Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa

din 27 iun 2008 14:46 de katherine

De la inot vei avea tendinta sa ti se lateasca usor spatele, dar musculatura ar trebui sa ti se fi dezvoltat armonios. La fel si cu sala, asta daca faci si exercitii de intindere dupa cardio.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sanii

din 27 iun 2008 14:43 de Int3rzisA

Poate ai dreptate, si poate mi-ar fii fost mult mai usor sa vb cu mama despre astea.. Dar nah.. lucruriile nu merg niciodata cum vrem. Eu n-am luat niciodata anticeptionale.. sau ceva de genu.. Dar imi este frica sa fii ramas asa probabil si din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sanii !

din 27 iun 2008 14:38 de katherine

Relativ...Sanii sufera modificari ale marimii si ca urmare a inceperii vietii sexuale. Cu alte cuvinte, daca iti incepi viata sexuala la 20 de ani, s-ar putea sa observi anumite modificari. Sa nu mai vorbim de efectele anticonceptionalelor. Am ...

Re: Re: Re: Ne iubim, dar traim intr-o tensiune st

din 27 iun 2008 14:04 de Guest

Re: Re: Ne iubim, dar traim intr-o tensiune strani

din 27 iun 2008 13:57 de escu

pai atunci cand am incercat sa fac sex cu alta eram despartiti:rolleyes:!!pe urma neam reintalnit intamplator si neam impacat..nu ala a fost motivul din cauza caruia neam despartit pur si simplu cand ne apropiem mai mult unu de altu..si nu ma ...

Re:

din 27 iun 2008 13:52 de Guest

nu-i obligatoriu sa innebunesti o persoana. este, chiar de prost gust. daca poti s-o cuceresti este ideal. Iar sexul este cea mai jalnica modalitate de-a cuceri un barbat. Vreau sa-ti spun ca daca incepi cu asta in a cuceri un barbat, o sa alergi ...

Re: Re: Re: Sanii !

din 27 iun 2008 13:43 de katherine

Stai o clipa...Tu ai 34 A la sutien? Din cate stiam eu marimea potrivita la sutien se calculeaza asa, de exemplu daca cineva are 80 C: C este marimea corespunzatoare cupei sutienului iar 80 este dat de cirumferinta spatelui, adica in asa fel ...

Re: Re: Sanii !

din 27 iun 2008 13:27 de Int3rzisA

Mai slaba nu prea sunt.. sunt cam dezvoltata.. Nu stiu cum sa ma exprim sa intelegii.Dar mama zice ca nu silicoane ca apoi apar probleme bla bla.. Iar pe net am citit de nu stiu cate sute de creme care ajuta la marira saniilor. In sutien apar ...

Re: Re:

din 27 iun 2008 11:11 de vera_mary88

bravoooo in sfarsit cineva normal nu pudic:p asta zic si eu de ce sa te ascunzi? oare nu toata lumea are acelasi organe? :wacko: eu krd k doar persoanele kre nus e simt bine in pielea lor care au anumtie complexe sunt asa mai cu "perdea"..ma ...

Re: Sanii !

din 27 iun 2008 10:59 de katherine

Da mai exista un subiect identic la aceasta sectiune. Nu cred ca este usor de ratat. In fine...moderatorul va decide daca iti vei pastra subiectul asa cumeste sau te vei alatura celuilalt. Trecand peste astea, daca ai marimea 34 A este cam nasol, ...

Re: Re: Re: Tatuaju` imi da batai de cap:|

din 27 iun 2008 10:55 de katherine

Daca se foloseste aceeasi tehnica nu stiu de ce ar fi diferenta in intensitatea durerii. Stiu ca acea zona este una dintre cele mai dureroase, alaturi de gat, cap, abdomen, partea interioara a bratelor si picioarelor. Oricum, toate fraierele au ...

Re: Re: Re: logest!

din 27 iun 2008 10:44 de adela

pastila isi face efectul chiar din prima zi in care o iei B)

Re: Re: Tatuaju` imi da batai de cap:|

din 27 iun 2008 09:32 de Mihaelascumpik

Si daca imi fac unu` semi`permanent.. tot asa rau doare?

Re: Parintii nu imi dau libertate!

din 27 iun 2008 01:13 de ExoticDream

O fi pentru ca, asa cum ti-a spus si katherine, la tara anumite lucruri se intampla mai rapid decat la oras, desi nu ar mai fi cazul, avand in vedere ca tot sateanul are acum cablu si nici Internetul nu-i departe.... Ultima oara cand am fost la ...

Re: Tatuaju` imi da batai de cap:|

din 27 iun 2008 00:00 de katherine

Doare tare in zona respectiva...;)

Re:

din 26 iun 2008 23:44 de Guest

nu stiu. nu m-am tatuat. si nici n-o voi face vreodata. dar sunt multumita ca am reusit sa-l determin pe fi-miu sa renunte la ideea de a se tatua atunci cand va implini 18 ani, propunandu-i sa mergem impreuna si sa ma lase pe mine prima sa-mi tatuez ...

Re: Re: Re: Re:

din 26 iun 2008 23:33 de Guest

n-am fost ironica. am spus, doar ca eu din motivele expuse mai-sus, m-am autoexclus. cat priveste raspunsul meu la aceasta intrebare, care pare mai clara, consider ca da, daca se saruta cu 2 tipi la interval de o luna, este o problema, adica, este ...

Re: Re:

din 26 iun 2008 21:51 de crisexpert

Chiar asa?Adica cu o palma a convins-o?Nu a spus daca era virgina inainte.Cu multe fete cuminti se intampla asa... Nu inteleg cum s-a trezit cu el peste ea si ea nici nu a protestat!Ba da, il iubea.Dar daca il iubea de ce se considera c*rva?

Re: Re: Re: Re:

din 26 iun 2008 19:30 de ZigZag

Alt pui de Zorro in spatele calculatorului ! Fiule .. cu femeie C.urva ai fost .. si nu doar ca se saruta cu 2 baietzi intr`o luna .. ci pt ca te`a lasat pe tine si peste un interval foarte scurt de timp si`a facut un alt prieten ! .. Adica ...

Re: Tatuaju` imi da batai de cap:|

din 26 iun 2008 18:49 de baby

cica doare......e logic sa doara...poate nu tare...depinde unde il faci da' esti sigura ca vrei tatuaj?:` mai bine iei de alea false si le apici tu....cand te plictisesti de model iti iei altu.....si rezista si cv timp :,:-*

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1889 din 3732
«   1 ... 1886   1887   1888   1889   1890   1891   1892 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare