Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Cu prezervativ sau fara? din 12 iul 2008 17:25 de sw3et3st
sa speram ca daca tie nu ti s-a inyamplat nimik in 11 ani, nu mi se va intampla nici mie ink 1 an doi pana ma mut cu prietenul meu :P:P:P
Re: Re: Re: Cu prezervativ sau fara? din 12 iul 2008 17:19 de SORIN28
Nu, eu am spus doar parerea mea si cum o fac eu. Daca vreti sa o faceti asa, cu prezervativ sau anticonceptionale e doar alegerea voastra:ok:
P.S. - adica sa continui fara, sa ramai insarcinata si sa vii sa ma tragi de urechi "din cauza ...
Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept...voi o face din 12 iul 2008 17:04 de BiDdErGiRl
da.o facem.si e foarte placut.dak esti intr o relatie serioasa,d lunga durata si frumoasa,nu pierzi absolut nimic dak incerci sexul oral.e ceva foarte,foarte plaqt.sau dak esti mai libertina sentimentu e acelasi.eu,una sunt intr o relatie ...
Re: Re: Cu prezervativ sau fara? din 12 iul 2008 17:02 de sw3et3st
deci, sfatul tau este sa continui asa, nu?
Re: Cu prezervativ sau fara? din 12 iul 2008 16:32 de SORIN28
Si eu folosesc aceeasi metoda si in 11 ani de cand mi-am inceput viata sexuala nu au fost niciodata probleme. E bun prezervativul...pentru boli, in rest...bleah, sa nu-l vad(nu stiu daca am folosit mai mult de 10 prezervative:ok:
Re: Re: Re: Femeile si barbatii de la noi vs cei d din 12 iul 2008 16:29 de SORIN28
citeste ce am scris"Bine ca inca nu am ajuns(inca) in Norvegia unde alcoolul este interzis" - tot ce stiu este ca alcoolul este interzis iar pretul unui pachet de tigari variaza intre 10 si 13€:ok:
Re: Cu prezervativ sau fara? din 12 iul 2008 16:16 de pacpac
ia anticonceptionale:)
Re: Re: e vb de sarcina? din 12 iul 2008 16:16 de SORIN28
Chiar doare cand aci sex in apa? M-as mira, ar fi pentru prima data cand aud asa ceva...daca spuneai si tu ca a durut pentru ca nu era destul de excitata era alta treaba dar asa...:flowers:
Re: Re: Femeile si barbatii de la noi vs cei din a din 12 iul 2008 15:04 de gigel
povesteste si despre norvegia....daca sti cate ceva de femeile de acolo
Re: Re: Re: Re: oare barbati prefera virginele? din 12 iul 2008 14:37 de Useritza
depinde de situatie,pentru ca nu ai garantia ca daca ai o relatie serioasa sa fii cu ea toata viatza ta,se intimpla multe lucruri si multe cupluri se despart dupa perioade destul de¨lungi si astfel fac schimb de parteneri...pina isi gasesc pe cel ...
Re: Sexul si barbatii de 29+ din 12 iul 2008 14:13 de ali
SINCER nu cred .poate are un serviciu obositor dar totusi nici asa de rar .cred ca e cea la mijloc. se poarta diferit cu tine ? exista o raceala??
Re: Sexul si barbatii de 29+ din 12 iul 2008 13:52 de SORIN28
Eu nu cred ca apetitul sexual scade de pe la 29 ani. Eu am aproape 31 si am chef aproape mereu dar nici nu sunt de acord cu ceilalti care au scris ca ar avea pe alta.
Paberea mea e ca...atunci cand stii ca ia mereu femeia la dispozitie si faci ...
Re: ciclu intarziat din 12 iul 2008 13:49 de sw3et3st
da, ciclul poate sa iti intarzie si daca racesti
Re: Femeile si barbatii de la noi vs cei din alte din 12 iul 2008 13:44 de SORIN28
Acum, revenind...Danemarca.
O tara destul de frumoasa, cu femei "extreme"(ori superbe ori grase rau si urate cu spume) si extremiste( nu prea ai sanse sa te combini cu ele daca nu esti danez si nu vorbesti panarama lor de limba). Sincer...nu-mi ...
Re: e vb de sarcina? din 12 iul 2008 12:39 de sw3et3st
te-a durut pentru ca apa nu tine loc de lubrifiant si de obicei doare atunci cand o faci in apa...cand spui lichid, te referi la apa sau la lichid spermatic?daca nu si-a dat drumul e putin probabil sa fi ramas insarcinata. acum cat timp a avut loc ...
Cu prezervativ sau fara? din 12 iul 2008 12:19 de sw3et3st
Nu stiu daca subiectul a mai fost dezbatut...voi optati pentru prezervativ sau fara???(?)eu am ales s-o fac fara, profitand de coitus intreruptus. vreau sa stiu daca vi s-a intamplat, folosind aceasta metoda, sa va alegeti cu o sarcina nedorita. ...
Statuie din cioburi....Stropi de sticla... din 12 iul 2008 11:02 de baby
ma doare capul:ermm:
mi-e foame:unsure: dar daca mananc cred ca am sa :x ca asa patesc de cateva zile...
cred ca ma consum prea mult si sunt prea stresata:`
ma topeste si caldura:blink:
bine ca incet incet am sa mai rezolv unele chestiiO:)
si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: perversiun din 12 iul 2008 10:53 de baby
bine:`faza cu urinatul e aiurea
dar Zig zag sa stii ca asteptam cateva idei de perversiuni daca noi tot avem imaginatia prafuita:lol:
eu una recunosc ca nu am imaginatie uneori:ermm:
deci...:-` scrie i tu lu' Baby ce perversiuni ai in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: #EMO din 12 iul 2008 09:26 de stefanoski
Nu, dar sunt foarte multi. Trebuie sa recunosti ! Si stii bine ca nu te-am bagat in oala cu ei. Esti un fel de aparator al lor...
Nu...sunt sigur ca nu erau emo :) Faci confuzie intre emo si funky
Etnia respectiva cam ce tip de muzica ...
Re: Re: Re: oare barbati prefera virginele? din 12 iul 2008 08:57 de sw3et3st
probabil asa gandesc toti barbatii...pentru aventuri prefera experimentatele, iar pentru relatii serioase virginele (sa stie el ca a fost singurul).. . nu stiu cum i-ar fi sa stie ca sotia lui s-a culcat cu toti baietii din anturajul lui, ...
Pagina 1869 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
65 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||