Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O discutie interesanta

din 24 iul 2008 00:03 de Listener

poate ca invers hi-5 si prin scris vei avea cel mai mare "tupeu" sa comentezi iar cand te intalnesti fata-n fata cu ea incremenesti pe loc asa ca valoare virtuala se pare ca o predomina pe cea reala .

Re: Re: Am 15 ani jumate si vreau sex - SFAT

din 23 iul 2008 23:04 de katherine

Nu, nu sunt perversiuni, sunt pur si simplu ,,SF''-uri...tare as vrea sa vad cum se desfasoara o partida de sex oral oferita iubitei ,,'cu prezervativ'', asta daca bineinteles nu doreste sa isi invete baietelul de 15 ani partenera de 14 sau asa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O discutie interesanta

din 23 iul 2008 22:59 de omu_negru

hi5-ul nu isi are rostul daca nu poti discuta liber cu o fata cand esti intre 4 ochi cu ea ;)

Re: Re: CREDETI IN BLESTEME?

din 23 iul 2008 22:54 de omu_negru

nu cred in asa ceva. nu sunt dintr-aceia care evita numarul 13, scuipa daca vad o matza neagra sau chestii de genu asta. de asemenea nu ma intereseaza nici horoscopul sau chestii de genu asta. desi nu sunt cine stie ce om de biserica, cred ca ...

Re: Re: HeeeeLLLLpppppp!!!!

din 23 iul 2008 22:50 de stefanoski

Daca nu a lasat nimic in tine, nu poti ramane insarcinata. Insa exista acel lichid preejaculator, care contine o cantitate suficienta de spermatozoizi cat sa-ti aduca un bebe. Cat despre menstruatie, un spermatozoid sanatos poate trai in vagin si 3 ...

Re: CREDETI IN BLESTEME?

din 23 iul 2008 22:49 de Listener

Io odata cand am avut o prietena si ne-am despartit, am avut senzatia ca m-a blestemat rau de tot nimik nu am mai putut agata dupaaceea,desigur a trevut o vreme si am ajuns sa agat din nou...ideea este ca nu stiu ce s-a intamplat dar nu era normal ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigari

din 23 iul 2008 22:49 de omu_negru

daca esti cumpatat faci fata la toate viciile

CREDETI IN BLESTEME?

din 23 iul 2008 22:31 de mada_86

Eu nu voi?Se spune ca in anumite situatii daca cineva va vrea raul atunci face sa va fie rau iar totul cade pe copii sau pe voi.Care este parerea voastra?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt recoman

din 23 iul 2008 22:16 de Doc

Aici trebuie sa ai un semn de intrebare. Alege-ti cu mare grija partenerul ... ;)

Re: Re: Re: Re:

din 23 iul 2008 22:09 de Doc

Asta e experienta ta, nu?

Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu pot sa fac din

din 23 iul 2008 22:04 de Doc

Mai in siguranta ar fi dara ar folosi prezervativul ... ;)

Re: E bine daca inainte de a face sex bem ceva?

din 23 iul 2008 21:59 de Doc

Mai bine fara alcool, ca dupa aceea poate treceti in alta stare si o sa regretati ce ati facut.

Re: Re: Ciclu si stari proaste dupa

din 23 iul 2008 21:58 de Doc

Haules Baules, mai rar asa ceva.

Re: Sotia mea nu accepta sexul oral!

din 23 iul 2008 21:30 de zuzy

daca nu doreste acest lucru e mai bn sa nu o fortezi...dai de inteles ca esti de acord cu decizia pe care ea a luat-o...ce fara sex oral nu poti trai?...poate mai tarziu va dori acest lucru...nu e capat de lume daca nu vrea...ideile se pot ...

Re: Re: Re: Re: Re: O discutie interesanta

din 23 iul 2008 21:27 de Listener

Daca vrei sa intre in atentie cu tine si sa te contraatace cu un comment si "poate" o cerere sa discutati mai mult"incearca sa i te adresezi indirect dar in acelasi timp sa o lauzi ATENTIE NU SCRIE DACA ESTI BAIAT CEL PUTIN UN SFAT UTIL CA FEMEIA ...

Re: Cum sa-mi fac curaj pentru sex oral?

din 23 iul 2008 21:27 de zuzy

aceeasi problema am avut=o si eu si iam spus nu direct in fatza ca nu vreau sa fac sex oral dar pe acolite si m-a inteles si mi-a spus ca daca nu doresc nu e nicio problema ca nu are cum sa ma oblige sa fac ceva impotriva vointei mele....asha ca ...

Re: Re: HeeeeLLLLpppppp!!!!

din 23 iul 2008 20:46 de kdija

sigur ca voi merge la un ginecolog.multumesc pt raspuns:):flowers:

si app de contrazicerile voastre!!

din 23 iul 2008 20:37 de minnie

de obicei baietii stiu cand e momentul ejacuarii lor!!..dar cei mai mari si cu ceva experienta asa ca daca ai un prieten care simte cand vine partea cu ejacuarea!!poti sa faci sex fara prezervativ dar daca ai unul care nu simte nimik:D iti ...

am o problemaa!!!!!!!

din 23 iul 2008 20:33 de minnie

cine imi raspunde si mie mah!! daca iti incepi viata sexuala de la 15 ani...ti se lasa sanii???:-ssvreau si eu sa stiu....ce se intampla cu corpul tau dupa actul propriu zis:D:D:~*plssss hai o fata sau un baiat care stiti si sunteti dragutzii???

am o problemaa!!!!!!!

din 23 iul 2008 20:33 de minnie

cine imi raspunde si mie mah!! daca iti incepi viata sexuala de la 15 ani...ti se lasa sanii???:-ssvreau si eu sa stiu....ce se intampla cu corpul tau dupa actul propriu zis:D:D:~*plssss hai o fata sau un baiat care stiti si sunteti dragutzii???

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1846 din 3732
«   1 ... 1843   1844   1845   1846   1847   1848   1849 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare