Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Sex anal

din 24 iul 2008 14:14 de ZigZag

:mellow::unsure: Cre ca puteai sa scri o singura data , ca daca era , sigur vedea si daca era , sigur raspundea ! Esti balbaita kdija ? :`

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 24 iul 2008 14:08 de ZigZag

Continua sa vb cu ea daca tu crezi ca merita si`tzi doreshti cva de la fata respectiva si crezi ca potzi duce pana la sfarshit o treaba ! Daca nu , date batut !

Re: Re: Re: Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu pot

din 24 iul 2008 13:54 de tudores

vrei sa ma provoci? nu sunt nici atat de bun nici atat de rau, baiat sarac si cu p... mare, dar in general consider ca preludiu trebuie sa fie cel putin 80% din durata tratamentului daca la asta te referi:wacko::p:o:D%%-

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigari

din 24 iul 2008 13:51 de baby

am luat bacul.....si am intrat la facultate:~* tu? :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigari

din 24 iul 2008 13:49 de ZigZag

App baby .. ce facushi la bac ? :D nu stiu daca te`am intrebat deshi stiu ca vroiam ! :-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigari

din 24 iul 2008 13:48 de ZigZag

Daca n`ai incercat niciodata baby , n`ai de unde sa sti ce simtzi cand tragi din tzigara ! De ex. , baby , yo la bac le ardeam una dupa alta .. greu ma abtzineam alea 3 ore sa nu fumez .. dar si cand scapam din sala .. te las pe tine sa zici ce ...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 24 iul 2008 13:47 de van_basten

intesanta replica. probabil voi mai vorbi cu ea, daca nu ma reorientez

Re: Re: Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu pot sa f

din 24 iul 2008 13:41 de baby

te crezi atat de bun incat sa ma multumesti pe mine cu un tratament? :,:-*

Re: Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu pot sa fac d

din 24 iul 2008 13:32 de tudores

Baby, daca vrei, iti aplic eu tratament la c,rul gol, daca esti asa de curioasa. De fapt toata viatza mea am vrut sa ma fac doctor de femei, dar n-a avut tata bani sa-mi dea ca sa urmez facultatea, c-am fost copil sarac si am fost si un pic mai ...

Re: Tigari

din 24 iul 2008 13:27 de ZigZag

Catzi ani ai ? si de ce tre sa te ascunzi de ai tai ca fumezi ? vine careva din ei la tine si te miroase pe mana ? te pune sa sufli ? care`i chestia fratelo .. si yo fumez :) si deja nu mai e nimic nou , am fumat si tzigari normale si "speciale" ...

Re: Re: Dupa cat timp de la ciclu pot sa fac din n

din 24 iul 2008 13:26 de baby

Doamna Elena......cu atatea mesaje postate pe aici ma faceticurioasa si o sa va rog sa imi lasati un id de mess ceva ca sa va contactez:lol: de care medic sunteti? :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Obligata sa fac sex

din 24 iul 2008 13:18 de tudores

Nu inteleg de ce nu ne dai mai multe detalii, iti place sa te lasi rugata, sau poate nici nu vrei ajutorul nostru. Daca este ceva real, cere in primul rand ajutorul parintilor care vor sti ce sa faca si cum sa te sfatuiasca mai departe. Nu sta ...

Re: Obligata sa fac sex

din 24 iul 2008 12:59 de Elena_dr

Salut tuturor,numele meu este Elena.Daca ai probleme,nelamuriri,intrebari legate de viata sexuala,adolescenta,pubertate si vrei sa vorbesti cu cineva specializat, nu ezita sa ceri sfatul unui medic specializat.Pentru detalii lasa un mesaj.O zi buna

Re: Masturbarea (numai pt. fete)

din 24 iul 2008 12:58 de Elena_dr

Salut tuturor,numele meu este Elena.Daca ai probleme,nelamuriri,intrebari legate de viata sexuala,adolescenta,pubertate si vrei sa vorbesti cu cineva specializat, nu ezita sa ceri sfatul unui medic specializat.Pentru detalii lasa un mesaj.O zi buna

Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu mai

din 24 iul 2008 12:58 de Elena_dr

Re: Dupa cat timp de la ciclu pot sa fac din nou s

din 24 iul 2008 12:57 de Elena_dr

Re: Sex la 13 ani fara prezervativ

din 24 iul 2008 12:56 de Elena_dr

Re: Sanii !

din 24 iul 2008 12:56 de Elena_dr

Re: Cum diminuezi durerea la dezvirginare???

din 24 iul 2008 12:55 de Elena_dr

Re: Ce pozitii sunt recomandate pt dezvirginare

din 24 iul 2008 12:37 de Elena_dr

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1844 din 3732
«   1 ... 1841   1842   1843   1844   1845   1846   1847 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare