Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Diferenta de varsta din 17 iun 2008 05:06 de valentine
Parerea mea este ca trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare daca ai de gand sa incepi o relatie cu o tipa de 16 ani. Este o parere subiectiva, eu personal considerand ca fetele sub 20 de ani, in marea lor majoritatea nu sunt pregatite pt o relatie ...
Elimin frecvent lichid spermatic! din 16 iun 2008 23:47 de catalin
deci...cum sa incep...de ceva timp elimin cam frecvent lichid spermatic...e frustrant pentru mine mai ales daca ma apuca pe strada...ce as putea face...stie cineva care e cauza???:~*
Re: Re: vreau sa invat sa sarut din 16 iun 2008 23:28 de bogdan
daca imi zice cnva cee sa fac cu limba cand aunge in gura fetii sami scrietii ca ma uit zi de zi
:mellow:descriemi toate miscarile si voi invata repede va rog
Re: Re: vreau sa invat sa sarut din 16 iun 2008 23:28 de bogdan
daca imi zice cnva cee sa fac cu limba cand aunge in gura fetii sami scrietii ca ma uit zi de zi
:mellow:descriemi toate miscarile si voi invata repede va rog
Re: Re: Re: din 16 iun 2008 22:56 de Guest
Consider raspunsul corect si realist.
Re: Re: Re: Re: Fantezii sexuale din 16 iun 2008 01:38 de ExoticDream
Te inseli.... matematica este sublima! Daca stii sa o descoperi, daca o intelegi, vei dori sa te pierzi in labirinturile ei.....! Cea mai mare prostie din lumea asta ar putea fi incapacitatea oamenilor de a fi sinceri.... mereu....
Cu tigarile ...
Re: Re: Re: Re: Ma cert mereu cu parintii..... din 16 iun 2008 01:22 de ExoticDream
Nu este musai sa-ti gasesti un job atat timp cat esti la scoala, asta fac, in general, cei care nu au incotro, trebuie sa se intretina singuri! Faci parte din categoria adolescentilor care isi pot vedea linistiti de studii, fara sa cunoasca ...
Re: Vreau sa slabesc din 15 iun 2008 23:02 de LonelyGirl
Ar fi ideal daca ai renunta la paine si fainoase(incearac sa mananci paine doar la micul dejun si si aia sa fie integrala), daca ai inlocui zaharul cu indulcitori, ai renunta la dulciuri, ai inlocui uneori cina cu cate o salata verde mare sau ...
Re: Re: Re: Re: Ma cert mereu cu parintii..... din 15 iun 2008 22:54 de LonelyGirl
Cand mergi sa-ti cauti un job nu te prezenta ca fiind fiica patronului X. Si apoi nu prea cred ca o persoana dornica sa munceasca e criticata.
Si eu am terminat facultate si am muncit in strainatate si crede-ma ca nu m-a intrebat nimeni de ce ...
Re: Re: Re: Re: Ma cert mereu cu parintii..... din 15 iun 2008 19:55 de ZigZag
Hai lasa duma "fata de patron" ce esti ! ;) Nu le mai cere bani pt orice cacat stralucitor sau frumos mirositor , invatza sa pretzuieshti banu chiar daca nu`i muncit de tine .. si lumea de pe forum nu te critica pt ca te cunoashte sau nu .. te ...
Re: Re: din 15 iun 2008 19:43 de ZigZag
Asta nu ! Fiind la locu de munca , iar una din colege cautand un raspuns care poate veni de la mine , nu o consider o greseala .. dar nu sa fiu pus in situatzia sa fac yo un lucru pe care ar putea prea bine si ea sa`l faca , cum e cazu acestei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Efectele rele ale masturbarii? din 15 iun 2008 15:57 de Stranger_to_love
Pai a bagat si degetele?De aia ai sangerat poate.
Cat despre scurgere,e normal,e lubrefiantul natural produs de mucoasa vaginului care probabil nu s-a scurs in momentul ala.
Acum depinde si cum era lichidul ala,daca era incolor si relativ ...
Re: Re: Re: Ma cert mereu cu parintii..... din 15 iun 2008 14:34 de anamaria
eu nu am facut pe nimeni prost aici...asa ca daca nu ma cunosti nu cred ca iti permiti sa ma caracterizezi(mai ales angela)..am cerut un sfat pe care puteti sa le dati si fara prea multe critici..fraze de genu "esti doar o copila rasfatata" nu ma ...
Re: din 15 iun 2008 13:41 de Guest
spre exemplu, daca dvs. va aflati la locul de munca, una dintre colegele dvs. va adreseaza o intrebare strict profesionala, considerati ca gresiti, raspunzand intrebarii? Repet, strict profesionala. Lasand de-o parte subiectul "infidelitate" ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa raman in strainatat din 15 iun 2008 12:59 de ZigZag
O sa te tzin strans in bratzele mele si`am sa`tzi dau un :-* ca sa te simtzi in sigurantza ca nici un monstru din film no sa te pape ! :,:~*:-*:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa raman in strainatate, s din 15 iun 2008 12:50 de Mihaelascumpik
Si .. daca`tzi sar in bratze..:))ce faci?:~*:-*
Re: O mica , mare problema cu penis'ul din 15 iun 2008 10:56 de ZigZag
SEX.MULT ! Nu stiu daca sunt si pastile .. dar leac sigur este ! :)
Re: Re: Ma cert mereu cu parintii..... din 15 iun 2008 10:53 de ZigZag
Incredibil ! Ce raspunsuri directe , sincere si adevarate poate da ANGELA cuiva ! :rolleyes: Anamaria , yo nu mai are rost sa repet tot ce`o zis Angela , pt ca parerea mea despre "kinderii" ca tine , e aceeashi ! FITZE si iar FITZE ! Oamenii ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sperma ing din 15 iun 2008 10:41 de ZigZag
Hooooo Zorro .. ca pana una alta esti in spatele monitorului ! Din partea mea , nu e nici o prbl , dai cu galeata zilnic , in loc de apa ! :mellow:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Replici pentru aga din 15 iun 2008 10:38 de ZigZag
Asta e mult , muuult prea tare ! :lol::lol::lol:
Pagina 1898 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||