Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: dupa cat timp pot sa fac din nou sex

din 16 iul 2008 23:20 de Doc

Tu esti baiat si iti vine vine ciclul?:rolleyes: E grav ... Eu inca nu am trecut prin asta si sunt tot baiat.

Re:

din 16 iul 2008 23:14 de sgc

adica, sa scriu cum m-am facut placuta de altii(ma gandesc ca cel ce ma plac sunt mai in masura s-o spuna decat mine), sau cum s-au facut altii placuti de mine?!? parerea mea este ca n-ar fi nimanui de ajutor daca as scrie cum s-au facut altii ...

Re: Re: Ce le place fetelor sa le faci?

din 16 iul 2008 23:03 de cunoscatorul

daca ai bani potzi sa fi cel mai prost la pat.....fetele iti zic ca tu esti cel mai bun......si vor dori sa se culce cu tn.......pt ca ele au un creir cat al unei gaini(sunt si unele cazuri care il au si mai mic).....va spun din proprie experientza

Re: Re: Re: Re: Re: oare barbati prefera virginele

din 16 iul 2008 22:51 de tony

ce conteaza ca inaintea mea si-au introdus mii de barbatzi penisurile in ea si i-au dat la m***???? cam asta vrei sa zici???.....si stau si ma intrb....daca unu isi i-a de nevasta una dupa centura sau una care a s-a f**** cu mai multzi...cand ...

Re: Re: Re: Re: Re: oare barbati prefera virginele

din 16 iul 2008 22:47 de tony

pai daca ar fi cum zici tu inseamna ca eu a-si putea sa o iau pe una de pe centura de nevasta.NU??

Re: dupa cat timp pot sa fac din nou sex

din 16 iul 2008 22:07 de sergiu

pai du pe ce tia tregut ciclul mai stai doua trei zile si du paia poti sa in cepi viata sexuala si eu am tracut prin asta eu sunt baiat dar stiu daca vrei sama contactezi dami un sms asta e nr meu 664055661 ...

Re: dupa cat timp pot sa fac din nou sex

din 16 iul 2008 21:58 de sergiu

pai du pe ce tia tregut ciclul mai stai doua trei zile si du paia poti sa in cepi viata sexuala si eu am tracut prin asta eu sunt baiat dar stiu daca vrei sama contactezi dami un sms asta e nr meu 664055661

Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu mai

din 16 iul 2008 21:51 de sergiu

:heart:

Re: Re: Cati ani aveti ?

din 16 iul 2008 20:47 de sw3et3st

poate omu' a vrut sa stie daca mai bantuie pe aici si altii, in afara de adolescenti in calduri care nu stiu cum sa se sarute....ce zici? eu una am 18 ani

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 16 iul 2008 20:40 de SORIN28

Auzi, daca ma uit la profilul tau...intre "fetita" aia si tine nu este prea mare diferenta de ani.(dupa mine nu este nici o diferenta) Nu crezi ca esti prea cu nasul pe sus? sau poate ca la 20ani esti...super mega star? Ce-ar fi daca te-ai mai ...

Re: Probleme de erectie de la tigari si cafea?

din 16 iul 2008 20:21 de katherine

Este asa cum ti-a spus si Danny. Bineinteles ca, factori decisivi sunt si varsta si durata consumului de cafea si tigari.

Re: Re: Re: Top 3 (Orase preferate)

din 16 iul 2008 18:38 de sw3et3st

Hmmm, grea alegere....(nu as alege doar orase, poate chiar tari)dar sa zicem: Grecia, Dubai, Maroc, M. Britanie, Japonia, si cred ca tot restul planetei.....si nici prin spatiu nu m-ar deranja daca as ajunge! dar sa nu mai visez....

Re: Carti de suflet

din 16 iul 2008 18:28 de sw3et3st

Mie mi-au placut foarte mult urmatoarele carti: Anna Karenina - Lev Tolstoi; De veghe in lanul de secara - J.D. Salinger, si altele pe care nu mi le amintesc acum. Aaaaaa, si sa nu uit de romanele Sandrei Brown. Nu stiu cat de mult v-au ...

Re: Re: Disconcordanta intre subiect si mesajele p

din 16 iul 2008 18:18 de sw3et3st

pey nu pot sa iti arat pentru ca nu am vazut vreunul. insa ma gandeam ca macar voi, moderatorii, puteti schimba ceva.

Re: Re: Re:

din 16 iul 2008 17:29 de Bozgoru

imi pare au sa-ti spun... da u se v schimba niciodata.. iar daca ii vei spune soacei.. nu are cum s-o schimbe.. accept-o asa... daca nu... divorteaza..pana nu e prea tarziu si aveti si un copil.. bafta multa..

Re: Disconcordanta intre subiect si mesajele posta

din 16 iul 2008 17:16 de SORIN28

Daca tu imi arati un forum(oricare) unde discutia nu se abate de la subiect...eu te sustin:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: o fost sau nu o fost virgina?

din 16 iul 2008 17:01 de sw3et3st

nu poti sa zici ca daca nu a sangerat nu a fost virgina. mie una nu mi-a curs sange deloc. doar a fost un pic pe prezervativ. insa nu inteleg de ce te framanta chestia asta tocmai acum, dupa ce ti-a devenit sotie....si chiar crezi ca conteaza? ...

Re: Prima intalnire cu o fata

din 16 iul 2008 16:44 de Listener

Oke..fii tu insuti,nu te emotiona(indirect zic) "este ca la animale fetele si baietii la intalnire simt frica si emotia",capul sus,si fii natural,inceraca sa te gandesti inainte sa mergeti undeva unde vrei sa o duci si traseul este foarte ...

Re: Imi place o fata, dar n-am curaj sa-i spun!

din 16 iul 2008 16:33 de Listener

Nu este deloc greu sa faci daca incepi de la varsta de 14 ani sa cuceresti o sa ma multumesti mai tarziu ca ti-am zis astea si ca te motiveaza...odata ca nu ai ce pierde,apoi trebuie sa citesti putin paragrafele seductie intocmite pe acest site..alta ...

Re: Foot-fetish, foot-sex

din 16 iul 2008 16:25 de Listener

Este un stil de placere numit fetish din aceasta grupa de sex este un mod "painless" vad ca i-ti place stilu uitate dar ai grija ca foarte greu gasesti o partenera care se supune daca ai noroc poate poti gasi pe una sa o legi sa strechuri,carlige de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1859 din 3732
«   1 ... 1856   1857   1858   1859   1860   1861   1862 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare