Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Sa raman in strainatate, sa vi

din 15 iun 2008 10:22 de ZigZag

Yo de obicei nu`s chiar asa speriat cand e vb de filme horror ! Deci mai bine tzi`ai face prbl pt tine , sa nu cumva sa sari pe mine :lol::-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sperma inghiti

din 15 iun 2008 10:12 de Danny_DaBoss

Da. Ai vreo problema ? Daca tu sau restu lumii nu puteti asta nu inseamna ca nu pot si eu.

Re: Re: Re: Ce barbati va plac?:))

din 15 iun 2008 08:06 de kommy

pentru Sabba , cam multe vrei tu asha de la viata asta , si chiar daca vrei nu trebuie sa postezi tu pe net , tampeniile astea , aste se tin in sine si`ti cauti tu printu pe cal alb , unde vrei tu , dar fara sa faci pe rasfatata pe aici ! Vai doamne ...

Re: Ne iubim, dar traim intr-o tensiune stranie...

din 15 iun 2008 02:24 de ExoticDream

Mda, cred ca Angela are dreptate. Nu stiu cati ani aveti, dar iubirea despre care vorbesti la doar 3 de cand sunteti impreuna pare subreda rau. Inteleg ca poate v-ati indragostit unul de celalalt, atractie exista, poate si un inceput de iubire, ...

Re: Re: Re: Ma cert mereu cu parintii.....

din 15 iun 2008 02:15 de ExoticDream

Daca nu "suporti" pantofii sub un milion, incearca sa iti cumperi o data la 2 luni, nu-i nevoie sa ai cate o pereche pentru fiecare bluza/geanta din dulap. Eu nu tusesc, nu fac alergie si nici nu mor daca imi iau si cate unii la 2-300000 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sa raman in strainatate, sa vi

din 15 iun 2008 00:17 de Mihaelascumpik

Trebuie sa`mi termin scoala.. si in romania nu ma mai primesc astia la scoala:((

Re: Ma cert mereu cu parintii.....

din 14 iun 2008 22:56 de angela

La tine draga Anamaria vorbeste prostia,uite ca am facut si o rima.:lol:Daca ai stii ce greu se castiga banii,nu te-ai mai certa atata cu parintii.Crezi ca banii se fac asa doar clipind din ochii??Ia-ti un job, si ai sa vezi cum se castiga fiecare ...

Re: Re: Re: Re: Sa raman in strainatate, sa vin ac

din 14 iun 2008 22:44 de angela

Daca spui ca tatal tau e un strain pentru tine, ce te retine sa vii inapoi??Nu inteleg care e logica??:blink:Nu se moare de dor, stai linistita, si sunt si vacante in care iti poti vizita tatal.Sau daca vrei sa traiesti viata tatalui tau ramai ...

Re: Re: Re: Sa raman in strainatate, sa vin acasa?

din 14 iun 2008 22:22 de bianca09

Cea mai mare prostie sa decita a tai.....ptr ca nu poate sa ma oblige taicameu sa stau unde nu imi place si in prim plan a fost sc....si dupa aia restu .....:blink: nu zic pote imi era mai bine langa ei decat singura aicea in tara.....dar daca nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Circumcizie

din 14 iun 2008 19:33 de ana maria

Dragul meu ....nu tine de foame..dar daca se tot infecteaza si jeneaza e mai bine sa se intervina asa...in 2008 cred ca discutam altfel...Si nu uitati...toate penisurile sunt la fel.Crezi ca o bucata de piele in plus aduce orgasmul multiplu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitate

din 14 iun 2008 19:14 de ExoticDream

Este adevarat, insa si manifestarile de prietenie/colegialitate au niste limite, sa le spunem [i]de bun simt[/i]: cand stii ca fata care iti este colega/amica/prietena are o relatie stabila, indiferent cat de corecte iti sunt intentiile si oricat ...

Re: Re: Re: Re: Sa raman in strainatate, sa vin ac

din 14 iun 2008 15:52 de Mihaelascumpik

:)))))ce scump ejti uh:))))) Ce facem ?ne uitam la filme horror aman2? app daca te sperii sa nu`mi sari in bratze:)))):devil:

Re: Re: Re: Re: Infidelitate

din 14 iun 2008 15:18 de mirutza

eu te inteleg..am avut si eu un prieten.....care era foarte gelos,desi tot tp el ma insela....si am ajuns intr-un moment sa nu mai am nici un prieten/coleg langa mine...si ne certam destul de des...acum nu mai suntem...am pus punct pt ca era prea ...

Pentru cei buni...

din 13 iun 2008 18:11 de Quest

"Femeia nu este atrasa de chipul barbatului, ci de forta si curajul sau. Aceste calitati par a asigura copilului o protectie viguroasa. Femeile iubesc vigoarea muschilor, umerii lati. Nu le pasa daca barbatul e grosolan, e de ajuns sa fie puternic. ...

Re: AM 17 ANI SI SUNT VIRGIN ESTE BINE SAU NU

din 13 iun 2008 16:40 de baby

si ce? e treaba ta!! poti sa fii virgin pana la 30 de ani daca te tine:ermm: :,:-*

Re: AM 17 ANI SI SUNT VIRGIN ESTE BINE SAU NU

din 13 iun 2008 15:26 de Mihaelascumpik

Si eu am 17 ani si sunt virgina:))) prieteni am avut destui.. :P dar fatza de tn eu sunt fata:)) daca as fi fost baiat cred ca ....:flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru cei buni...

din 13 iun 2008 12:27 de SORIN28

:blink: Offf, cum eram eu sa pierd atata timp pe acest forum in cautarea unei analfabete care sa aprecieze injuraturile, bataile si alte mojicii ...noroc cu tine ca mi-ai deschis ochii. Merci :flowers: Exista insa o singura "problema"...eu ...

Re: Infidelitate

din 13 iun 2008 11:46 de SORIN28

Of of...mai mai. De ce nu imi imbratiseaza iubita vreun coleg d`al ei de munca in prezenta mea...mananca asfalt amandoi, asa din prietenie...noroc, ca ea stie ce fel sunt si nu permite asa ceva(cel putin in prezenta mea) :devil: Daca stii ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O

din 13 iun 2008 10:58 de SORIN28

Gresit, doar tu pierzi vremea:-` Si daca nu vreau sa vorbesc si prefer sa tastez...ceva probleme? :`

Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 13 iun 2008 09:34 de ZigZag

Parerea mea e ca nu prea mai e valabila chestia cu ambalaju ! De fiecare daca la inceput , e [b]atractzie fizica ![/b] :,

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1899 din 3732
«   1 ... 1896   1897   1898   1899   1900   1901   1902 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare