Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: help

din 8 iul 2008 23:46 de Zoltarr

In primul rand faceti un preludiu frumos,ca sa fii lubrifiata si destinsa.Durerea poate fi si de la destinderea insuficienta.Apoi marimea medie a penisului e 13 cm,poti zice ca e dotat.Iar pentru "dislocarea organelor interioare", in principu ...

Re: Ne-am jucat putin...oare mai este virgina?

din 8 iul 2008 23:33 de Zoolltaar

Pai daca a mai sangerat ziua accea,inseamna ca ii sange menstrual,daca nu atunci ai perforat-o,dar nu total,daca ai bagat numai preputul.

Re: help

din 8 iul 2008 23:24 de Zooltarr

Depinde,daca a ejuaculat in prezervativ se poate.Dar ma gandesc daca ar fi ejaculat nu l-ati mai fi pus inapoi.Daca se spala doar cu apa e ok.Sansele sunt mici.Vaginul tau are un pH destul de acid ca sa omare o cantitate mica de sperma.Nu iti ...

Re: care ma poate ajuta astept un raspuns

din 8 iul 2008 23:13 de Zoltaaar

Raspunsul poate fi foarte simplu.Poate nu esti chiar asa de bisexuala precum crezi.Incearca cu un baiat,vezi cum te simti,si daca nimic nu se schimba,cauta ajutor.Fetele tind spre bisexualitate,dar daca te atrage o fata, si chiar daca ai face ...

Re: buna!

din 8 iul 2008 23:07 de Zoltaaar

Daca nu stii nimic despre dragoste nu fa sex.Prezervativele se pot rupe,daca nu le pui corect.Cumparati Durex Clasic, si gasiti in cutie instructiuni.Anticonceptive nu-ti recomand la varsta asta,pentru ca perturba balansul hormonal.Si nu ...

Re: Re: Re: Ciclu intarziat

din 8 iul 2008 22:42 de angela

Daca ai folosit prezervativul nu ai de ce sa te ingrijorezi. Daca ai avut probleme ginecologice, asta afecteaza intotdeauna menstruatia.Racelile, prima experienta sexuala deregleaza ciclul menstrual, deci nu ai cum sa fii insarcinata.:flowers:

Re: O intrebare

din 8 iul 2008 22:00 de GhoTiK

aoleu:blink: himenul este la femeie...la barbat este ata kre se rupe la contact sexual sau mergi la nenea doctor si te rezolva el:-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 iul 2008 20:17 de sanu lu' Eva

frate... iti zic eu cum se face, cum intri in discutie, si mai departe vezi ce iese. Le poti intalni nu neaparat pe strada, poate in scara blocului, poate in lift, poate pe tren ori in gara... etc. Fii dragutz cu ea, ii deschizi usa, ii faci loc ...

Re: Re: Ciclu intarziat

din 8 iul 2008 17:20 de katy_swe3t_g

da,l-am folosit.dar m-am ingrijorat knd am vazut k imi intarzie atat de mult...

Re: Re: Re: ramai gravida daca esti virgina?

din 8 iul 2008 16:10 de Hi

Sanse sunt.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: o nelamurire

din 8 iul 2008 15:32 de nirofl_2008

daca vrei un raspuns corect si pe intelesul tau caua-ma pe mes. nirofl_2008

Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

din 8 iul 2008 15:16 de Hi

Bah ce al dracu e asta micu, pe alt thread avea mai putin. Ba a ta e mai ceva ca Fat-Frumos. Creste intr`o zi cat alta intr`un an. OnTopic : 12-13 cm in erectie este destul de putin la 19 ani, dar nu te ingrijora, in timpul actului nu ...

Statuie din cioburi....Stropi de sticla...

din 8 iul 2008 15:12 de baby

Bravo mie.....ca in ultima vreme....ma tin numai de "prostioare" :devil::lol::lol::lol: is mandra de mine ce sa mai.....:` ma laud:lol:.... momentan as dona un litru de sange pt o inghetata da' mi-e lene sa ma duc sa cumpar:ermm: la intrebarea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: o nelamurire

din 8 iul 2008 15:12 de angela

Nu se rupe nicicum, se rupe ata atat, si poate cativa neuroni. :lol::D Sau crezi ca vaginul femeii e o casa a groazei, pac cade o piatra, mai vine un bolovan, mai apare unul cu cutitul..:D:lol::lol:Se rupe doar daca sta asa drept, adica e in ...

Re: Ciclu intarziat

din 8 iul 2008 15:08 de angela

Pai ai folosit prezervativul sau nu? Daca nu te-ai protejat clar esti insarcinata. Daca te-ai protejat nu ai de ce sa iti faci probleme.E normal ca dupa ce iti incepi viata sexuala sa se produca anumite dereglari ale menstruatiei.:ok:

Re: Indragostit de o fata

din 8 iul 2008 15:05 de angela

O mananca??:blink:Unde o mananca?:rolleyes::lol: Daca intr-adevar vrei sa fii cu ea, nu face nici un pas.Ea trebuie sa isi dea seama de ceea ce simte si pentru cine.In cazul tau sentimentele sunt clare, mai trebuie ea sa isi dea seama ce vrea sa ...

Re: Re: Indragostit de o fata

din 8 iul 2008 12:17 de Zarak

Ma ambitioneaza nespus comportamentul ei, dar i-am rezistat pana acuma gandindu-ma ca e fata altuia si nu as putea lua fata altuia, mai ales ca mi s-ar putea intampla si mie. Oricum, sunt fericit ca ea e e fericita alaturi de ala.

Re: Sex cu o amica

din 8 iul 2008 12:14 de angela

Du-te pe centura si plateste una.:lol:Nu uita de protectie, ca poate Gogu se imbolnaveste.Te duci la o amica si ii spui: Stii hai sa ne-o tragem asa din singuratate..:wacko::blink:Cum poti sa te gandesti la asta???:blink:Numai daca ai amice de 2 ...

Re: as dori un mic ajutor !!!

din 8 iul 2008 11:33 de baby

numai tampenii sa nu spui:` si sa nu insisti prea mult pe un subiect daca vezi ca nu zice prea multe ca o plictisesti:lol: de obicei la prima intalnire se pun multe intrebari pt ca cei 2 sa se cunoasca mai bine.......deci sunt multe de vorbit ...

Re: Indragostit de o fata

din 8 iul 2008 11:30 de baby

nu mai bine e sa iti vezi d treaba ta chiar daca pe ea o mananca?????? :` :,:-*

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1878 din 3732
«   1 ... 1875   1876   1877   1878   1879   1880   1881 ... 3732   »

loading...