Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Cine este cea mai c u r v a

din 30 iul 2008 13:00 de deeadeea21

nici tu nu intelegi ce sppun eu(fapt dovedit de nevoia ta de a explica foarte amanuntit ceea ce zic eu de fapt), asa ca suntem chit :)

Re: Re: Re: Re: Cine este cea mai c u r v a de p

din 30 iul 2008 12:58 de katherine

Tu chiar ai ajuns la varsta de 21 de ani - daca asat este, intr-adevar varsta ta - fara sa ai capacitatea de a intelege o iota din ceea ce spun se pare....asta e...

Re: Re: Tigari

din 30 iul 2008 12:51 de Guest

Poate nu vrea sa se ascunda de ceilaltzi si poate nu`i pasa de ce cred ceilaltzi despre el ca fumeaza , poate nu vrea sa afle parintzi sau unu din parintzi ! Yo fumez , maicamea stie , tatamiu nu trebe :) .. dar deshi nu stie nu`mi fac prbl ce sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 iul 2008 12:42 de ZigZag

Bravo ! Sa ne ajute Dumnezeu pe totzi sa terminam MACAR o facultate mai de doamne ajuta ! Va doresc la totzi mult succes si bafta in ceea ce va doritzi sa facetzi .. :,

Re: Alunite..

din 30 iul 2008 12:32 de ZigZag

Sincer si yo am o arsura de cand am fost mic , pe mana .. dar nu stiu daca inainte le aveam sau nu :) daca ma`ntzelegi cum zic ! Dar nu vad asta ca fiind un motiv de ingrijorare .. Te deranjeaza ca`s acolo ? Sau de ce esti curios cum sa scapi de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare Precoce

din 30 iul 2008 11:01 de tudores

Poate ca actiune se numeste "Flood", dar nu se merita sa ma cobor la nivelul tau, sa-ti mai raspund, daca pana la varsta asta nu te-ai deshteptat... Mai invata termenii inainte de ai folosi Doc! [b]Spamul[/b]= abuzarea de un mijloc electronic ...

Re: Re: Re: Re: Ce le excita pe fete/femei si care

din 30 iul 2008 09:32 de Incepator

Daca zici tu, eu fac o laba numa cand ma imbat, si ma imbat odata la Paste, odata de Craciun si la ziua mea , ca dor' ce p**a mea, e ziua mea . Ca tare-i buna bautura, da cat rau iti poate fi a 2-a zi...uof....:((:((:((:((

Re: Re: Re: Ce le excita pe fete/femei si care sun

din 30 iul 2008 08:31 de Blitzkrieg

Te-a tampit prea multa laba

Re: Re: Sotul meu nu vrea sa facem sex cu lunile!

din 30 iul 2008 08:17 de Blitzkrieg

Intotdeauna mananci de pe jos pe aceiasi strada ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 iul 2008 07:47 de Blitzkrieg

Bravo ! Uite ce treaba mare ai facut. Mai asta, mai zugzeg crezi ca daca insiri cateva cuvinte care rimeaza intre ele se cheama "romantism " ? Unde mai pui faptul ca actiunea din poveste e din clasa a 4-a aka "versuri pentru profa de geografie ...

Re: Re: Ce le excita pe fete/femei si care sunt zo

din 29 iul 2008 23:09 de Incepator

Imi imaginez ca e frumos sa dai "limbutze" pan' ajunge la orgasm, dar sa nu-si dea drumu pe fata ta....acolo e oribil. Sa zica da-te , fugi, sari ca sa stiii, ca daca scapa jetu ala ca in filme XXX , eu nu as face asa ceva ...

Re: Re: Re: Re: Prima data cand ma indragostesc:|

din 29 iul 2008 23:01 de Incepator

Incearca sa prinzi un aer misterios, dar ea sa nu inteleaga in tine un om rauvoitor, incearca in asa fel incat sa nu o suni tu de fiecare data ci sa faci in asa fel incat ea sa iti dea beep sau chiar sa sune si sa vorbiti, deja ai aevoluat , ea ...

Re: UNDE E COMUNICAREA?

din 29 iul 2008 22:22 de mada_86

Totusi va cunoasteti de mult timp si daca nu ati lucrat mult la voi si mai ales daca v-a lipsit comunicarea e un pas gresit pe care voi l-ati facut voit!De aici si problemele ca ai tinut in tine si nu ai vb ,mai ales ca tu ai probleme de sanatate ...

Re: Re: Re: Prima data cand ma indragostesc:|

din 29 iul 2008 22:17 de omu_negru

o suni clar. daca vorbiti pentru prima data te prezinti fara prea multe detalii ca sa aveti ce discuta. daca nu raspunde din prima insista si va raspunde ea. cu sms-ul mai las-o dupa ce vorbiti ceva vreme.

Re: Re: Re: Sex anal

din 29 iul 2008 21:50 de pacpac

Problema e ca nu sunt multe femei care accepta sexul anal de prima data cand li se propune,iar partenerii lor se resemneaza. Eu sunt de parere ca orice femeie va practica sexul anal daca partenerul stie cum sa procedeze si da,sexul anal este ...

Re: Re: Re: Re:

din 29 iul 2008 21:50 de sgc

daca am dat raspunsul in acest subiect pe raspunsul dvs., inseamna ca este vorba despre sfatul dvs.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozitii se

din 29 iul 2008 21:01 de deeadeea21

tu chiar te indragostesti de mine.. :-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena mea imi r

din 29 iul 2008 20:59 de deeadeea21

:lol: eu cred ca tu te indragostesti de mine .. :~*

Re: Re: Re: Re: Re: Exista femeia ideala? (intreba

din 29 iul 2008 18:22 de katherine

Oh, God...you have a point:zorro: EU am ramas in urma

Re: Re: Re: Re: Exista femeia ideala? (intrebare p

din 29 iul 2008 18:19 de baby

offf......acum nu stiu ce e de fapt.....daca e partea din fata a femeii sau daca e un fund:unsure: pai daca asta ( . Y . ) e partea din fatza....() asta ce mai e????? am ramas in urma:lol::~* :,:-*

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1836 din 3732
«   1 ... 1833   1834   1835   1836   1837   1838   1839 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare