Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Ii este teama ca poate ramane insarcinata din 17 aug 2008 22:19 de vladbodan
salut , ca sa incep cu inceputul apelez poate la oameni mai priceputi decat mine cu cate ceva ... am o prietena de 1 an , avem o viata sexuaal normala , doar ca suntem din alte judete , si merg in weekenduri la ea , pentru ca inca sunt la liceu ... ...
Re: Re: reusesc sa merg mai departe ? din 17 aug 2008 21:40 de RainBow
nu ma consider o persoana urata,am atat calitati cat si defecte,dar incerc mereu sa compensez cu ce am eu mai frumos...ideea este k imi doresc pe viitor o relatie frumoasa si nu vreau k aceasta problema a mea legata de virginitate sa fie un ...
Re: reusesc sa merg mai departe ? din 17 aug 2008 21:24 de valentine
Chestia asta cu virginitatea este relativa. La inceput, te simti mandru de faptul ca prietena ta nu a mai fost si a altuia si ca ai fost primul barbat din viata ei, dar normal nu ar trebuii sa fie o tragedie ca a mai fost si cu altul inainte. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 17 aug 2008 21:02 de angela
Ai fost insurata?Parca barbatii se insoara. E bine de stiut totusi ca avem pe cineva din sfera gay&co..:lol:
Reusesc sa merg mai departe? din 17 aug 2008 21:01 de RainBow
Ca oricare tanara de 18 ani am cunoscut si eu fiorul dragostei alaturi de un baiat minunat, care ma iubea la fel de mult.Declinul relatiei noastre a inceput odata cu datul la facultate...el a vrut la bucuresti.iar eu la iasi...fiecare a vrut sa ...
Re: Re: Re: Re: vreau sa-mi incep viata sexuala cu din 17 aug 2008 19:16 de SadSoul
Am vorbit azi cu o curva mai ca negociasem pe 300 ron dar nush asa am fost scarbit pana la urma de individa
chiar daca era draguta...pt o tarfa.
Imi dau seama ca nu ma pot oferi pt prima oara unor tarfe nu veau ca genul asta de femei sa fie primele ...
Re: Re: sanse sa raman gravida ? din 17 aug 2008 16:48 de re
si daca a mai curs...:unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 17 aug 2008 15:03 de sgc
'ei, asteapta si tu sa se puna problema maritisului si-n cazul meu, ca pan-acum 4 ani am fost insurata, si pe invitatie voi scrie daca tinuta va fi formal/unformal.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 17 aug 2008 14:21 de SORIN28
In august '06 nu aveam tatuaj. Daca vorbeai de august 1998...era alta treaba. Atunci am avut prima(sper si ultima) tentativa de a-mi "desena" pielea...dar pe omoplat si in nici un caz pe gamba. Pantaloni trei sferturi ii port pentru ca ...ma port ...
Re: sanse sa raman gravida ? din 17 aug 2008 12:11 de angela
Nu, nu exista nicio sansa..:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: LAMURITI-MA din 17 aug 2008 11:33 de simosimina
nu are cum sa ramana! stai linistit
Re: Re: purtatul lenjeriei intime la femei este un din 17 aug 2008 04:29 de curcubeu
dar renuntul de a purta lenjeria e un complex?
Re: purtatul lenjeriei intime la femei este un com din 17 aug 2008 04:19 de DarkAngel
Pentru a putea sa primesti la intrebarea asta un raspuns real ar trebui ca aici pe site sa intre femei din toate domenile de lucru cu diverse varste si sa aibe chef sa raspunda la intrebarea asta.
Deduc din intrebarea ta ca ai convingerea ca ...
Re: Re: Re: vreau sa-mi incep viata sexuala cu o p din 17 aug 2008 03:42 de Stranger_to_love
Vrei sa spui ca dupa ce se dezvirgineaza,ca prin magie,o sa se uite altfel fetele la el? :`
Dar de BTS ce zici? Iti asumi tu responsabilitatea daca contracteaza ceva? :x
Re: Re: Re: Adio, draga masturbare.... din 17 aug 2008 02:17 de nypd
dac-as fi singur la parinti pe bune ca as cauta o metoda sa scap de "calitatea" de avea erectii. mi-ar fi viata mult mai usoara.
in ziua de azi daca n-ai facut-o esti clar ratat/bolnav psihic/ anormal/ ciudat/... cum drecu sa mai ai incredere in ...
Re: vreau sa-mi incep viata sexuala cu o prostitua din 17 aug 2008 01:57 de sad soul 2:D
sad soul primul lucru pe care vreau sa ti-l zic e Sa nu disperi. mai sunt si altii... eu aproape implinesc 21...
daca tu vrei sa apelezi la o pitipoanca,daca speri ca asta iti va da mai multa incredere in tine fa-o si cu asta basta...iti iei ...
Re: vreau sa-mi incep viata sexuala cu o prostitua din 17 aug 2008 01:12 de Stranger_to_love
Daca apelezi la o curva e ca si cum te-ai masturba dar nu o faci tu.
Nu o sa rezolvi nimic cu asta,poate chiar te alegi si cu ceva "bucurii"(BTS),chiar daca folosesti prezervativul si mai nou cica au facut un control la niste din astea de lux si pe ...
Re: Iubire vs cariera din 17 aug 2008 00:13 de nemesis
Se pare ca numai pentru tine este evident acel "P.S.". Contributia soferilor de tir la cunoasterea umana este intr-adevar importanta... ce pot spune?
Problema de mai sus nu este si nici nu trebuie sa fie comuna. Atat timp cat iti tratezi jobul ...
Re: Re: din 16 aug 2008 22:28 de sgc
am mai citit o parere asemanatoare, tot aici pe forum despre modul in care privesc adolescentii viata. ceea ce dovedeste ca nu sunteti nici unii de varsta adolescentei. pentru ca altfel n-ati mai spune atatea prostii. spre norocul meu n-am fost ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 16 aug 2008 20:17 de SORIN28
Chiar asa...nu vrei sa dispari?:rolleyes::flowers:
Pagina 1805 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||