Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E bine sa inghiti sper

din 20 aug 2008 22:36 de the_gogu

daca tot s-a redeschis subiectul dupa atata timp...sa ma bag si io:D in primul rand urina e in primul rand logic ca e toxica pt deoarece corpul da afara ceea ce "nu-i convine" cat despre sperma...unii stiu asta altii ma vor face nebun...sperma ...

Re: Re: Re: Re: Nu avem unde sa facem sex

din 20 aug 2008 22:20 de vladbodan

noaptea nu stiu cine te poate filma , si daca te filmeaza care e problema nu inteleg de ce fac toti asa mare lucru din chestia cu filmatu , desi uni sunt nesimtit si se filmeaza doar ca sa se dea mari...:wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: nelamurire

din 20 aug 2008 22:17 de vladbodan

insfarsit o persoana care intelege ;) ... alte variante?

Re: Re:

din 20 aug 2008 21:11 de sgc

forumista baby, este rost de bani, daca faceti pe madagascar sa dispara. probabil ca va da mai mult decat catizatia aceea de 5 mil/lunar pe care v-o dau parintii.

Re: Ce sa cred

din 20 aug 2008 20:54 de angela

Nu stiu ce relatie vrea ea, daca spui ca a umblat cu mai multi tipi in acelasi timp, iar pe tine probabil te-a tinut acolo de rezerva.Acum cand vede ca nu ii mai acorzi atentie, vrea sa castige ce a pierdut.Eu zic, next..:rolleyes:

Re: toxine

din 20 aug 2008 17:08 de katherine

Este necesar mult mai mult decat un articol pentru a ma pune pe ganduri inainte sa pun mana pe eye-liner...iar tu ar trebui sa gandesti la fel. Eu, cel putin, sesizez cateva elemente absurde, menite sa sperie(bineinteles ca punctul meu de ...

Re: Re: Sotia mea nu accepta sexul oral!

din 20 aug 2008 16:23 de baby

maaaaaaa:huh: eu ma duc direct sa ma omor dupa ce am citit aici va astept la pomana:` :,:-*

Re: Sotia mea nu accepta sexul oral!

din 20 aug 2008 16:10 de andreea

tu ar trebui sa ii spui ca e interesant si ca tine de relatia voastra sexuala . propunei sa incerce sa atinga macar cu limba penisul tau ori cat de jenant ar fi. sau in cearca sa ii arati cum faci pipi si ...

Re: Sex cu vecina

din 20 aug 2008 15:54 de Incepator

Eu deobicei instalez windowsu' tuturor vecinutzelor mele ;), dar nicio data nu mam gandit la un sex nebun...poate...zic...poate.....daca tragea una de mine ...continuam si eu...dar noooo...vezi si u repara-i ceva .

Re:

din 20 aug 2008 13:53 de sgc

cred ca exista in Romania fete care intrunesc cele 4 calitati despre care vorbesti. despre mine, ca sa spun!? in primul rand am un viciu: sunt fumatoare. nu stiu daca pot spune ca sunt draguta, pentru ca autoaprecierea se numeste lipsa ...

Re: Re: Fete pe cale de disparitie...

din 20 aug 2008 13:06 de katherine

Eu - Buna, Tu - Buna de sacrificat de Craciun....:lol::lol::lol: Eu - Harnica, Tu - Harnica la adunat maruntisul barbatilor ca sa mergi si sa iti cumperi haine din magazinul Europa si bineinteles, cea mai Harnicuta cu furculita si cutitul in ...

Re: Fete pe cale de disparitie...

din 20 aug 2008 11:41 de baby

da tu esti perfect????:huh: :,:-*

Re: nush ce sa fac:(

din 20 aug 2008 11:40 de baby

:huh::huh::huh:sper ca gandesti inainte sa faci ceva:` si daca te desparti de el ce???? se rupe lumea???? sau cumva preferi sa te culci cu el si apoi sa te lase cu ochii in soare?:huh: :,:-*

Re: Fete pe cale de disparitie...

din 20 aug 2008 11:31 de valentine

Tu-ti dai seama ce vorbesti? Frumoasa si desteapta?:blink::blink::blink: Daca sa zicem, ca ar exista, desi bate spre imposibil, sigur ar avea multe alte chichitze... O femeie in general, ori nu e destul de desteapta, ori nu e destul de ...

Re: nush ce sa fac:(

din 20 aug 2008 10:59 de Trexv

Daca iti cere sa te culci cu el pentru a-i demonstra ca il iubesti inseamna ca nu te iubeste el ( parerea mea ) Daca tu crezi ca nu esti pregatita nu o face pentru ca daca nu e capabil sa astepte dupa tine inseamna ca nu te merita!

Re: Re: Re: Nu avem unde sa facem sex

din 20 aug 2008 10:13 de baby

da.......sa se vada apoi pe youtube:lol::lol: stii te inteleg......am patit si eu sa nu am unde........la el parintii...la mine parintii):( iti cam vine sa te dai cu capul de pereti:lol: da nu inteleg ceva.....daca tot aveti camera voastra ...

Re: Re: Re: Re: secretie vaginala

din 20 aug 2008 10:05 de Angelik

ms mult de tot:*:*:*:** o sa incerc sa ma duc la ginecolog :) :* :~*

Re: Re: Re: secretie vaginala

din 20 aug 2008 09:59 de vera_mary88

Din cate stiu eu e normala o secretie asa inainte si dupa menstruatie..totusi mai bine dute la un control sa vezi daca intr-adevar esti bine..:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: nelamurire

din 20 aug 2008 09:54 de vera_mary88

Chestia e ca trebuie sa discuti cu ea...doar voi doi, sa iti explice ce si cum de ce e asa de frica pentru ca daca te speli si nu ii pui mana pe acolo doar o iei in brate nu are cum sa ramana insarcinata si ea ar trebui sa inteleaga asta...mai ...

Re: Re: Re: Re: secretie vaginala

din 20 aug 2008 09:50 de Angelik

msik.nu am usturimi nimic..decat atat e o secretie albicioasa asa. :( :-* :-*

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1800 din 3732
«   1 ... 1797   1798   1799   1800   1801   1802   1803 ... 3732   »

loading...