Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 13 iul 2008 21:06 de Doc

Si eu tot la sarut ma refeream. Dar nu inteleg de ce zici tu ca numai french-kiss-ul poate provoca starea de excitatie. Sunt si alte saruturi la fel de pasionale si care pot provoca aceasta stare.

Re: Re: Re: Re: Re:

din 13 iul 2008 21:03 de sgc

da, in opinia mea. nu scrie altceva in titlu decat daca este normal ca-n timpul UNUI SARUT, sa se intample acest lucru. nu vorbeste nimeni despre preambul la un act sexual. UN SARUT. este singurul tip de sarut in conditiile in care nu s-a intamplat ...

Re: Re: Re: Re: Re: ciclu intarziat

din 13 iul 2008 20:49 de Doc

Ma scuzati, graba si neatentia de duminica seara. Cel mai probabil ai suferit de o inflamatie a ovarelor (anexita).

Re: Re: Re: Re:

din 13 iul 2008 20:43 de Doc

In opinia ta, numai french-kiss-ul poate provoca starea de excitatie?:blink:

Re: Re: Re: Re: Eu 16 ani, ea 15, o sa ma doara pr

din 13 iul 2008 20:39 de Doc

Eu ma refream la faptul ca nu te-ai gandit daca pe ea o va durea, ci te gandeai doar la persoana ta.

Re: Re: Re: Re: Re: exista oare asa ceva ?

din 13 iul 2008 20:07 de ExoticDream

Nu esenta dragostei s-a schimbat in decursul timpului, ci modul de practicare a infidelitatii. Daca barbatul a avut inca din comuna primitiva libertate de miscare mare, femeia a fost restrictionata la gospodarie si nu si-a prea putut permite ...

Re: Poveste destramata.....

din 13 iul 2008 19:29 de ExoticDream

La un moment dat trebuie sa atingi pragul dincolo de care "citesti" din timp astfel de... specimene mincinoase si nu mai ajungi sa te lasi pacalita sa ai sentimente si sa-ti faci iluzii. Daca barbatul acela te-ar fi iubit cum crezi ca si-ar fi ...

Re: Re: Re: Sex cu o amica

din 13 iul 2008 19:10 de ExoticDream

Desi ma doare sufletul sa recunosc imperfectiunea firii umane, [b]ai dreptate in proportie de 99,99%...[/b], cu exceptia primei propozitii. Amica fiind cu un barbat, nu te apuci sa-i propui buddy-sex!!! In fine, asta-i parerea mea... Prietenia nu ...

Re: Re: Re: Re: ciclu intarziat

din 13 iul 2008 18:18 de stefanoski

Pai daca fata a racit la ovare, nu prea cred ca poate avea dureri in gat si mucozitati nazale, doctore...

Re: Re: oare barbati prefera virginele?

din 13 iul 2008 17:46 de tot eu

aici te contrazic....tu ce crezi ca una care are experienta ...daca il gaseste pe unu va ramane cu el toata viatza???? eu cred ca cele cu experienta sunt mai tentate sa te lase o data si o data

Re: Re: Tre sa ne shtim corpurile celuilalt dinain

din 13 iul 2008 17:34 de katherine

Nu prea exista posibilitatea de a cunoaste corpul partenerului, mai cu seama daca sunt amandoi virgini. O cunoastere a trupului se realizeaza tocmai prin inceperea vietii sexuale si prin ,,invatarea" treptata a zonelor erogene ale fiecaruia, a ...

Re: Prima intalnire cu o fata

din 13 iul 2008 17:26 de Doc

Pai ii spui asa 1. O saluti; 2. Ca tu esti cel cu care se intalneste; 3. O intrebi ce mai face 4. O intrebi daca vrea sa mergeti undeva (in parc/ la un suc) Si restul, mai vezi tu ...

Re: Dezvoltarea corpului

din 13 iul 2008 17:20 de Doc

Corpul indivizlor de sex feminin, se dezvolta pana pe la varsta de 16-17 ani, daca te referi la ciclul menstrual, cresterea in greutate, cresterea sanilor etc. Indivizii de sex masculin se dezvolta pana la varsta de 18-19 ani.

Re: Re: Re:

din 13 iul 2008 17:19 de ExoticDream

Ideal ar fi sa-l intrebi mai intai pe el daca (te) vrea, te bazazi pe farmecele personale sau ai de gand sa-l violezi?!? Poor guy! P.S. By the way, darkangel este baiat, iar mada86 maritata, ramane sa te intelegi cu ...

Re: Baiatul simte daca fata e virgina?

din 13 iul 2008 17:18 de Doc

Exista posibilitatea ca membrana himanala sa lipseasca din nastere, sau chiar sa fie foarte elastica, si din cauza lubrifierii sa nu se "simta" prezenta acesteia.

Re: Distrusa

din 13 iul 2008 17:17 de Doc

In momentul in care ai ca el stie ca esti indragostita de el, si ca nu vrea sa "fie" cu tine, e clar ca te-a folosit. Data viitoare, alege-ti altefl prietenii ...

Re: Re: virginitate..

din 13 iul 2008 17:05 de Doc

Contactele sexuale intre adulti si minori sunt interzise prin lege. Contactele sexuale intre rude sunt interzise prin lege. Prostitutia este interzisa prin lege. Unde e tara "libera"?

Re: chestii la care nu ma pricep...

din 13 iul 2008 16:49 de Doc

"Lichidul invizibil" este lichidul pre-ejaculator - din momentul erectiei penisul secreta un lichid mucoid, transparent, cu rol de lubrifiere (ca si vaginul, de altfel). Acest lichid pre-ejeculator are rol foarte bine determinat in timpul actului ...

Re: Re: Re: Eu 16 ani, ea 15, o sa ma doara prima

din 13 iul 2008 16:37 de Strict

Ce are de a face a compune o melodie pt ea, daca am inteles bine, cu dragostea???:blink:Pai dak nu v'atzi dat seama prin acele versuri im exprim sentimentele;) adik nu pot zice de dragoste k intre 2 ce stau sa se casatoreasca.....dar exista ceva;)

Re: Boala psihica?

din 13 iul 2008 16:36 de Doc

Daca e chiar asa cum zici, o vizita la un medic ginecolog sau endocrinolog, ar fi binevenita.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1866 din 3732
«   1 ... 1863   1864   1865   1866   1867   1868   1869 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare