Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
am penisu normal??? din 7 iul 2008 04:36 de ADITZA
sall am penisu normal 10cm si in erectie e de 12-13cm e normall??? pls ajutatima
Re: Re: o nelamurire din 6 iul 2008 22:04 de baby
de rupt am auzit sa se rupa......si muschiul pateste chestii naspa.....doar ca nu se rupe in doua si cade:lol::lol:
:,:-*
Re: Re: o nelamurire din 6 iul 2008 18:09 de GhoTiK
:lol::lol::lol::lol:
Re: o nelamurire din 6 iul 2008 17:05 de angela
Ce sa se rupa??PENISUL??:blink:PAI DOAR NU e din ata.Penisul tau e un muschi,SI NU AM AUZIT cazuri sa se rupa..:lol::-`E normal sa stea drept cand esti excitat, daca nu ar sta asa s-ar duce naibii actul sexual...:,:lol:
virginitate.. din 6 iul 2008 16:35 de sandiy
se vede destul de rapid daca o fata e virgina sau nu prin prezenta himenului . nu tre sa fii doctor ca sa iti dai seama daca o fata mai e fata mare sau nu .
virginitate.. din 6 iul 2008 16:34 de sandiy
se vede destul de rapid daca o fata e virgina sau nu prin prezenta himenului . nu tre sa fii doctor ca sa iti dai seama daca o fata mai e fata mare sau nu .
Re: Nu simte placere ? din 6 iul 2008 16:32 de SORIN28
Placere o sa simta doar atunci...dupa(daca nu ejaculeaza) placerea se transforma intr-o durere de n´o sa stie ce-i cu el:ok:
Re: Vreau sa invat sa sarut! Material informativ? din 6 iul 2008 15:36 de PULA
vreau sa invat sa sarut si nu stiu cum,si asi vea un material informativ de la voi daca se poate!:heart:[/LKJGGJJquote]:~*:`%%-:ok:
Nu simte placere ? din 6 iul 2008 15:26 de alinaaa
Intrebare..
In timpul pettingului, el intra in erectie dar niciodata nu am continuat incat sa ejaculeze.. El ce simte, in afara de posibila frustrare psihica? Vreo problema fizica? (nu am ajuns la penetrare dar am auzit cazuri cand altii ajungeau la ...
Re: am nevoie de sfaturile voastre cat mai repede din 6 iul 2008 14:16 de baby
prea multe chestii nu am inteles din ce ai scris
pai de ce nu ii spui mamei tale ca ai facut.o?
care e faza daca ii zici:huh:
in plus prezervativul nu se rupea daca ai fost virgina......deci data viitoare foloseste prezervative
si cred ca nu esti ...
Ciclu si stari proaste dupa "prima data" din 6 iul 2008 12:07 de bibi
pe data de 24 iunie mi-am inceput viata sexuala.Prietenul meu a zis sa o facem fara prezeervativ ca acesta se rupe daca esti virgina si in plus el are mult mai multa experienta decat mine asa ca m-am lasat pe mana lui stiind ca stie ce face.Pe data ...
Re: Re: help din 6 iul 2008 11:46 de cdgm
nu sunt chiar la inceput...problema e ca in orice alta pozitie abia daca il simt...el zice ca a facut tot ce trebuie si ca e problema mea ca nu-mi place nimic insa din cate stiu..sunt perfect normala..si cu capul si anatomic..iar in aceasta ...
Re: help din 5 iul 2008 23:47 de Pischot
nu e vb de asta... am o intrebare.. esty la incepututl vieti tale sexuale nu??... eh.. aceasi chestie mi se intampla si mie.. in anumite poziti simt o oarecare placere in altele nu...iar durere da.. dak esty la inceput .. durere o vei simti.. dar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbare reciproca, din 5 iul 2008 20:50 de ana
si eu sunt in aceeasi situatie. imi intarzie ciclul dar nu am nici un simpom specific femeii insarcinate: grata, varsaturi.
Disconfort in anumite pozitii... din 5 iul 2008 18:06 de cdgm
am o intrebare...cand ma penetreaza intr-o anumita pozitie, simt intai o durere si abia dupa ceva placut...daca ritmul e mai lent, e ok, mai rapid este ff dureros.exista vreun pericol de dizlocare a unor organe interioare?problema e ca e singura ...
Re: Re: Re: Re: Am facut sex de doua ori, pot fi i din 5 iul 2008 16:02 de Pischot
orin aceeasi chestye trec si eu draga ioana :((
deci da.. am facut2 teste .. mia iesit negativ.. dar daca nu`mi vine luna viitoare[avand in vedere k luna asta mi`a veny cu o intarziere de 4 zile] inseamna k e ceva .. deci un consult medical :(( ...
Re: tot din 5 iul 2008 14:52 de Pischot
puei draga mea... eu am facut de prima data tot "tacamul"... daca voi suntety obisnuiti sa vorbiti despre orice... intreba`l cu`m ii place sa`ty arate sa te invetze.. si invers si u lui sa`i arati.. sa il incurajezi.... oricum.. prima data nu o ...
Re: Carti de suflet din 5 iul 2008 12:46 de sgc
Ciresarii - Constantin Chirita.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 iul 2008 03:31 de nemesis
Cam asa suna gandurile tipice ale unei persoane confuze in privinta orientarii sexuale. Un tip numit Alfred Kinsey a pus bazele acestui comportament confuz si a incercat sa-l inteleaga. Poti cauta la biblioteca ale sale carti, dar, pe scurt, ceea ...
Re: Re: Re: Bube pe pielea care acopera capul peni din 5 iul 2008 02:37 de dudu
Din cate am inteles si eu nu,dar inrtebarea care ma framanta pe mine este daca poate cauza vreo boala persoanei care face sex oral celui care are acele micutze puncte?
Daca stie cineva va rog sa-mi raspundeti
Pagina 1880 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||