Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Sa raman in strainatate, sa vi din 15 iun 2008 10:22 de ZigZag
Yo de obicei nu`s chiar asa speriat cand e vb de filme horror ! Deci mai bine tzi`ai face prbl pt tine , sa nu cumva sa sari pe mine :lol::-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sperma inghiti din 15 iun 2008 10:12 de Danny_DaBoss
Da. Ai vreo problema ? Daca tu sau restu lumii nu puteti asta nu inseamna ca nu pot si eu.
Re: Re: Re: Ce barbati va plac?:)) din 15 iun 2008 08:06 de kommy
pentru Sabba , cam multe vrei tu asha de la viata asta , si chiar daca vrei nu trebuie sa postezi tu pe net , tampeniile astea , aste se tin in sine si`ti cauti tu printu pe cal alb , unde vrei tu , dar fara sa faci pe rasfatata pe aici ! Vai doamne ...
Re: Ne iubim, dar traim intr-o tensiune stranie... din 15 iun 2008 02:24 de ExoticDream
Mda, cred ca Angela are dreptate. Nu stiu cati ani aveti, dar iubirea despre care vorbesti la doar 3 de cand sunteti impreuna pare subreda rau. Inteleg ca poate v-ati indragostit unul de celalalt, atractie exista, poate si un inceput de iubire, ...
Re: Re: Re: Ma cert mereu cu parintii..... din 15 iun 2008 02:15 de ExoticDream
Daca nu "suporti" pantofii sub un milion, incearca sa iti cumperi o data la 2 luni, nu-i nevoie sa ai cate o pereche pentru fiecare bluza/geanta din dulap. Eu nu tusesc, nu fac alergie si nici nu mor daca imi iau si cate unii la 2-300000 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sa raman in strainatate, sa vi din 15 iun 2008 00:17 de Mihaelascumpik
Trebuie sa`mi termin scoala.. si in romania nu ma mai primesc astia la scoala:((
Re: Ma cert mereu cu parintii..... din 14 iun 2008 22:56 de angela
La tine draga Anamaria vorbeste prostia,uite ca am facut si o rima.:lol:Daca ai stii ce greu se castiga banii,nu te-ai mai certa atata cu parintii.Crezi ca banii se fac asa doar clipind din ochii??Ia-ti un job, si ai sa vezi cum se castiga fiecare ...
Re: Re: Re: Re: Sa raman in strainatate, sa vin ac din 14 iun 2008 22:44 de angela
Daca spui ca tatal tau e un strain pentru tine, ce te retine sa vii inapoi??Nu inteleg care e logica??:blink:Nu se moare de dor, stai linistita, si sunt si vacante in care iti poti vizita tatal.Sau daca vrei sa traiesti viata tatalui tau ramai ...
Re: Re: Re: Sa raman in strainatate, sa vin acasa? din 14 iun 2008 22:22 de bianca09
Cea mai mare prostie sa decita a tai.....ptr ca nu poate sa ma oblige taicameu sa stau unde nu imi place si in prim plan a fost sc....si dupa aia restu .....:blink: nu zic pote imi era mai bine langa ei decat singura aicea in tara.....dar daca nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Circumcizie din 14 iun 2008 19:33 de ana maria
Dragul meu ....nu tine de foame..dar daca se tot infecteaza si jeneaza e mai bine sa se intervina asa...in 2008 cred ca discutam altfel...Si nu uitati...toate penisurile sunt la fel.Crezi ca o bucata de piele in plus aduce orgasmul multiplu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitate din 14 iun 2008 19:14 de ExoticDream
Este adevarat, insa si manifestarile de prietenie/colegialitate au niste limite, sa le spunem [i]de bun simt[/i]: cand stii ca fata care iti este colega/amica/prietena are o relatie stabila, indiferent cat de corecte iti sunt intentiile si oricat ...
Re: Re: Re: Re: Sa raman in strainatate, sa vin ac din 14 iun 2008 15:52 de Mihaelascumpik
:)))))ce scump ejti uh:)))))
Ce facem ?ne uitam la filme horror aman2? app daca te sperii sa nu`mi sari in bratze:)))):devil:
Re: Re: Re: Re: Infidelitate din 14 iun 2008 15:18 de mirutza
eu te inteleg..am avut si eu un prieten.....care era foarte gelos,desi tot tp el ma insela....si am ajuns intr-un moment sa nu mai am nici un prieten/coleg langa mine...si ne certam destul de des...acum nu mai suntem...am pus punct pt ca era prea ...
Pentru cei buni... din 13 iun 2008 18:11 de Quest
"Femeia nu este atrasa de chipul barbatului, ci de forta si curajul sau. Aceste calitati par a asigura copilului o protectie viguroasa. Femeile iubesc vigoarea muschilor, umerii lati. Nu le pasa daca barbatul e grosolan, e de ajuns sa fie puternic. ...
Re: AM 17 ANI SI SUNT VIRGIN ESTE BINE SAU NU din 13 iun 2008 16:40 de baby
si ce?
e treaba ta!!
poti sa fii virgin pana la 30 de ani daca te tine:ermm:
:,:-*
Re: AM 17 ANI SI SUNT VIRGIN ESTE BINE SAU NU din 13 iun 2008 15:26 de Mihaelascumpik
Si eu am 17 ani si sunt virgina:))) prieteni am avut destui.. :P dar fatza de tn eu sunt fata:)) daca as fi fost baiat cred ca ....:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru cei buni... din 13 iun 2008 12:27 de SORIN28
:blink: Offf, cum eram eu sa pierd atata timp pe acest forum in cautarea unei analfabete care sa aprecieze injuraturile, bataile si alte mojicii ...noroc cu tine ca mi-ai deschis ochii. Merci :flowers:
Exista insa o singura "problema"...eu ...
Re: Infidelitate din 13 iun 2008 11:46 de SORIN28
Of of...mai mai. De ce nu imi imbratiseaza iubita vreun coleg d`al ei de munca in prezenta mea...mananca asfalt amandoi, asa din prietenie...noroc, ca ea stie ce fel sunt si nu permite asa ceva(cel putin in prezenta mea) :devil:
Daca stii ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O din 13 iun 2008 10:58 de SORIN28
Gresit, doar tu pierzi vremea:-`
Si daca nu vreau sa vorbesc si prefer sa tastez...ceva probleme? :`
Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 13 iun 2008 09:34 de ZigZag
Parerea mea e ca nu prea mai e valabila chestia cu ambalaju ! De fiecare daca la inceput , e [b]atractzie fizica ![/b] :,
Pagina 1899 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||