Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Cum sa fac sa rezolv problema asta

din 19 aug 2008 00:36 de Incepator

Si care e problema colegelor prietenei tale ? Is invidioase ca ele mu au cu cine sa faca o partida ? . Ia ma si satura fata si daca comenteaza vreo colega de-a ei dai peste both....nu, nu se poate fara sex . ;)

Re: Ejacularea

din 19 aug 2008 00:33 de and

...iti dai si tu laba cu 20-30min inainte de actiune

Re: Re:

din 18 aug 2008 23:38 de sgc

nu exista prea multe inexplicabile. cu atat mai putin existenta unor sentimente reciproce intre doua persoane. daca ea-l iubeste in aceeasi masura este poate pentru ca s-ar putea ca el sa fie totusi o persoana deosebita, iar daca ei doi sunt cat de ...

Re: Re: Re: O intrebare:D

din 18 aug 2008 23:31 de Nick_4you

Pe asta de unde ai scoso :| De unde sti tu ca va urma un altul ? :| VB gura fara tn

Re: 14 ANI 6CM

din 18 aug 2008 23:19 de Br27crs

frate nujtiu eu mi'am masurat penisu sincer de la 12 ani:)) si la 12 ani aveam 13 cm si de la 12 ani pana acum am progresat doar 4 cm... stai linistit mah ca tre sa creasca;);) dar nu ar fi rau sa discutzi asta cu parintzii si sa te duci la un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(....oare e mana

din 18 aug 2008 22:58 de baby

ah daca aveam unde sa te vad:` te consideri urat? sau ce? :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(....oare e mana dest

din 18 aug 2008 22:57 de madagascar

Mie rusine sa ies cu mine...daca intelegi nu cu ea....

Re: Test pentru barbati

din 18 aug 2008 22:50 de Luminati

Eu inainte nu tineam la prietenele mele, dar acuma chiar as vrea sa cunosc o fata care sa ajung sa o iubesc si "poate" sa-mi intemeiez si o familie :love:

Statuie din cioburi....Stropi de sticla...

din 18 aug 2008 22:39 de baby

citeam citeam citeam si ajung pe pitzipoanca.org bla bla si uite..... ghilimele De ce sunt femeile proaste? Pentru ca citesc niste reviste de c*cat (fie ele si online), cu articole de c*cat, scrise de alte femei proaste. Exemplu: Motul: ...

Re: :(....oare e mana destinului ?

din 18 aug 2008 22:26 de baby

si ce?????? daca stai si dormi in bocanci.......o fura altu......daca risti si o inviti cred ca ai sa fii mai castigat asa ca simte-te mai repede si invita fata in oras:` sau astepti sa te invite ea?:huh: cum s a indragostit de tine? uite ...

Re: Re: Reusesc sa merg mai departe?

din 18 aug 2008 22:25 de RainBow

ai dreptate in ceea ce zici...nu trebuie sa privesc acest lucru ca un impediment atata timp cat eu am valori cu care as putea cuceri un baiat...dar sentimentul asta il am acum...cand m-am desp de curand de el...imi va trece mie cu timpul si voi ...

din 18 aug 2008 18:50 de sgc

deci, n-a ramas insarcinata. ma pregateam sa raspund si eu in cuprinsul acestui subiect, dar daca la 2 ani dupa ce-ati deschis subiectul ati dat si raspunsul asteptat, n-are rost sa mai raspund si eu, caci ma pregateam sa-ntreb din ce textile ...

Re: Nu stiu sa sarut ''french kiss:X

din 18 aug 2008 18:46 de deea

daca il iubesti cu adevarat te aprobi usor de el dar sa fiti singuri deschizi gura si .......totul o sa vina de la sine

Re: Reusesc sa merg mai departe?

din 18 aug 2008 18:44 de carrie

Cu principiul asta risti sa nu ai habar ce inseamna sa faci dragoste/sex cu adevarat... Spre exemplu, cu primul barbat cu care am fost era ok si placut, insa abia mai tarziu, cu altcineva, am descoperit cu totul alte lucruri si alte ...

din 18 aug 2008 18:35 de sgc

solokd, pardon, Leonard Tudose, ai incurcat userii. suntem 7 useri pana acum in acest subiect.

Re: Re: Re: Re: eu vreau.. ea nu stie

din 18 aug 2008 18:03 de vera_mary88

LOL:lol::lol::lol: Unele fete se lasa prea usor impresionate :wacko::wacko::wacko:

Re: Re: Cum imi pot convinge prietena sa facem dra

din 18 aug 2008 18:01 de vera_mary88

:rolleyes:

Re: Reusesc sa merg mai departe?

din 18 aug 2008 16:53 de angela

Nu esti singura femeie care pateste acest lucru si nici ultima. Multe credem ca primul va fi si ultimul, nu e asa din pacate.O sa-ti revii si o sa cunosti la un moment dat o persoana care sa te iubeasca pentru ceea ce esti si nu daca esti virgina ...

Re: Re: Re: Re: Re: Poate ramane virgina daca avea

din 18 aug 2008 16:22 de vladbodan

ma intreb oare daca tia fost chiar atat de greu sa te desprinzi de ea ... totusi , nu cred ca aveai febra musculara atat de groaznica incat sa nu fi capabil de atat , sau vroiai sa te simti si tu bine oleaca si apoi sa te panichezi ... oricum , mare ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sfat prietenesc

din 18 aug 2008 16:13 de katherine

Perfect! Hai sa vedem. Deci: cine este de acord ca cea mai eficace si onorabila metoda de a scapa de insistentele unei fete este o partida de sex oral,,sincera" urmata de o flegma peste fata, probabil, la fel de ,,sincera", desigur....asta ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1803 din 3732
«   1 ... 1800   1801   1802   1803   1804   1805   1806 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare