Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: :-s din 1 aug 2008 12:30 de ZigZag
Da cine`i Oana ? :lol:
Re: Re: Re: :-s din 1 aug 2008 12:29 de valentine
ce bine ar fi daca ti-ai schimba si tu nick-ul din oana pgl cl etc in unul mai normal...:rolleyes:
Re: Re: :-s din 1 aug 2008 12:26 de Incepator
Ce iti e frate si cu virginitatea asta la fete, care o baga primu'... . Mda nu prea vad diferenta intre a o baga prima data si a o baga a 2-a oara....eh hai sa zicem ca ar fi... .
Ca tot si tu o bagi ce daca a bagat-o altu inainte....
Firar mama ...
Re: :-s din 1 aug 2008 12:18 de ZigZag
Daca nu`i zici si se ajunge la .. ma`ntzelegi tu .. o sa rezisti prea putzin si o fata desteapta se prinde .. asta daca te`ai gandit sa nu`i spui si sa incerci asa !
Re: Re: Cam ce s-ar intampla ce am putea face... din 1 aug 2008 12:07 de ZigZag
Chiar asa de mult itzi pasa de ceilaltzi ? incat le dai sfaturi cum sa nu moara virgini sau mai stiu yo ce ? yo te`as sfatui sa nu te mai intrebi "Cam ce s-ar intampla ce am putea face..." , daca tu ai cu cine , ai ce si mai ai ce mai stiu yo .. tu ...
Re: Sotia mea nu vrea sex oral! din 1 aug 2008 11:00 de picolinaxs
Pai, daca chiar nu vrea, nu prea ai ce face! Nici nu mai insista pe tema asta cu ea, las-o o perioada mai moale, si lasa lucrurile sa decurga de la sine! Se vor rezolva... cu multa rabdare si cu multa dragoste!
Si eu nu sunt de acord cu chestia ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re din 1 aug 2008 10:49 de picolinaxs
Apropo, daca tu ai doar 23 de ani, sotia ta cati ani are?
S-a mai remediat situatia?
Tine-ne la curent....
Re: Re: Re: :-s din 1 aug 2008 10:47 de GhoTiK
ma zici tu cv:lol::lol::lol:
Re: Re: :-s din 1 aug 2008 10:10 de Danny_DaBoss
ai putea sa ii explici.. daca intelege, e bine.. daca nu.. te intorci la CS :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea din 1 aug 2008 10:10 de Blitzkrieg
Sau poate au probleme la pat sau poate nu se simte iubită sau poate şi-a dat seama că nu a ales o persoană potrivită pentru personalitatea ei.Eh ....multe chestii pot fi cauza.;)
Funny :, Vorbeşti de respect dar în acelasi timp ceri ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea nu f din 1 aug 2008 09:22 de crisrazvi
Ma gandeam la o perioada de proba, pentru a vedea daca cei 2 mai pot tine aprinsa flacara atractiei si barbatul poate detine controlul in relatie.
Eu cred ca ea e asa lipsita de respect pentru ca el nu mai detine controlul in relatie. A lasat-o ...
Re: A geme sau a nu geme, asta-i intrebarea! din 1 aug 2008 04:06 de ursaru
Gemi daca simti lucrul asta,nu ceva fals...:p
Cam ce s-ar intampla ce am putea face... din 1 aug 2008 02:06 de Listener
M-am gandit sa mai pun un topic dar de data asta ce se poate intampla atata la baiat cat si la fata daca nu reusesc sa faca deloc dragoste pana la 18 20 22 25 ani cum trebuie sa procedeze ?sa moara virgini desi nu au vointa ??? eu sincer am sfatu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma din 1 aug 2008 02:04 de ExoticDream
Multumim, iti dorim la fel si tie. Nu stiu cand ai avut timp sa-ti faci "foarte multi dusmani" pe aici, eu am remarcat doar disputa dintre tine si Doc, in care ai avut tendinta sa jignesti, in timp ce-ti desfasurai aerele de superioritate. Userii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea nu face din 1 aug 2008 01:38 de ExoticDream
Cu exceptia cazurilor in care barbatul de la casa omului a absolvit facultatea de instalatii (si poate nici macar atunci) sau este instalator de profesie, nu cred ca poti avea pretentii ca el sa repare o conducta! Inchide si el apa in apartament ...
Re: Re: Statuie din cioburi....Stropi de sticla... din 1 aug 2008 01:22 de ExoticDream
Aceasta sectiune este un pic diferita de celelalte: aici orice user isi poate deschide un jurnal, in care sa-si scrie unele ganduri si in care sa poata posta sau nu si altii. Daca te intereseaza asa ceva, creeaza-ti un topic nou, care va fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexu oral din 1 aug 2008 00:56 de Incepator
Nu-i mai fa tu ei, poate daca va fi pusa in situatia asta, poate va face .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea nu face nimic in din 31 iul 2008 21:45 de SORIN28
Baby...daca citesti bine ce am scris eu....ai sa intelegi ca eu nu am scris nicaieri ca locul sotiei mele este acasa la cratita:ok:
Re: Este recomandabil sexul la 17 ani? din 31 iul 2008 21:11 de mada_86
Daca simte de ce nu .......
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea nu face nimi din 31 iul 2008 20:48 de Blitzkrieg
Serios.Nu cred ca ţi-ai dori un pămpălău.Sau poate.....:cat:
Probabil pentru că nu ţi s-a fisurat
nici o conductă
Priză ? Cmon căt de greu e pentru un bărbat să repare una ?
Ai 3 fire : două pentru circuitul de 220 V şi unul ...
Pagina 1832 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||