Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Avort cu pastile? din 13 iul 2008 10:47 de baby
si eu am auzit ca exosta asa ceva dar nu stiu daca se gasesc la noi.
si nu cred ca se gasesc in farmacii.....doar sa mergi la un medic....doar nu vrei sa avortezi acasa:huh:
:,:-*
Re: Avort cu pastile? din 13 iul 2008 04:20 de Useritza
am o cunoscuta care era in 5 luni insarcinata si din nefericire a fost nevoita sa fac avort,a primit un fel de pastile pentru aceasta,dar pentru o luna nush daca exista
Re: Re: Re: Re: din 13 iul 2008 04:18 de Useritza
daca spui ca dimineata te trezesti cu miros urit in gura sar putea sa vie de la stomac sau de la ficat,acesta fiind provocat de functiomarea incorecta a acestor organe....eu inainte aveam probleme cu ficatul si dimineata la fel ma trezeam cu un miros ...
Re: Re: Vaginul se largeste dupa inceperea vietii din 13 iul 2008 00:18 de pacpac
nu se face galeata:).De largit se largeste foarte putin,dar cum am mai zis mai sus ,daca faci un avort atunci sa iti faci griji.
Re: Re: Re: Re: Re: Disconfort in anumite pozitii. din 13 iul 2008 00:16 de pacpac
medic idiot.vaginul se largeste,nu se lungeste.tot ce trebuie e un preludiu sanatos si mare grija din partea lui.Cu timpul o sa invete cum sa presteze.Eu nu o am mare(14-15 cm),iar in pozitia capra daca dau mai puternic pe sotie o doare.Cu timpul ...
Re: Vaginul se largeste dupa inceperea vietii sexu din 12 iul 2008 23:11 de elena
nu cred ca barbatul meu nu ar mai simti nimika o data ce sta cu mine si nu ne despartin nu asta este o solutie cred eu,daca era asa sa nu mai simta nimika nu mai statea cu mine si ma schimba cu alta zic eu parerea mea :heart:
Chestii la care nu ma pricep... din 12 iul 2008 23:10 de baby
la baieti ca si la fete apar anumite substante atunci cand se excita:ermm:
spre rusinea mea nu stiu cum se numeste chestia aia alba...de fapt incolora care apare cand baiatul se excita:~* e smegma? e lichid seminal?si lichidul preejaculator ce mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le place fetelor sa le din 12 iul 2008 23:00 de Listener
Oke deci natural i-ti va veni numa daca vrei sa ai o "prioritate"..trebuie sa fii natural,dar sa si zici adevaruri,de pilda dak se imbraca naspa daca are anturaj rau sau altele...atunci ai un atu urias,bine nu zic la inceput trebuie sa o iei cu cea ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 12 iul 2008 22:59 de SORIN28
Consumator nu sunt luminato dar am fumat o singura data marihuana. Eu, fata de tine, as putea avea o scuza daca as vrea sa ma scuz fata de cineva(vreodata in viata niciodata) cica m-am luptat cu o sticla de rachiu de plosnite(ca sa intelegi e ...
Avort cu pastile? din 12 iul 2008 22:51 de Roxi
Daca fatu are o luna maxim exista pastile pentru a face un avort??? :blink:
Re: Femeile si barbatii de la noi vs cei din alte din 12 iul 2008 22:38 de Listener
S-ar putea ca dincolo sa nu mai conteze cat de "trandy" esti si o femeie sa te vada ca barbat nu epilat si altele ca in romania "sincer aici no offence dar femeile tind spre lesbiene...in fine,zic un procent nu este adevarat o aproximatie...acolo de ...
Re: Re: Re: Re: din 12 iul 2008 22:29 de sgc
mai, da ce le ai! si canabisul este tot iarba, in limbajul cunoscatorilor. a propos da cum de te-ai incumetat sa dai raspuns la o intrebare unde daca ai oarece idee sau nu ceri anonimatul ca te afli chipurile pe forum, risti sa fii catalogat de ...
Re: din 12 iul 2008 22:15 de sgc
daca-i french kiss, da, este normal.
Re: Re: Re: din 12 iul 2008 22:05 de SORIN28
Mai fantastiko...eu aici nu imi caut sotie. Ca romanca nu e frumoasa nici o alta femeie din lume. NU ti-am cerut parerea, nu cerut nimic. Nu ma complic sa incerc sa iti explic...in nebunia ta cine stie ce dracu mai scrii.
P.S. - Vezi ca ...
Re: Re: din 12 iul 2008 20:24 de sgc
da. deci am mai raspuns in subiectul acesta si-am spus acelasi lucru
Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va place sexul or din 12 iul 2008 20:21 de ioana
uite aici o fata desteapta........daca o sa faci sex oral o sa-mi schim parerea despre tine :D
Re: Re: din 12 iul 2008 20:17 de sgc
bine ca n-ai ajuns in Norvegia. n-a interzis nimeni alcoolul acolo. si alcoolul si tigarile in Norvegia intra la produse destinate consumului de lux. prin urmare preturile sunt destul de ridicate. cele pe care le-ai dat pentru pachetul de tigari ...
Re: Re: Re: oare barbati prefera virginele? din 12 iul 2008 20:16 de iulian
e normal sa preferi o virgina pt o relatie mai lunga.....altfel e posibil sa fi bantuit de fantomele trecutului(o sa stai cateodata sa te gandesti ca nu esti tu primul din viatza ei si nu prea iti convine:( )
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 12 iul 2008 20:06 de sgc
da. daca guest nu le place forumistilor si moderatorilor si am avut altercatii serioase cu unii care hodoronc-tronc ma plac acum, poate asa realizeaza ca n-au motive de vrajeala prea multa cu mine.:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tanga, apanajul fe din 12 iul 2008 18:32 de sexos
Asta-mi suna a discriminare sexuala. Dar, deh, opinii am cerut, opinii am primit...Sau, urmand logica, femeile care parta tanga sunt lesbiene? Daca barbatul de la piscina purta un trunk roz cu sclipici, era ok?
Vezi, ExoticDream, asta imi pare ...
Pagina 1868 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
66 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||