Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau sama daca mai din 22 iul 2008 18:38 de Cautatoru
Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Vreau sa invat sa sarut! din 22 iul 2008 18:31 de valentine
M-ai facut sa rad:lol:
Vezi tu, daca nu ai gandi precum un emo (everybody hates me, sunt peresecutat de toti, etc) ti-ai fi dat seama ca nu te atac ci doar te intep in gluma;)
Re: Re: Re: Re: : Re: Vreau sa invat sa sarut! Mat din 22 iul 2008 17:58 de stefanoski
Asta ne-ar mai trebui, sa ne ingropam de tot. Un presedinte manelist !!
Hai sa-ti dau o veste. Am invatat in egala masura la toate materiile. Adica putin spre deloc. Valentine, atacurile tale in repetate randuri la adresa mea, ma amuza foarte ...
Re: Tu ai nevoie de un masaj repetat la bustul gol din 22 iul 2008 17:46 de Int3rzisA
Pff.. ce convins esti pe tine :)
Pai
1) Eu imi fac zilnic masaj la sani
2) Nu cred ca asta ar fii sa ai mai mult succes la baieti cum zici tu
3) Te asigur eu ca nu ma masturbez nici daca as avea timp.. dar in general nu o fac :)
Re: Re: Re: : Re: Vreau sa invat sa sarut! Materia din 22 iul 2008 17:41 de valentine
Fi atent logica: ai cazut la matematica pt ca ti-ai ocupat tot timpul cu romana, ceea ce denota ca ai tocit la romana, ceea ce denota ca ai mancat limba si literatura romana pe paine, ceea ce denota ca nu ai dreptul sa ii tot corectezi tu pe aia ...
Re: Sotia mea nu accepta sexul oral! din 22 iul 2008 17:13 de mada_86
Acum ca sunteti casatoriti ar trebuie sa faceti orice nu mai este ca inainte.Trebuie sa te inteleaga ca e nevoie oricarui barbat,invat-o nu e o rusine sau uitativa impreuna la niste filme xxx trebuie sa o convingi ca nu e ceva poate care i se pare ei ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 22 iul 2008 16:04 de Danny_DaBoss
Pai in primul rand, de ce nu am putut sa fim impreuna. Nu ma judeca ca am luat o decizie care nu te include pe tine, judeca de ce am facuto. Era vorba sa te muti cu mine, ti-am zis ca nu te oblig, nu vreau sa te indepartez de familia ta si de ...
Tu ai nevoie de un masaj repetat la bustul gol! din 22 iul 2008 16:04 de tudores
Vin si eu cu un sfat bun! Sper...:wacko:
Cred ca daca-ti faci un masaj la tzatze zilnic dupa ora 14, se creeaza un curent electrostatic in jurul lor si asa o sa-ti stea mai ridicati, cu sfarcurile-n sus si o sa ai mai mult succes la barbati!
Sfatul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 iul 2008 16:01 de angela
Mdaa..deci sgc alias engleza de balta, speach o exista intr-un dictionar scris de un/o anonim(a) pe nume sgc. Speech comes from to speak(which is a verb), not speach it's a huge difference my dear sgc. So don't bother yourself with your ...
Re: Sangerari si dureri de cap dupa din 22 iul 2008 15:18 de tudores
I-ati 1 sau 2 teste de sarcina, ca sa fii sigura, sa zicem barza sau alta firma si nu trebuie decat sa citesti instructiunile si ai sa afli daca esti sau nu cu burta la gura (gravida).
Bafta!:lol: si welcome in randul celor care nu mai suntem ...
Re: Re: Re: Femeile si barbatii de la noi vs cei d din 22 iul 2008 15:07 de necunoscuta
dar tu crezi ca fata care sta cu un bosorog sta cu el ptr ca il iubeste!(!)Sta cu el ptr ca are bani,are avere.Pote daca o ajuta dumnezeu moare si ii lasa si averea%%-(monica columbeanu)
Re: Re: Re: Re: din 22 iul 2008 14:58 de crisrazvi
Deci nu mai are nimeni povesti frumoase? Ce trist... :((
Stiam eu ca ceilalti oameni au vieti triste si plictisitoare, pe care incearca sa le faca sa arate cat mai misto celorlalti si lor insusi, dar vad ca e mult mai grava situatia.
Pai de ...
Re: Re: Re: se poate dezvirginare cu degetul din 22 iul 2008 14:23 de Incepator
Copila tu nu esti sanatoasa, ce te deranjeaza faptul ca esti virgina, probabil stai intr-un grup de (scuza-mi expresiea) curve care ele nu's si tu esti.
Las-o acolo nu o pierde o sa vezi ca o sa ai de castigat in viitorul apropiat .
Sper ca ...
Re: Re: se poate dezvirginare cu degetul din 22 iul 2008 13:51 de secret
eu am 15 ani si sunt virgina...mam saturat!!!! parca imi sta in cap chestia asta cu dezvirginatul...mam hotarat sa ma dezvirginez cu degetul dar cand am incercat himenul era foarte ciudat:| vreau sa spun ca parca ar fi avut o piatra pe tot himenul pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 22 iul 2008 13:47 de carrie
Painea neagra are aproximativ acelasi numar de calorii decat cea alba, dar e mult mai bogata in fibre si substante considerate "bune" pentru organism si mai saraca in glucide "rele".
Oricum painea IN SINE nu ingrasa. Ceea ce ingrasa sunt ...
Re: Re: Re: din 22 iul 2008 13:31 de omu_negru
cel mai important e sa fii calm, sa nu te balbai. daca ceva nu este in regula poti sa "imfrumusetezi" lucruri, spunand mici mari minciuni:P.
de asemenea e bine sa ai un plan de rezerva, dar si niste bani in buzunar :).
nu refuza nicio idee din ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 iul 2008 13:24 de sgc
speach, este engleza academica si-nseamna discurs. i-a vezi tu la "engleza de balta" care-i verbul care de radacina. pleaca de la a vorbi. in rest daca eu scriu la expeditor cu litere mici, fi draguta si lasa-mi numele asa.
Re: Re: din 22 iul 2008 13:16 de sgc
texte. asta cu zidul e mai text ca orice carte. ai inceput sa bagi textele traducand pana si cantecele care-mi plac. ziduri, munti, vai, bla, bla, bla. suna a I knew you're waiting for me G. Michael si Aretha Franklin. pun pariu ca daca n-o scriam ...
Re: Analizele arata daca sunt insarcinata? din 22 iul 2008 13:07 de gramaticus
Beta HCG reprezinta o analiza care deceleaza prezenta lantului beta al hormonului gonadotropinic corionic, care este secretat de catre tesutul care va forma placenta embrionului. Testul (de sange) Beta-HCG da rezultate in 8 - 11 zile de la ...
Re: Re: Analizele arata daca sunt insarcinata? din 22 iul 2008 12:20 de baby
eu nu as crede ca arata:ermm: nu ma pricep asa bine.....dar na.....
depinde ce analize
:,:-*
Pagina 1849 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||