Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: exista oare asa ceva ? din 11 iul 2008 20:41 de carrie
Faptul ca 2 persoane au fost 60 de ani impreuna nu inseamna ca dragostea e vesnica. Sunt multe alte lucruri care pot tine 2 oameni impreuna: pe de o parte afectiune, respect, potrivire, intelegere (cam asta ar trebui sa ramana dupa perioada de ...
Re: probleme... S.O.S. din 11 iul 2008 20:20 de baby
mergi la medic;)
cauta unul bun....si mergi.....
e cel mai ok
daca iti e jena nu iti face griji....trece...e ft simplu....faci programare,te duci te dezbraci si....se uita la....
eventual iti face o ecografie vaginala care nu doare....ca sa vada ...
Re: Re: Re: Re: Re: perversiuni acceptete de femei din 11 iul 2008 20:12 de baby
inca astept exemple de perversiuni ca sa va zic daca imi plac:lol::lol:
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: #EMO din 11 iul 2008 20:10 de baby
hm nu am vazut filmuletu ca nu am cont acolo dar ce tot atata EMO in sus EMO in jos?:blink:
is oameni
e drept...nu is indragostita de stilul lor.....dar la urma urmei...toti avem suflet
ce conteaza daca esti manelist, emo sau nu mai stiu ...
Re: ejaculare precoce din 11 iul 2008 19:57 de Hi
Pana a ajunge la sexolog, puteti incerca si alte metode, cum ar fi un preludiu putin mai lung, lucru ce te-ar dilata pe tine, deci frecarea ar fi mai mica. Apoi, incercati pozitii care sa nu`l stimuleze pe el prea tare... ca de exempl tu peste ...
Re: Re: Re: Re: #EMO din 11 iul 2008 18:45 de stefanoski
N-ai sa vezi niciodata un grup de "emolai" facand misto de tine ca esti imbracat nush cum sau strigand dupa tine pe strada "rockeruuu" ( chiar daca nu esti rocker ). N-o sa vezi in tramvai, metrou sau troleibuz emo care asculta muzica la telefon ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce le place fetelor sa le faci din 11 iul 2008 18:41 de alina
daca arata bine dai limbi ce mai stai....nu mai face mofturi:,:D
Re: de ce??? din 11 iul 2008 17:17 de havesomefish
uita'l!;)e mai bn asa...daca te iubea nu era cu alta...nici nu mai are rost sa te duci sa'l vezi, si in nici un caz sa te muti in buc..cat despre ''familia voastra''...nu te mai atasa atat de repede de baieti,sau macar nu gandi atat de departe(!)
Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!? din 11 iul 2008 17:07 de cristina10
deci...sa va povestesc:am 14 ani, 1.81 inaltime, fizik atletik, sunt bun la multe sporturi DAR am o mare problema si anume cosurile. Pur si simplu ma 'omoara',adik miam pierdut increderea cand abordez o fata shi ma gandesc mereu "oare ce crede despre ...
Re: Distrusa din 11 iul 2008 16:25 de unu
Exercitiu:
Se ia o carte de romana, sau orice alta carte care are mai putin de 50% poze si se invata ca se scrie:
de-al, ne-am, mi-a, sa-mi, i-am, mi-a, sa-l.
in rest mult succes:zorro:
Re: Re: Re: Ma gandeam sa pun un topic sa vad cati din 11 iul 2008 14:54 de Listener
Deci tineti minte majorilor :)) daca va luati de minori platicti penal :)) si cred ca si contraventional in care situatia este mai mica ...
Re: Re: de ce??? din 11 iul 2008 14:48 de Danny_DaBoss
normal, inseamna ca nu te iubeste. e un pork. nu te merita. cel mai bine e sa il uiti si sa iti vezi de viata ta inainte. viata nu se termina aici si ceea ce nu te ucide, te face mai puternica..
Re: Re: Poate ramane insarcinata daca avea chiloti din 11 iul 2008 14:41 de sw3et3st
ceea ce eu nu inteleg e daca tu ai bagat penisul inauntru sa daca pur si simplu v-ati atins? daca doar v-ati atins sansele sunt minime.
Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 11 iul 2008 14:33 de sw3et3st
in momentul in care iti este facut avortul nu simti. pe urma s-ar putea sa simti durere, dar nu exagerat de mare. asta depinde de la femeie la femeie, conteaza si inrijirea nedicala pe care o primesti...dar in momentul in care ti se face avortul nu ...
Re: Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept. din 11 iul 2008 14:23 de sw3et3st
eu o fac cu placere desi la inceput nu credeam ca o sa imi placa. pana nu incerci nu ai de inde sa stii cum e...si daca nu risti, nu castigi!
Re: Re: Cum decurge un avort? din 11 iul 2008 14:14 de roxana
Eu am 21 d ani ... am o relatie cu prietenul meu de 2 ani si ceva, suntem logoditi. Mi-am inceput viata sexuala cu el acum aproape un an de zile ... s-a intamplat cred ca maxim de 30 ori daca pot exprima in cifre.. si ultima data s-a intamplat sa ...
Re: Re: Cum decurge un avort? din 11 iul 2008 14:07 de roxana
...dar daca faci sub anestezie..tot simti durere ?
Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va place sexul or din 11 iul 2008 14:05 de sw3et3st
ai dreptate, nu poti sa iti dai cu parerea cu privire la un lucru pe care nu l-ai facut. pana nu incerci nu ai de unde sa stii daca iti place sau nu... sau daca e ok sau nu... astea sunt idei preconcepute, care nu sunt de bun augur..eu una mi-am ...
Re: Re: Dimensiunea normala a penisului? din 11 iul 2008 14:00 de seba
am si eu o intrebare....pana la ce varsta creste penisul????
Re: Re: Re: Re: Re: SEX NEBUN (4-5 ORI /ZI) EL E C din 11 iul 2008 13:53 de sw3et3st
eu stiu urmatorul lucru (poate ma insel): daca o faci des si mult, o sa termini din ce in ce mai greu...
Pagina 1871 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||