Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Probleme cu decalotarea penisului

din 28 iul 2008 20:13 de Fight

sal...am 15 ani si inca nu am decalotat penisul...nu am deloc probleme cand urinez sau cand ma masturbez , doar ca acea piele care acopera capil penisului (preput daca nu ma insel) are in capat un fel de cicatrici.Capul penisului nu e acoperit ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 iul 2008 20:05 de ZigZag

Parerea mea e ca .. esti geloasa nu pt ca tzi`a furat cineva prietena , ci pt ca ea si`a facut un prieten , a vrut cineva sa fie cu ea .. iar tu ai ramas tot MOCA .. libera ! Daca ma`ntzelegi cum zic .. :ok:

Re: Re: Re: Exista femeia ideala? (intrebare pentr

din 28 iul 2008 20:03 de ZigZag

Exista , exista .. cum sa nu ! Daca o visezi sau te mintzi singur ! .. ;) Totu e o mare minciuna , si e plin de suferintza oriunde te`ai uita ..

Re: Re: Re: Re: Pierderea erectiei-exercitii de ma

din 28 iul 2008 18:48 de rucpur

ba daca tu nu exagerai poate nici eu nu mi-as fi dat seama ca esti vreun reprezentant al produselor folosite pt marirea sculei...cum dreacu la aia a crescut de juma de cm si la tine de 4 si mai vrei inca...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O discutie

din 28 iul 2008 15:18 de Listener

Corect fiecare are un randament unic...ca la sala,meserie,etc.toti suntem intradevar diferiti,dar ideea se poate oscila prin mai multe derivate si diferente..in concluzie daca i-ti gasesti calea ta personala si furi putina idee nu poate iesi nimic ...

Re: Re: Prietena mea imi reproseaza ca sunt afemei

din 28 iul 2008 13:51 de deeadeea21

prietena ta iti reproseaza ca esti afemeiat? nu mai fii :D.. daca intreci masura o sa stii, o sa-ti dea peste cap :)

Re: Au trecut 6 sapt dupa avort si nu am menstruat

din 28 iul 2008 13:43 de deeadeea21

dupa un avort e normal sa apara unele dereglari.. in mod normal trebuie sa te prezinti unui medic neaparat pt a te indruma ce trebuie sa faci in continuare sau pt a vedea daca nu au aparut complicatii.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 28 iul 2008 11:53 de crisrazvi

Daca ti s-a parut dificil sa "iubesti", n-a fost dragoste.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O disc

din 28 iul 2008 11:46 de crisrazvi

Ok, ok, iar m-am grabit si am fost cam rau :devil: Sfat pentru mesaje: Titlul este foarte important. Am avut o data un cont de fata, de test, ca sa vad cum e pe "partea cealalta". In primele 3 zile am primit 50 de mesaje si 90% din ele erau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O discutie

din 28 iul 2008 11:40 de crisrazvi

Poti scrie ceva standard dar cu mare succes :) E la fel de usor sa scrii cate ceva pentru fiecare fata care are un profil cat de cat interesant, adica si un text cat de cat pe langa poze. Pur si simplu te legi de ceva din text. Uite, tocmai ...

Re: Prietena mea imi reproseaza ca sunt afemeiat!

din 28 iul 2008 11:17 de katherine

Daca nu crezi ca exista o problema de ce ai enuntat optiunea ,,cumintirii" tale? Daca nu am inteles situatia, te rog sa ma corectezi - s-ar putea sa ma fi lasat coplesita de complexitatea hieroglifica a mesajului tau... :wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Pfffff...am ji yo o problema

din 28 iul 2008 11:13 de katherine

Daca tu crezi ca asa se scrie mai nou, chiar te rog sa scrii asa si in continuare - cand vei ajunge la o facultate asa sa scrii cand vei da examene scrise, cand iti vei da licenta la acea facultate, tot asa sa scrii, iar cand iti vei alcatui un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 iul 2008 10:54 de katherine

If you say so, cu toate ca ar mai fi fost cate ceva de spus...:rolleyes: o las in pace numai daca ma voteaza - stiu ca vrea! :p:p:p

Re: Cum sa ma dizvirginez singur? (Sunt baiat.)

din 28 iul 2008 10:42 de Tupac

.........you raspund la asta....dute le prietna ta cnd e singura aks:))....s futeo pana nu mai puteti niciunul...(asta dak ai prietena si daca ai ajuns la maturitate k dak esti un copkil de 12 ani nare rost:))sau daca nu tatueazati pe penis un penis ...

Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

din 28 iul 2008 02:01 de ExoticDream

Nu trebuie sa fii viitor/actual/fost profesor de limba romana ca sa ai cunostintele elementare predate in clasele I-VIII, stiu ca nu mai este modern, mai ales ca pe mIRC si mess se vorbeste intr-un dialect SF, dar.... macar limba materna sa o ...

Re: Re: Re: Re: S-au dus baieramele

din 28 iul 2008 01:47 de ExoticDream

Interesante "bairamele" astea, seamana cu distractia irlandezilor care beau de rup, ies pe strazi, urla, fac precum toti dracii, se dezbraca, vomita, se mai si drogheaza...... Feeric, ce mai! :x:x:x

Re: Re: Re: S-au dus baieramele

din 28 iul 2008 00:17 de deXter

daca vrei sa vezi tot ce ai enumerat tu mai sus vino in Ploiesti(in special in NORD) aci o sa vezi baietzii cum stau in fatza blocului,beau de sting si apoi se culca in scara blocului.....

Re: Pfffff...am ji yo o problema

din 27 iul 2008 22:59 de SORIN28

Daca bagi si o traducere ar fi super:ok:

Re: Re: Faza ciudata in cafenea

din 27 iul 2008 22:46 de omu_negru

adica sa isi fi batut joc de baiat mai pe romaneste...interesant; oricum din nou s-a adeverit proverbul/zicala "graba strica treaba".

Re: Prima data cand ma indragostesc:|

din 27 iul 2008 22:42 de omu_negru

Incepatorul le zice bine. daca ai facut rost de id-ul ei este un prim pas. al doilea pas consta in discutia cu ea, ii afli numarul de telefon (pentru a mai vorbi si in momentele cand nu sunteti la calc) si apoi o scoti in oras (pentru inceput un ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1839 din 3732
«   1 ... 1836   1837   1838   1839   1840   1841   1842 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare