Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E bine sa inghiti sper din 20 aug 2008 22:36 de the_gogu
daca tot s-a redeschis subiectul dupa atata timp...sa ma bag si io:D
in primul rand urina e in primul rand logic ca e toxica pt deoarece corpul da afara ceea ce "nu-i convine" cat despre sperma...unii stiu asta altii ma vor face nebun...sperma ...
Re: Re: Re: Re: Nu avem unde sa facem sex din 20 aug 2008 22:20 de vladbodan
noaptea nu stiu cine te poate filma , si daca te filmeaza care e problema nu inteleg de ce fac toti asa mare lucru din chestia cu filmatu , desi uni sunt nesimtit si se filmeaza doar ca sa se dea mari...:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: nelamurire din 20 aug 2008 22:17 de vladbodan
insfarsit o persoana care intelege ;) ... alte variante?
Re: Re: din 20 aug 2008 21:11 de sgc
forumista baby, este rost de bani, daca faceti pe madagascar sa dispara. probabil ca va da mai mult decat catizatia aceea de 5 mil/lunar pe care v-o dau parintii.
Re: Ce sa cred din 20 aug 2008 20:54 de angela
Nu stiu ce relatie vrea ea, daca spui ca a umblat cu mai multi tipi in acelasi timp, iar pe tine probabil te-a tinut acolo de rezerva.Acum cand vede ca nu ii mai acorzi atentie, vrea sa castige ce a pierdut.Eu zic, next..:rolleyes:
Re: toxine din 20 aug 2008 17:08 de katherine
Este necesar mult mai mult decat un articol pentru a ma pune pe ganduri inainte sa pun mana pe eye-liner...iar tu ar trebui sa gandesti la fel. Eu, cel putin, sesizez cateva elemente absurde, menite sa sperie(bineinteles ca punctul meu de ...
Re: Re: Sotia mea nu accepta sexul oral! din 20 aug 2008 16:23 de baby
maaaaaaa:huh: eu ma duc direct sa ma omor dupa ce am citit aici
va astept la pomana:`
:,:-*
Re: Sotia mea nu accepta sexul oral! din 20 aug 2008 16:10 de andreea
tu ar trebui sa ii spui ca e interesant si ca tine de relatia voastra sexuala .
propunei sa incerce sa atinga macar cu limba penisul tau ori cat de jenant ar fi.
sau in cearca sa ii arati cum faci pipi si ...
Re: Sex cu vecina din 20 aug 2008 15:54 de Incepator
Eu deobicei instalez windowsu' tuturor vecinutzelor mele ;), dar nicio data nu mam gandit la un sex nebun...poate...zic...poate.....daca tragea una de mine ...continuam si eu...dar noooo...vezi si u repara-i ceva .
Re: din 20 aug 2008 13:53 de sgc
cred ca exista in Romania fete care intrunesc cele 4 calitati despre care vorbesti.
despre mine, ca sa spun!? in primul rand am un viciu: sunt fumatoare. nu stiu daca pot spune ca sunt draguta, pentru ca autoaprecierea se numeste lipsa ...
Re: Re: Fete pe cale de disparitie... din 20 aug 2008 13:06 de katherine
Eu - Buna, Tu - Buna de sacrificat de Craciun....:lol::lol::lol: Eu - Harnica, Tu - Harnica la adunat maruntisul barbatilor ca sa mergi si sa iti cumperi haine din magazinul Europa si bineinteles, cea mai Harnicuta cu furculita si cutitul in ...
Re: Fete pe cale de disparitie... din 20 aug 2008 11:41 de baby
da tu esti perfect????:huh:
Re: nush ce sa fac:( din 20 aug 2008 11:40 de baby
:huh::huh::huh:sper ca gandesti inainte sa faci ceva:`
si daca te desparti de el ce????
se rupe lumea????
sau cumva preferi sa te culci cu el si apoi sa te lase cu ochii in soare?:huh:
Re: Fete pe cale de disparitie... din 20 aug 2008 11:31 de valentine
Tu-ti dai seama ce vorbesti? Frumoasa si desteapta?:blink::blink::blink: Daca sa zicem, ca ar exista, desi bate spre imposibil, sigur ar avea multe alte chichitze...
O femeie in general, ori nu e destul de desteapta, ori nu e destul de ...
Re: nush ce sa fac:( din 20 aug 2008 10:59 de Trexv
Daca iti cere sa te culci cu el pentru a-i demonstra ca il iubesti inseamna ca nu te iubeste el ( parerea mea ) Daca tu crezi ca nu esti pregatita nu o face pentru ca daca nu e capabil sa astepte dupa tine inseamna ca nu te merita!
Re: Re: Re: Nu avem unde sa facem sex din 20 aug 2008 10:13 de baby
da.......sa se vada apoi pe youtube:lol::lol:
stii te inteleg......am patit si eu sa nu am unde........la el parintii...la mine parintii):(
iti cam vine sa te dai cu capul de pereti:lol:
da nu inteleg ceva.....daca tot aveti camera voastra ...
Re: Re: Re: Re: secretie vaginala din 20 aug 2008 10:05 de Angelik
ms mult de tot:*:*:*:** o sa incerc sa ma duc la ginecolog :) :* :~*
Re: Re: Re: secretie vaginala din 20 aug 2008 09:59 de vera_mary88
Din cate stiu eu e normala o secretie asa inainte si dupa menstruatie..totusi mai bine dute la un control sa vezi daca intr-adevar esti bine..:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: nelamurire din 20 aug 2008 09:54 de vera_mary88
Chestia e ca trebuie sa discuti cu ea...doar voi doi, sa iti explice ce si cum de ce e asa de frica pentru ca daca te speli si nu ii pui mana pe acolo doar o iei in brate nu are cum sa ramana insarcinata si ea ar trebui sa inteleaga asta...mai ...
Re: Re: Re: Re: secretie vaginala din 20 aug 2008 09:50 de Angelik
msik.nu am usturimi nimic..decat atat e o secretie albicioasa asa. :( :-* :-*
Pagina 1800 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
56 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||