperma vs placerea actului sexual

din 6 iun 2008 20:29 de kale

am si eu o nelamurire?are vreo legatura cantitatea spermei cu gradu de placere?adica daca ejaculeaza putin inseamna ca i-a placut putin actul sexual?sau cum?mie imi suna logic,dar sper sa nu fie asa

Re: Re: Re: pot sa raman insarcinata?

din 6 iun 2008 19:06 de ciucuras

mai bine vb cu el si-i explici ca nu vrei sa risti sa intreti raporturi sexuale neprotejate si daca e baiat destept o s inteleaga... pentru inceput foloseste prezervativul daca nu vrei sa iei in calcul alte variante (ex. anticonceptionale)... si daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: El este mai mare decat min

din 6 iun 2008 18:18 de SuKara

yo nu te judec ..... vezi asta nu intelegi nici tu si multzi altzi care posteaza paicea...totzi se asteapa sa primeasca numa laude ...dar nu e mereu asa...deci cum spuneam ...vroiam sa itzi deschid putzin ochii...pushtanu are 24 sau cat ai zis ...

Re: Re: Re: Re: Re: El este mai mare decat mine cu

din 6 iun 2008 14:56 de solokd

yo nu te judec ..... vezi asta nu intelegi nici tu si multzi altzi care posteaza paicea...totzi se asteapa sa primeasca numa laude ...dar nu e mereu asa...deci cum spuneam ...vroiam sa itzi deschid putzin ochii...pushtanu are 24 sau cat ai zis ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: El este mai mare decat

din 6 iun 2008 14:32 de Guest

nu gasesti Eminenta, de 24-25 ani pe forumul acesta. SuKaRa are 26 ani, si dvs......

Re: Re: Re: Re: Re: Re: El este mai mare decat min

din 6 iun 2008 13:22 de ZigZag

Hahahaaa :lol::D .. asta a fost tare ! Bah , vrajala sau nu .. fata de 15 ani cu baiat de 25 ? :` Suna cam ciudat .. dar nu potzi sti ce e in capu baiatului sincer ! :ok: .. dar daca tot e pana acolo imi datzi sperantze mari ca voi ajunge si yo ...

Re: Oare iubirea invinge?

din 6 iun 2008 03:38 de ExoticDream

M-as gandi bine de tot daca sentimentele reciproce sunt suficient de puternice pentru a ma determina sa fac schimbari majore in viata mea. L-as prezenta pe EL familiei mele. M-as muta temporar la Bucuresti si as continua facultatea acolo (asta ...

Re: Re: Re: Cel mai pervers gand

din 6 iun 2008 03:17 de sway

nici nu trebuie sa se vada, ideea e sa ii vezi tu pe ei, sa stii ca exista riscul, sa zambesti gandindu-te ca oamenii aia isi vad linistiti de vietile lor fara sa aiba habar de ce se intampla in viata ta, sub nasurile lor ;)

Atentionare

din 6 iun 2008 03:05 de ExoticDream

Maine dupa ce ma intorc de la Bookfest voi pune in practica matura si farasul pentru a restabili decenta si bunul simt in aceste lacasuri, asta insemnand in traducere ca [b][i]iti voi sterge toate aberatiile de pe toate topicurile[/i][/b], ca tot ...

Re: Am fost eu de vina?

din 6 iun 2008 02:00 de bee

nu ai absolut nicio vina pentru ca tu lai iubit si ai crezut ca sentimentu asta e reciproc...din pacate ramai doar cu regretele dar vina a fost a lui pentru ca a fost un magar si sa folosit de tine si a profitat de increderea ta

Re: Distrusa

din 6 iun 2008 01:51 de bee

asta poate fi un motiv ca sa impacat cu prietena lui..si poate sia dat seama ca a facut o greseala si din cauza asta nu tea mai cautat

Re: oare iubirea invinge?

din 5 iun 2008 23:49 de SuntTrista

Tot distanta si la tine..off..si eu sunt in aceeasi situatie..il iubesc ma iubeste...el in ardeal(momentan in alta tara),eu in moldova,de ceva timp ma framanta gandul asta,as pleca la el dar ar insemna sa-mi las familia..as ramane acasa langa ai ...

distanta ne desparte..

din 5 iun 2008 21:13 de mira_printesa18

nimeni nu ma sfatuieste cu nimik..

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1904 din 3732
«   1 ... 1901   1902   1903   1904   1905   1906   1907 ... 3732   »

loading...