Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Fanteziiii !!!

din 10 iul 2008 14:57 de dyanaaa

se pare ca baietii au cele mai variate fantezii... sunt impreuna cu iubitul meu de mai bine de un an! pot spune ca la capitolul sex ne intelegem cel mai bine...vine mereu cu idei si fantezii....care mi-au placut si pentru ca ne iubim le-am pus in ...

Re: Re: Re: Re:

din 10 iul 2008 14:25 de sgc

si tie, ce?!? mottoul lui :"daca dragoste nu e...atunci facem?!?" sau ce-ti place?!?

Re: Re: Re: se poatel

din 10 iul 2008 13:36 de LuCy

sall..imi poti arata si mie filmuletul???id meu luci_xxx2007...ca sunt curios de mai multe cum ar fi:cum sami dezvirginez pretena prima data...si.....daca curge sange de la ea...si aja!!!>..te rog

#Sinucidere

din 10 iul 2008 12:52 de sw3et3st

categoric nu se merita! eu am un prieten care imi spune mereu ca daca ne-am desparti el se sinucide...am discutat cu el si mi-a promis ca nu se mai gandeste la asta dar de fiecare data cand ne certam, imi spune ca se va sinucide. nu stiu daca asa ...

Re: Re: SEX NEBUN (4-5 ORI /ZI) EL E CAM OBOSIT

din 10 iul 2008 12:26 de PUSSY

NU AM ZIS CA ESTE NEMAIPOMENIT AM VRUT DOAR SA STIU DACA MAI POATE OBOSI OMUL.CA NOI NE CUNOASTEM DE 3 SAPT SI AM FACUT PAUZA NUMAI 3 ZILE,IN REST SEX SEX SEX

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sperma ing

din 10 iul 2008 12:23 de vera_mary88

mda alt retardat ...:x:x:x

Re: Fanteziiii !!!

din 10 iul 2008 11:41 de vera_mary88

se pare ca baietii au cele mai variate fantezii... sunt impreuna cu iubitul meu de mai bine de un an! pot spune ca la capitolul sex ne intelegem cel mai bine...vine mereu cu idei si fantezii....care mi-au placut si pentru ca ne iubim le-am pus in ...

Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept...vo

din 10 iul 2008 11:29 de vera_mary88

Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept...voi o

din 10 iul 2008 11:26 de vera_mary88

nici nu m-as mira sa imi fuga barbatu la altele dak esti asa de incuiata.dak ti asa de scarba inseamna k nici nu iti place sa ti se faca oralu..vai vai..nu stii ce pierzi :-`

Re: Re: Marimea penisului.

din 10 iul 2008 11:08 de vera_mary88

:D:D:lol::lol::lol: tare raspunsu :lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: par pubian???

din 10 iul 2008 10:48 de vera_mary88

eu is fata si doare k naiba prima data si it zic k m-am fc de tot..absolut si in "spate" unde nu doare asa tare dar a doua oare deja nu mai e stres..mie imi plashe mai mult asa..fara nimik..nici o freza nimik si la prietenu meu la fel..asak ...

Re: Re: Re: sex dupa menstrustie

din 10 iul 2008 10:00 de Ottaku

cat trebuie sa tina acea sangerare intermenstruala de dupa postinor 2? banuiesc ca nu mai mult de 2 zile, nu ?

Re: Re: Re: Cum va petreceti bacul?

din 10 iul 2008 09:11 de angela

Eu am avut noroc la mine se eliminase proba de rezistenta. Insa chiar ar fi fost un chin sa dau aceasta proba.Intodeauna am avut viteza, rezistenta mai putin. Emotii am avut pana cand s-au afisat notele.... nu am inteles de ce nu se putea da ...

Re: Re: Re: Re: Carti de suflet

din 10 iul 2008 09:04 de angela

Ar fi frumos sa se mai discute si de altceva in-afara de am facut sex in 3, am 14 ani si vreau sex etc..Cand s-a schimbat lumea atat de brusc?:unsure:

Re: Re: Eu 16 ani, ea 15, o sa ma doara prima data

din 10 iul 2008 08:55 de angela

In loc sa se gandeasca ca o sa o doara pe ea, si pe el deloc, tot el e mai important. Tipic masculin.:blink::wacko::rolleyes: Ce are de a face a compune o melodie pt ea, daca am inteles bine, cu dragostea???:blink:La 16 ani mi-e foarte greu sa cred ...

Re: Tot

din 10 iul 2008 08:55 de Danny_DaBoss

da, pt prima oara este f important preludiul, lubrifierea si tandretea cu care o faci (rabdarea). Asta daca nu vrei sa ai amintiri neplacute. Nu va grabiti, luati-o incet, cu grija, cu simt, comunicati intre voi...

Re: Re: Nu simte placere ?

din 10 iul 2008 03:00 de alinaaa

El a spus ca simte mai multa placere cand e cu cineva fata de atunci cand se masturbeaza.Deci ar trebui sa ejaculeze..nu? :|

Re: Tot

din 10 iul 2008 02:41 de Hi

Poti incepe cu pettin usor, continua cu un 69 si termina prin penetrare. De ce spun asta? Pentru ca un 69, l-ar excita si pe el foarte mult si te-ar relaxa si pe tine mai mult, ceea ce prima data conteaza cel mai mult. Cu cat te relaxezi mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lungime penis in erectie v

din 10 iul 2008 02:01 de ExoticDream

Ma tem ca nu sunt suficient de barbat.... curaj am, dar tot n-as putea spune care mi-s dimensiunile in repaus si in actiune! :(:((:(

Re: ptr cineva

din 10 iul 2008 01:56 de Pischot

:)) eu aveam 1,58 si 54 kg :)) si am facut o schimbare pt iubitu meu :p deci... slabit 8kg :p => ajunsa la 46kg... schimbat totaaaaal stilu si imbracamintea...coafura...machiajul.. absolut tot... wow dar ce uimire.. acum nu numai iubitu era cel ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1874 din 3732
«   1 ... 1871   1872   1873   1874   1875   1876   1877 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare