Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: dapz din 8 aug 2008 01:30 de ExoticDream
Poate invata si copiii de pe-aici din experienta altora inainte de a simti pe piele proprie ce inseamna sa te joci cu focul. Voi macar sunteti un cuplu stabil, cei care incearca marea cu sarea sunt adeseori adolescenti aflati la prima tentativa ...
Re: Sotia mea nu vrea sex oral! din 8 aug 2008 01:25 de ExoticDream
De acord cu legatura indisolubila pe care unele femei o simt intre iubire si sex oral (nici nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi sa-i faci cuiva sex oral fara sa iti placa persoana.... la nebunie!), dar increderea ce rol are aici? ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 aug 2008 01:12 de Blitzkrieg
Ce replici de cântar.Nu ştie ce să mai zică. O dă pe salam, chestii
:lol:
Asta îmi place la vanghelieni, fac repede spume la gură, rezistenţă mică, imaginaţie ciuciu.
Amin.
Du-te.
Re: Re: Re: A geme sau a nu geme, asta-i intrebare din 7 aug 2008 23:38 de fleurdelys
daca simti placere gemi daca nu....poti geme dar asta inseamna sa fii fals..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 aug 2008 23:35 de SORIN28
Observ ca stii sa raspunzi numai la ce stii sa raspunzi...in rest, esti praf. Daca specia ta nu exista probabil lumea era mai multumita nefiind obligata sa sporte nesimtirea.
"Oricum lucurile vor merge inaninte" - [b][u]inanite[/u][/b] ...
Sotia mea nu vrea sex oral! din 7 aug 2008 23:34 de fleurdelys
o femeie face sex oral atunci cand iubeste...nu cred ca poti face sex oral daca nu iubesti persoana respectiva...daca nu ai incredere in ea..daca nu exista comunicare....
Re: Re: Re: Am 16 ani, prietenul meu insista sa fa din 7 aug 2008 23:29 de andrutzablon
Cam asa mi s-a intamplat si mie. Dupa ce am facut-o, nu ne-am mai certat asa des, ne-am inteles mai bine si am fost mai uniti. Ce sa zic, mie mi-a mers bine, dar asta nu inseamna ca e la fel la toata lumea.
Un sfat: fa-ti un id, care sa nu aiba ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 aug 2008 23:10 de Blitzkrieg
S-ar putea să te mire.Dacă specia mea nu ar exista nu s-ar putea "urca" nici un satelit pe orbită. Oricum lucurile vor merge inaninte : adică voi vă trăiţi viaţa dar cum vrem NOI s-o trăiţi măi :lol:
Da. De acord cu tine.
...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 aug 2008 22:51 de SORIN28
Tu creezi ceva? M-as mira, tu afara de nesimtire nu stii nimic. Plus ca tu nu esti om, un om stie sa vorbeasca, tu ramai doar la statutul de ...nu stiu, ceva mic, ignorant si ...cam atat. Sa nu uitam ca si tu folosesti lucruri inventate de ...
Re: Re: Masturbare + dimensiune penis din 7 aug 2008 22:44 de .
Cum adica "probabil de la masturbare" adica masturbarea poate micsora penisul ? Sau e doar de moment ? Si ideea era daca dimensiunile sunt cat de cat ok :p
Masturbare + dimensiune penis din 7 aug 2008 22:31 de .
Am tot rascolit pe forum dupa raspunsuri dar am vazut numai jigniri referitoare la varsta din partea "veteranilor". Daca doriti sa faceti acelasi lucru si aici doar pentru o cifra in plus sub nume va rog eu frumos sa va abtineti. Multumesc.
Deci, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 aug 2008 22:28 de Blitzkrieg
Răutatea nu ţine de studii.
:,.Credinţa ta e irelevantă :,
Te înşeli.Nu m-am coborât.Te-am ridicat pe tine.
Am ales un parfum care să te reprezinte.
:devil:
Şi din câte vad eşti foarte fericită.
Aştept varianta cu spume ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 aug 2008 22:21 de baby
degeaba esti destept cu studiile tale cu tot....poti sa ai si 15 facultati daca ajungi sa postezi asa ceva:ok:....deja....nu te mai cred:lol:
aici vroiam sa ajung...."dragul meu":lol::lol:
un om inteligent ca tine cica nu se coboara dom'le la ...
Re: Re: Re: Re: Faza ciudata in cafenea din 7 aug 2008 21:57 de baby
la mine 4 si 8 sar din schema:lol::lol:
cu o fata nu e de joaca....si in plus sa nu ma intrebe prea des la ce ma gandesc:`daca ma gandesc la prostii?!:~*:~*eh:lol::lol:
:,:-*
Re: Re: Re: Puncte albe din 7 aug 2008 21:49 de baby
pai uite daca acum ti-a dat in gand sa faci ceva ca sa dispara...mergi la un alt medic..unul bun si intreaba-l ce sa faci:ok:
:,:-*
Re: Circumcizie din 7 aug 2008 21:39 de silver
In Timisoara la un medic foarte bun costa 800 RON cu anestezie locala si 900 RON cu anestezie generala.
Informatia este actuala si e adevarat nu dureaza decat 15 min.
Re: Re: Re: Re: Descoperire de senzatie!!!!!!! din 7 aug 2008 21:35 de Blitzkrieg
Nu. În cazul bărbatului se cheamă dexteritate.:cat::
[b]Daca in alte parti ti se permite "desteptaciunea" si nesimtirea...aici eu fac "legea" si nu iti permit.[/b]:ok:
Re: Re: Re: Re: nu simt nimic din 7 aug 2008 21:28 de ancutzZzel
ceva ciudat se intampla de esti asa de "nesimtita"....:-`...ma rog...:lol::lol:
problema din 7 aug 2008 21:07 de maya
am uitat... da stiu ca se poate.am facut-o 5 zile apoi ne-am oprit, dar a ...'scapat' in mine doar in a 4-a zi. restul ori s-a abtinut ori a scos-o cand ii venea.
Intrebarea e: care sunt sansele sa fiu gravida daca eram in perioada cand menstruatia ...
Re: Re: Re: Re: Re: dapz din 7 aug 2008 21:02 de lyna23
Si eu practicam aceeasi metoda cu sotul meu timp de 3 ani,dar...surpriza!!!Sunt insarcinata.Nu-mi venea sa cred ca am ramas,oricum am decis sa pastram copilul chiar daca nu suntem pregatiti sa avem unul.
Pagina 1821 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||