Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Am intalnit-o pe Internet...

din 5 aug 2008 14:14 de anturika

da cati ani ai????? si daca esti virgin ce .... odata si o data tot acolo o sa ajungi la mana unei fete...cine zice ca asta e o rusine e un fraier/fraiera .... nu vreau eu sa va stric discutia dar intalnirile astea pe net sunt jumatate vrajala ...

Re: Re:

din 5 aug 2008 14:11 de sgc

nu stiu cine ti se pare tie ridicola: eu ca am mentionat ca am un copil de 17 ani, dupa ce-si dadea blitzkrieq cu parerea ca s-ar putea ca nici cei ce au copii sa n-aiba habar de ce i-au facut sau ADELINA-G-mada86, care n-are nici ea copil. in tot ...

Re:

din 5 aug 2008 14:00 de anturika

pai ca de exemplu ultima oara ne-am certat si ne-am despartit pt ca iesea afara fara sa-mi spuna si eu asteptam ca nebuna in casa sa sune, sau tot ce spuneam mergem acolo sau dincolo mereu mi-se reteza ideea, sau daca spuneam ca nu ies afara zicea ca ...

Re: Re:

din 5 aug 2008 13:54 de sgc

ai auzit bine. deci se poate intampla sa ramai insarcinata si sa-ti vina ciclul normal. poate fi sarcina extrauterina, dar la fel de bine poate fi sarcina normala. sunt cazuri rare, dar se poate. se poate sa-ti vina ciclul menstrual inca o data in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

din 5 aug 2008 13:50 de ZigZag

N`ai intzeles .. cum iasa copilu ( ce forma capata ) respectiv daca Duhu Sfant ar lasa pe cineva insarcinata ! :lol: Asa era intrebarea ..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 aug 2008 13:37 de baby

bine continuam daca imi faci o declaratie frumoasa:lol::lol::lol::~* ma da' ce tupeu am:~* :,:-*

din 5 aug 2008 13:36 de Blitzkrieg

Dar nu vorbeşti singură aşa că nu e punct ! :devil: Numai dacă meriţi :devil: Glumesc :,

din 5 aug 2008 13:32 de baby

vorbesc doar despre ce vreau eu:love: asa ca e !! punct !! dupa subiectul de mai sus daca ai ceva de zis care nu are legatura cu ce a fost.......zi daca vrei poti sa-mi faci si declaratii de dragoste:lol::lol::lol::lol: glumesc :,:-*

Re: Crapaturi si puncte rosii pe capul penisului

din 5 aug 2008 11:14 de Trexv

Daca ti-a dat Nidoflor inseamna ca ai o simpla Candidoza sau o iritatie. Continua sa te dai cu Nidoflor timp de 2-3 zile dimineata si seara si iti va trece :ok:

Re: Re: ...

din 5 aug 2008 11:06 de andrada19

ok..de`ar fi asa.. faza e ca atingerea aia.. a fost frecare..si pana aproape de orgasm..

din 5 aug 2008 10:13 de Blitzkrieg

Mea culpa :,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Descoperire de senzatie!!!

din 5 aug 2008 09:49 de valentine

:lol::lol::lol::lol: Stefanutz Limba Romana?:D P.S cate se pot discuta pe tema subiectului asta... :cat::cat::cat:

Re: ...

din 5 aug 2008 09:38 de valentine

Daca doar s-au atins organele si nu a existat penetrare, iar el nu a ejaculat...nu are ce sa se intample, poti sa fi tu si mama fertilitatii...

Re: Re: Re: Re: intrebare

din 5 aug 2008 09:36 de vera_mary88

Voi aveti chef de glume... Eu am auzit ca se poate intampla sa ramai insarcinata daca nu iei anticonceptionale si sa iti vina ciclu normal si tu sa nu stii chestia asta decat dupa vreo 2-3 luni dar daca le iei corect si cam la aceasi ora nu sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 5 aug 2008 09:31 de valentine

Mr. Fi Tu Insuti, ce-ai patit? Dintr-o data esti de acord ca trebuie sa iesi cu ceva in evidenta?:, Deci, vezi cum, tot tu, aduci dovada conform careia poti sa fi tot tu insuti, dar sa iesi in evidenta si sa reusesti sa atragi atentia acelei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 5 aug 2008 09:29 de valentine

Mai mai...ce inseamna sa fi Gica Contra. Cand eu sustineam acelasi lucru, bine cu alte vorbe, si tu si Blitzkrieg v-ati umflat in pene "cum sa faci asa ceva??", "trebuie sa fi tu insuti!!". Imi pare bine ca pana la urma ati cazut de acord cu ...

...

din 5 aug 2008 03:27 de andrada19

salutare..nu stiu daca am nimerit unde trebuie..e prima mea marturisire pe un forum :) dar sunt putin ingrijorata..tocmai am facut ceva...si neavand experienta...m`am gandit sa apelez la sfatul vostru..deci..acum 2 zile...m`am "jucat" cu prietenul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :

din 5 aug 2008 02:53 de ExoticDream

N-am spus niciodata ca vrem baieti lipiti de fusta mamei. Sa fie hotarati, sa stie sa ia o decizie, da, insa in cadrul cuplului.... s-avem pardon.... hotararile nu se iau de capul masculului, ci de comun acord, OK? Este o aberatie sa te consideri ...

din 5 aug 2008 02:16 de ExoticDream

Stiu ca n-ai sa perseverezi, dar daca-i bal..... "creeaza" cu doi [i]e[/i].... ;););)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 5 aug 2008 02:07 de ExoticDream

In general, fie ca esti fata, fie ca esti baiat, daca vrei sa ai o sansa in plus fata de marea masa, trebuie sa fii original. Asta inseamna sa concepi cu neuronii "proprii si personali" un mesaj cat mai concis si mai atractiv cu putinta. ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1826 din 3732
«   1 ... 1823   1824   1825   1826   1827   1828   1829 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare