Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: referitor la masturbare. din 6 aug 2008 02:13 de antal
Da...am varicocel... este in partea stanga...si din ce am citit pe net simptomele sunt exact care le am eu...daca nu merg cat mai repede la doctor ce mi s-ar putea intampla...intreb ca timp de vreo 3-4 luni nu voi putea merge la doctor ca voi fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: e posibil sa faci cancer i din 6 aug 2008 01:18 de deeadeea21
daca e sa ia virusul, nu ai vazut ca il pot lua si prin sarut?? cel putin asa scria in articolul respectiv. oricum, e penibil sa auzi ca o persoana a murit de cancer din cauza sexului oral. cam jenant. de fapt nici nu am auzit asa ceva vreodata ...
Re: e posibil sa faci cancer in gat de la sex oral din 6 aug 2008 01:06 de ZigZag
Pai ?
Tzi frica ?
Ai facut prea mult sex oral ?
Si esti suspect de cancer la gat ?
:,
Re: Re: dilema :-?? din 6 aug 2008 01:01 de ZigZag
Da !
Sau asa ..
Se poate sa`i fie frica , daca relatzia nu merge intre voi .. se "violeaza" si prietenia ! :)
Am patzit si dinastea ..
Re: dilema :-?? din 6 aug 2008 00:58 de deeadeea21
de obicei asa se intampla cand exista o "prietenie" intre o fata si un baiat; unul dintre ei se indragosteste. sincera sa fiu, eu nu as mai insista daca as vedea ca ea nu isi doreste cu adevarat mai mult. vorba aia, "dragoste cu forta nu se ...
Re: e posibil sa faci cancer in gat de la sex oral din 6 aug 2008 00:48 de deeadeea21
asta e cea mai tare faza pe care am auzit-o :))
probabil:)) s-a demonstrat stiintific?! :)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 aug 2008 20:45 de Blitzkrieg
Nu fac scandal.Îmi spun părerea.
Pune-ţi tastatura pe Unicode.Vezi ca nu-i sistem de operare.
Vrei să-mi fii secretar ? :lol:
Îmi vin ce nu-ţi vin ţie niciodată:
idei.
Alecsandri cu CS nu cu X.
Acum o să-l scrii cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 aug 2008 20:24 de SORIN28
Nu, nu e punct acum "desteptule". Faci atata scandal pentru scriere corecta a limbii romane? Daca tot te chinui sa folosesti diacriticile macar pune pe cineva sa iti scrie corect textele si apoi le dai doar copy\paste. Citeste aici " mesajul tau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 aug 2008 18:20 de Blitzkrieg
Există o melodie care se potriveşte perfect cu avatarul tău: BZN-Amore.
Uite aici un link :
http://www.trilulilu.ro/halihalo/5a4a382eb050d3
Re: Regret enorm pentru ca m-am lasat manipulata din 5 aug 2008 17:36 de bank500
la 14 ani ai facut orgie cu 6 baietzi????.....saraca de tine esti terminata......si in legatura cu doctorul,el ori a vrut sa te ajute,ori e tampit ;)
E posibil sa faci cancer in gat de la sex oral??? din 5 aug 2008 17:26 de salam
am casit din greseala pe net un articol in care se spunea ca daca practici sexul oral ai sanse sa faci cancer in gat (?)(?)(?) http://www.gardianul.ro/2007/09/22/stiinta-c54/cei_care_practica_sexul_oral_pot_face_cancer_la_gat-s101556.html
Re: Re: Re: Re din 5 aug 2008 16:30 de sgc
ca si modalitate de-a cunoaste mentalitati si/sau opinii diferite pe anumite teme/subiecte de discutie, forumul(comunicarea virtuala) reprezinta intr-adevar o alternativa pentru comunicarea reala. este discutabil, insa daca-ti poti forma o idee, dat ...
Re: Re: din 5 aug 2008 15:55 de Blitzkrieg
Sunt unele femei cărora Dumnezeu le-a dat şarm, carismă şi fizic astfel încăt pe stradă la simpla lor apariţie barbaţii întorc capul.
Eu dacă aş vedea pe stradă o fată cu buze ca ale tale mi-aşi intoarce capul. :cat:
Dacă ...
Re: Re: Re: Crema epilatoare din 5 aug 2008 15:54 de baby
:lol::lol::lol:uite ca superi fata si nu il gaseste apoi:lol:
daca iti cumperi o crema vei gasi pe cutie si instructiuni de folosire si zonele unde o poti folosi
da! se poate folosi si in zonele intime dar ai grija sa nu faci vreo iritatie de ...
Re: Re: Re din 5 aug 2008 15:11 de Tenmen
"una peste alta acest forum nu este un cabinet de planning familial. raspunsurile de-aici nu trebuie sa te influenteze pro sau contra. forumul in sine, subiectele deschise aici, parerile expuse fie ele bine-intentionat sau rau-intentionat, n-ar ...
Re: Re din 5 aug 2008 15:01 de sgc
raman la parerea mea ca ratiunea este totusi principalul motiv la capitolul conceptie. dupa caza este ratiunea cuplului sau poate fi, doar ratiunea unuia din cuplu.
dincolo de raspunsurile date de mine, am convingerea ca exista si multe ...
Re: Regret enorm pentru ca m-am lasat manipulata din 5 aug 2008 14:49 de ancutzZzel
da se pare ca am gasit in povestea ta o coincidenta enorma....o prietena de-a mea a patit exact ca tine....si nu o invinnovatesc ni nici pe tine.....poate e o greseala a doctorului....ma rog...tipic pt doctori din ziua de azi....te pup ...
Puncte albe din 5 aug 2008 14:42 de Andy
Am mai vazut cateva topicuri legate de petele albe de pe penis insa vreau sa va cer parerea.
In urma cu vreo 3 luni mi-au aparut pe capul penisului(inspre varf)puncte mici albe (de maxim 1 mm diametru. In plus si pe pielea care acopera capul am ...
Re: Re: din 5 aug 2008 14:41 de sgc
kathrine, termina-te!
Re din 5 aug 2008 14:38 de Tenmen
Incep sa ajung incet incet la idea de care ma 'temeam', cea pe care o banuiam de la inceput insa nu eram sigur de ea din lipsa argumentelor concrete si anume ca insitnctul are cel mai important rol. Instincul este cel care dicteaza si influenteaza ...
Pagina 1825 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||