Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: : Re: Re: Re: Re din 17 iul 2008 20:27 de Danny_DaBoss
Poi daca altii sunt cu capu mare...(a se referi la moldoveni) :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iul 2008 20:20 de Danny_DaBoss
E bine daca la 30 de ani ai una de 17.. inseamna ca nu te duce capu si esti incapabil sa ai una de varsta ta. Si daca chiar te intereseaza, am si eu iubita cu un an mai mica decat mine. cel putin nu intru la corupere de minori....:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 17 iul 2008 20:01 de Useritza
ar fi bine sa nu te iei de mine si de posturile mele,eu miam expus parerea si daca nu esti de acord nai ce ma cataloga ca "impielitata",uitete la tine mai bine,ok?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iul 2008 19:57 de SORIN28
Ce-ai sarit asa? ai grija la toc...ala de la usa sa nu dai de el si sa-ti spargi capu. Imi place(nu ) cum gandesti...daca in unele idei suntem de acor asta inseamna ca suntem impreuna? Daca chiar ai creezut ceea ce ai scris...esti varza:ok: Si ...
Re: Re: din 17 iul 2008 19:57 de sgc
nashuleeeee, piua cu sfaturile, bai. este aniversarea zilei mele de nastere astazi. chiar asa prost crescuti sunteti ca trebuie sa va amintesc eu pe forum!?
Re: re din 17 iul 2008 19:39 de SORIN28
Si daca nu mai suntem in vremea cand sotia era sclava in casa, asta inseamna ca nu trebuie sa mai faca nimic?:ermm: pai daca-i asa...eu nu ma mai insorO:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce barbati va plac?:)) din 17 iul 2008 18:33 de necunoscut
o ai u innodata cumva?pe unde ti-a ramas agatata?
te asigur k conteaza f mult ce caracter are un barbat mai mult decat ce are in pantaloni..........ptr k indiferent daca este mare sau mik....la fel de mult te poate satisface:ok::love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 iul 2008 15:17 de BiDdErGiRl
Sorin,nu are rost sa ti batzi capul cu tipul respectiv..numitul danny boss...dupa nik se obs ca e un tip care mai are multe de invatat.o zi frumoasa si toate cele bune itzi doresc sorin.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A ras din 17 iul 2008 14:18 de Pischot
du`te mei k eu de n`am ras knd l`am vazut :))
am zis k mor dracu de ras :D :D :D eram pe jos undeva sub un scaun si nu ma mai puteam oprii din ras :)) si el a inceput sa rada de rasu meu[ am rasu` foarte colorat :)) ] asa k :)) e f tare sa razy ...
Re: Re: Re: Ce le place fetelor sa le faci? din 17 iul 2008 14:16 de crisrazvi
Da, este important sa existe conversatie, insa nu este important EXACT ce spui. Poti sa spui orice in sensul ca poti sa alegi orice subiect. Eu le "generez" pe loc si la fel poate oricine.
Insa, despre ce subiect ar fi vorba, este mult mai ...
Re: Topic de ajutor pentru seductie din 17 iul 2008 14:01 de crisrazvi
E o idee buna asta cu situatiile de intalniri reale. Trebuie stiut dinainte ca daca dedici cuiva dragostea de la primele intalniri cel mai probabil o sa se termine rapid. Dar hai sa incercam totusi:
M-am intalnit cu o tipa de pe mess, una cum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 17 iul 2008 12:23 de Useritza
grea situatia...daca in tot acest rastimp nu a inteles k trebuie sa fie oleak de gospodina in casa...nush ce sa zic...incearca sa nu ii mai faci mincare,curatenie...oricum va simti lipsa la toatea acestea...nu cred ca va putea trai mult timp in ...
Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 17 iul 2008 12:20 de Useritza
nu stiu ce sa zic....dute la medic si vezi mai exact in ce stadiu e sarcina si daca ai putea face avort...dar mai bine gindestete fff bine inainte de asta
Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vrea din 17 iul 2008 12:12 de Useritza
nu stiu daca se uita mai mult sau mai putin,sa dezvirginat pentru ca vroia asta si pentru ca credea ca nimeni nu se va uita la ea si daca va intilni pe cineva sa stie ca a mai avut contact....miroase a bureala aici...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A ras in t din 17 iul 2008 12:08 de Useritza
a facut un lucru porcos dupa parerea mea...sa fi fost alta in locul tau demult putea sa se inhibe si sa isi creeze complexe
daca iubitul nu o apreciaza si ride la ceea ce faceti voi in intimitate,nu stiu...eu as ridica intrebarea cu voce tare si ias ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 17 iul 2008 12:06 de sgc
a propos, mai lasa capul ala de impielitata, ca nu esti cine stie ce scula, si nici nu impresionezi, Bantea cu draci in mesaje si-n adrese de e-mail!
Re: Re: Re: Re: Re: din 17 iul 2008 12:04 de sgc
deci, n-are copii. el n-are copii. bine ca au 3 copii.:huh:
Re: Re: Re: Re: din 17 iul 2008 12:02 de Useritza
interesant cu free/choice-ul asta al tau,dar cred ca daca ai avea un copil,mai ales sa fie fata si sa vina la tine pe la vreo 12 ani sa iti spuna k a facut sex cu vecinul de la bloc nush cum teai simti....
:devil:ori de fapt pina atunci se ...
Re: Re: Re: din 17 iul 2008 11:54 de sgc
(})
Re: Re: Re: Re: Disconcordanta intre subiect si me din 17 iul 2008 11:51 de sw3et3st
inteleg....ai drreptate:ok:
Pagina 1857 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||