Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Ne iubim, dar traim intr-o tensiune st din 28 iun 2008 00:00 de ExoticDream
Toate aceste impacari-despartiri-reimpacari au avut loc in cele 3 luni despre care ne povesteai? Daca da, mi se pare un pic cam mare graba ta de a face sex cu alta/altele in conditiile in care sustii ca o iubesti pe fata asta! Parerea mea este ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frica... din 27 iun 2008 22:31 de cosmin_03
in niciun caz nu o voi parasi pentru chestia asta...o iubesc enorm si daca ea are nevoie de timp sunt dispus sa o astept oricat...dar as vrea foarte mult sa se deschida in fata mea sa imi spuna...nu conteaza pentru mine daca e sau nu mai e ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 27 iun 2008 22:30 de Guest
nu-i problema, ca sunt multi care au stoluri de pasarici.
Re: Re: Frica... din 27 iun 2008 22:04 de pacpac
nu inteleg de ce jignesti.In primul rand fata a vrut sa-ti dea un sfat si daca iubita ta era cu cativa ani mai mare, acelasi sfat pe katherine ti l-a dat il dadeau toti de aici.Poate ea a uitat cum era la varsta aia,sau poate a avut de la cine sa ...
Re: Re: Re: Re: din 27 iun 2008 21:43 de baby
mai bine iti tatuezi sprancenele sau iti faci machiaj semi. permanent:lol:
bine nici cu astea nu sunt de acord dar na.....daca peste 5 ani o sa bocesti ca vrei sa il scoti???:ermm:
sa vezi alta distractie si atunci:lol:
:,:-*
Re: Re: Re: Re: din 27 iun 2008 21:42 de Mihaelascumpik
Eu daca imi fac.. acolo imi fac si nu`mi pasa ce zic altii..:flowers:
Re: Re: Tratamentul cu ovule impotriva candida din 27 iun 2008 20:16 de Guest
Uite cine stie mai bine :D:lol::D:lol::D
[i][Cenzurat de ExoticDream][/i]
:x:x:x:x:x:x:x:x
Re: Tratamentul cu ovule impotriva candida din 27 iun 2008 19:21 de katherine
Ne acuzi ca suntem ,,comozi" pentru ca nu ti s-a raspuns in aproximativ trei ore de la primul tau post?! Nu stiu daca ai observat, dar site-ul este destul de plin de oameni care, mai in gluma, mai in serios, cer sfaturi si pe langa faptul ca sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Frica... din 27 iun 2008 19:02 de pacpac
parerea mea:
1-a fost violata
2-nu mai este virgina si ii este frica ca tu o lasi daca iti dai seama.
3-este virgina dar din dif motive ii este frica sa o faca
Cand mai aduci vorba de ce tremura si plange intreab-o ce am scris eu la 1,2 si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ceva alb pe prezervati din 27 iun 2008 15:56 de sweet_angel
Posibil sa ai niste dereglari,nu ti-a intarziat chear atat de mult...mai ai rabdare vreo...1-2saptamani...intre timp mai poti face un test de sarcina...si daca nu iti vine si testul e tot negativ...dute la doctor...:):D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare sunt bi din 27 iun 2008 15:47 de ZigZag
Atunci pune PUNCT acestei dileme ! Renuntza la orice idee cu prietena ta ! Ai prieten ? :, Cre ca nu ( repet : CRED ) .. iar daca cumva am dreptate , cauta`tzi un baiat , si dai lui tot ce i`ai da prietenei tale , atasheaza`te de el , petrece ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frica... din 27 iun 2008 15:44 de sweet_angel
Eu nu cred ca nu te iubeste...oricarei fete ii e frica de asta,dar nu in halu asta...daca ea nu vrea sa iti zica nimic incearca sa vorbesti cu o prietena buna de a iei...poate ea stie ceva...sincera sa fiu cred ca a avut o experienta neplacuta ...
Re: din 27 iun 2008 15:20 de Guest
poti sa-ti faci pe brate, pe sani, pe gambe, pe fese. depinde de ceea ce ti-ai propus sa expui mai mult.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 27 iun 2008 15:17 de katherine
Slab...
Re: Re: Re: Re: Re: din 27 iun 2008 15:17 de Guest
la ce sa aberez eu, daca tot sunteti voi.):():():():():():():(
Re: Re: Re: Re: Tatuaju` imi da batai de cap:| din 27 iun 2008 15:14 de Mihaelascumpik
Unde altundeva sa`mi fac? pe spate cred ca arata cel mai bne.. prima data ma gandeam la niste stelute pe abdomen.. dar toti imi zic ca acolo doare rau si ca.. daca ar fi sa ma ingras o sa pun mai multa grasime pe abdomen..:((si.. se dofermeaza si ...
Re: Re: din 27 iun 2008 15:10 de katherine
ahAAAAAAAAAAAAA!...:lol::lol::lol:
Re: din 27 iun 2008 15:08 de Guest
Ea a vrut sa-si scrie varsta. Deci, daca va uitati impreuna si una si cealalta pe eticheta unui sutien, in ideea ca, poate va achizitionati singure lenjeria intima, sau cand o spalati, veti observa: urmatoarele marimi(si-acum discut despre masura ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 iun 2008 15:04 de katherine
Off-topic: unde este persoana care sa-mi spuna ca stiu asta din proprie experienta?!...:rolleyes::D Sure miss him...:lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 iun 2008 15:02 de katherine
De operatii la un an dupa interventie nu am mai auzit niciodata si nu inteleg de ce ar fi necesar daca operatia a reusit si nu sunt probleme. Exista multe femei care au implanturi si care alapteaza, dar ti le poti si scoate temporar.
Pagina 1888 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
13 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||