Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fata? din 23 iul 2008 15:12 de eu eu eu
lol:)))))) esti o scmupa/scmup ceo fi u ...:P ...eu am 12 ani si nu mai sunt virgina :P mam dus o dta la baie la sk si a venit unu peste mine...etc:P trebuie sa spun ca AM SIMTIT CA MORRRRRR:((...si aqm imi bag diferite chestii in vagin..:D:dar mi ...
Sex la 13 ani fara prezervativ - (poate oral) din 23 iul 2008 15:07 de tudores
Eu zic ca la 13 ani, trebuia sa incepi cu un sex oral finut, usor si ala tot cu prezervativ.
Pe la 14, in taina, cu-n sex anal, fara sa stie ai tai.
De la 15 pana la 21 de ani sa te masturbezi la maxim si deabea de la 21 de ani sa incepi sexul ...
Re: Lauda de sine a baietilor sexosi! din 23 iul 2008 15:00 de Listener
Depinde despre ce categorie de baieti vorbesti daca este categoria fesan..atunci eu ca baiat mi se face scarba cand vad un baiat ca se mangaie ca un nimfoman pe abdomenu lui "patratos" si isi face o freza de aia pinochio 2 cercelu (mai mare ca la ...
Re: Re: Tigari din 23 iul 2008 12:28 de van_basten
si altfel nu :((:((:((
Re: Tigari din 23 iul 2008 12:22 de Incepator
Numai daca ai parinti care fumeaza si fumeaza inrait nu te descopera.
Motiv : zici ca ai mirosul de la ei .
Bine nu si in gura .
Tigari din 23 iul 2008 12:08 de van_basten
cum pot evita mirosul de tigari ? ce metode sa folosesc pentru a "nu fi depistat" ca fumez.
mai este valabila teoria cum ca daca fumezi tigari mentolate nu mirosi ?
PS: accept orice varianta in afara de cea in care trebuie sa ma las de fumat :)
Re: Re: Re: Re: Mastturbarea la baieti din 23 iul 2008 10:39 de crisrazvi
Subscriu. Practice makes perfect. Nu am avut in viata mea probleme de "sculare".
Acelasi avertisment: daca exagerezi, vor fi mai putine orgasme non-manuale. Pe de alta parte, daca te ajuta si ea, nu e asa rau ;)
Re: Re: Re: ce vor fetele de la un baiat din 23 iul 2008 10:14 de crisrazvi
Daca esti "nashpa" nu te va vrea nici cea mai proasta din curtea scolii.
Exista o mare diferenta intre un nashpa, nesimtit, insultator, taran si un tip care e provocator intr-un mod haios si nu se teme sa fie putin nesimtit cateodata, mai ales ...
Re: Re: Re: Re: Am o reclamatie! din 23 iul 2008 00:21 de Danny_DaBoss
:lol::lol: tare.. nu conteaza cum o ia, mai tare, mai usor, cum poate si ea. Si nu conteaza postarile mele, conteaza sa nu se mai certe cu lumea aiurea :flowers:
Re: Re: Re: Re: Sangerari si dureri de cap dupa din 23 iul 2008 00:19 de rxy
Dar u ai facuto cu prezervativ? Si ai ramas sau nu insarcinata?
Re: Re: Re: Am o reclamatie! din 23 iul 2008 00:07 de Incepator
Asa e ! Ia-o mai usor...
Ai vazut ca are 1024 postari ?
1 GB de postari daca ma intelegi...si e mai mare in grad ca tine...
Re: Re: Re: Re: Re: din 22 iul 2008 23:48 de Listener
crisrazvi nu tree sa fii admin este destul sa pui multe idei pe acest topic si crede-ma ca o sa fie citit mult,sau chiar mai mult decat ce scrie pe site in general ... cu conditia sa concepi ceva ce ar avea efect si rezultat :P
Re: Re: O discutie interesanta din 22 iul 2008 23:40 de Listener
Asa e cat timp exista o sursa de fete/baieti poti fii sigura ca se iau toti de tine...in fine "necunoscutii" dar sa luam asa :poate exista probabil in toata prostia si un noroc sa se lege unul de altul care chiar se potrivesc d.p.d.v. ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 22 iul 2008 23:13 de Useritza
incearca ori pe mess sa discuti cu ea ce a mai facut,povestestei si tu cum la tine,ce mai faci...dupa care poti sa ii trimiti un mesaj sau pe mess sa o intrebi ce ar zice de o iesire la un suc...daca te intreaba de tipa respectiva poti sa ii spui k ...
Re: Re: Re: Sangerari si dureri de cap dupa din 22 iul 2008 23:08 de Useritza
la mine a doua oara a fost practic la fel ca prima data,am singerat la fel,numai k in cantitati mai mici...si am avut aceleasi dureri...
daca esti sau nu insarcinata iti va ajuta sa te convingi testul de sarcina...sa revii cu noutati:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Vreau sa invat sa s din 22 iul 2008 22:31 de stefanoski
Nu stiu de ce, dar ma asteptam sa nu intelegi mesajul. Iti spun mai pe intelesul tau. Poti scrie ce vrei. Nu ma mai intereseaza, nu-ti mai raspund.
Te asigur eu ca nu ma intereseaza relatiile tale, fie ele cu exotica sau cu oricine altcineva ...
Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Vreau sa invat sa sarut din 22 iul 2008 22:24 de valentine
Daca tu te consideri non-persoana...i'm sorry for you
Te asigur eu ca relatiile dintre mine si exotica sunt mai apropiate decat cele dintre tine si ea:,
Re: Re: din 22 iul 2008 21:20 de sgc
nu stiu daca ti-l sterge, si poate nici nu ma intereseaza. am o singura intrebare: pentru ce-ai deschis subiectul? si uite ca mi-a trecut si-a doua intrebare prin minte: ai cumva senzatia ca se pot sterge si repercursiunile!? si nu ma refer doar la ...
Re: Re: din 22 iul 2008 20:51 de sgc
n-am idee de ce stau impreuna Monica si Irinel Columbeanu. si nici nu ma priveste. pe de alta parte logodnicul la care spuneai ca te-ai mutat(o-ha), si ca de-aia nu vrei sa mai moderezi pe acet forum) este vreun miliardar de talia lui Irinel ...
Re: Re: din 22 iul 2008 20:45 de sgc
ai fost cumva sa muncesti in Italia? daca nu, lasa pe altcineva care-o fi fost pe-acolo sa vorbeasca despre. ai fost cumva sa muncesti intr-o alta tara, sau in afara Romaniei, oriunde altundeva? daca da, vorbeste din propria ta experienta. daca ...
Pagina 1848 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||