Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despartire la dist

din 21 iul 2008 01:01 de ExoticDream

Asa cum ti-am mai spus, iubirea este poate singurul lucru care nu se poate invata din carti. Ca sa-ti satisfac totusi curiozitatea, am sa-ti spun ca am vorbit din propria experienta, am fost pusa in situatia asta si sentimentul si lupta pentru ...

ATENTIE!!!

din 21 iul 2008 00:47 de ExoticDream

[b]Te rog sa-ti schimbi urgent [i]nick[/i]ul de user, cuvintele obscene nu sunt permise pe acest site. In caz contrar, mesajele care poarta aceasta semnatura vor fi sterse.[/b] (!)(!)(!)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 21 iul 2008 00:37 de ExoticDream

M-am lamurit, nu-mi mai bat capul inutil cu tine, in problema a carei rezolvare n-ai s-o gasesti in veci numarul 64 nu are niciun sens. Punerea in ecuatie se invata in gimnaziu, dar problema are si rezolvare grafica, la nivelul clasei a patra ...

Re: Re: Re:

din 21 iul 2008 00:31 de ExoticDream

Eu am trecut la "mamaliga pe bat" ( porumb) in perioada asta, dar nu pentru cura de slabire, ci pentru ca e bun. O fi avand ereditatea (nu mostenirea divina) rolul ei, dar conteaza si stilul de viata pe care il adopti: daca mananci ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despartire la distanta

din 21 iul 2008 00:11 de Gandacica

Ma refeream ca vorbesti din carti pt ca teoria o stii f bine,dar is curioasa ce-ai face daca ai fi pusa in situatia asta....Si asta e ultimul post:)

Re: Cum pot desparti doua persoane care se iubesc

din 21 iul 2008 00:08 de Incepator

Man, presimt ca daca tentativa ta nu va da roade o sa cam ai probleme de sanatate .

Re: Re: Re: Re:

din 21 iul 2008 00:05 de Incepator

Suna prea ciobanesc . Nu ai sa faci nimic asa .:huh:

Re: Re:

din 21 iul 2008 00:02 de Incepator

Treci pe mamaliga si o sa ai o silueta de invidiat . :-` Daca tie dat sa fii gras esti gras , daca tie dat sa fii bat de chibrit, asa ramai . p.s sper ca nu te-ai suparat pentru faza cu mamaliga .

Re: Re:

din 20 iul 2008 23:01 de sgc

poti sa folosesti(X)(X), ca oricum nu spui ceva, in loc de :X:X

Exista OB pentru virgine?

din 20 iul 2008 22:38 de Bebytza

buna,am o problema...:~* am 14 ani si sunt virgina..peste cateva zile trebuie sa imi vine menstruatia si voi fi la mare..nu stiu daca sa folosesc ob sau nu? dezvirgineaza? pls help (ptr.fete)

Re: Re: Re: Re: mai sunt virgina?helppp

din 20 iul 2008 22:24 de :X

nu este vorba de masturbare , am vrut sa vad daca ma doare si daka simt ceva ..atata tot...deci tot e ok..thanks:X:X

din 20 iul 2008 21:48 de Wanna FUCK?

"Te plac Vrei sa iesi cu mn in oras?" si gata! daca te place si ea o sa accepte daca nu... asta e...

Re: Ciclu si stari proaste dupa

din 20 iul 2008 21:39 de Fuck_like_a_

e posibil sa fi ramas insarcinata daca a ejaculat in tine ... o prietena a avut ciclu normal vreo 2 luni si pe urma sa dus la ginecolog pt consult si a aflat ca era insarcinata chiar in 2 luni:wacko::blink:

Re: salut

din 20 iul 2008 19:30 de daniel

nu moshule! problema e ca esti mai rezistent ca el! si......daca va ducetzi la femei ...! o sa ai rezultate mai bune:D!

Re: Re: O discutie interesanta

din 20 iul 2008 18:42 de Listener

Da ai un punct de vedere bun,datele concrete uitate in primul rand la cineva pe care il stii (chiar si pe mai multi,care s-au bagat pe acest site,si o sa vezi cat i-a schimbat,in sensul de,ca se baga in evidenta mai mult si se cred putin mai zei cu ...

Re: Re: ati avorta?

din 20 iul 2008 18:35 de koko

sincer avortul este o solutie un copil iti distruge viate nu are rost sa ii dai viata mai ales la o varsta frageta deci nu ezitati daca este nevoe avortati :ok::alien::rolleyes:

Re: O discutie interesanta

din 20 iul 2008 18:22 de DarkAngel

Centru de spionaj doar daca persoana in cauza isi da de buna voie datele si pune pozele nu ai ce spiona pentru ca ar trebui sa fie constienta de consecintele uplodarii pozelor si a datelor personale intr-un loc public accesebil oricui. Cat de ...

Re: Re: Re: Re:multa lume nu intelege

din 20 iul 2008 18:19 de ExoticDream

Eu nu contest ceea ce spui tu, cu doua observati: nu cred in interventia divinitatii in gasirea fericirii (consider ca soarta noastra depinde doar de noi si eventual de un dram de noroc) si ma tem teribil ca fiinta umana nu este in stare sa ...

din 20 iul 2008 17:06 de Listener

Pai daca nu despre c...e,sex,discutii in raport fata-baiat-fata...atunci ce se discuta pe acest forum...mecanica chibritului? :))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: despartire la distanta...

din 20 iul 2008 03:46 de ExoticDream

Vezi ca aici s-au adus in discutie doua cazuri diferite, in cel initial nu este vorba de 4 ani de relatie. Oricum.... tu sustii in continuare ca renuntarea este o dovada de iubire, iar eu spun ca a renunta demonstreaza doar triumful slabiciunii ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1852 din 3732
«   1 ... 1849   1850   1851   1852   1853   1854   1855 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare