Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 27 aug 2008 13:41 de mira_printesa18
si mie daca sunt fecioara ce zodie mi se potriveste????
Re: Re: Re: Masturbarea in exces dauneaza? din 27 aug 2008 13:09 de nashu
daca faci prea des o sa-ti creasca par in palma......
Prima intalnire... din 27 aug 2008 12:34 de kennyanu
buna ziua !
tocmai am dat peste o fata, iar daca totul decurge conform planului probabil la sfarsitul saptamanii (daca nu si mai devreme:P) vom iesi in oras.
as avea nevoie de la voi de niste raspunsuri la intrebarile mele.
ce credeti ca ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 27 aug 2008 11:54 de vera_mary88
pe tine te cheama simo? scuza-ma eu ma refeream la simosimina..:)
Re: Re: Re: Re: Re: Despre acea `atza` !!!! din 27 aug 2008 11:25 de Trexv
Sant de acord ca depinde de la corp la corp doar ca mitul "atei" e o inventie a virginilor, pentru a se da mari ca stiu despre ce vorbesc... Ei bine ata se rupe foarte greu si chiar si cand se rupe este nevoie ca cel care o pateste sa isi opreasca ...
Re: Ejaculare prematura din 27 aug 2008 11:16 de Trexv
La asta nu stiu ce sa iti spun sincer, pentru ca,la mine, cand sant cu prietena, atunci cand vreau sa imi provoc ejacularea, imi incordez fesele; astfel obtin un orgasm mai puternic...
Re: Re: Re: Re: par-ul pubian din 27 aug 2008 11:05 de AND14REI
fi barbat nu te rade la subrat,eu am doar putin par (radete doar daca ai mult)
par pubina nu m-am ras, nu am prea mult si mai pierd timpu si cu rasu...in nici un caz
Re: Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt recomandate pt din 27 aug 2008 10:37 de Incepator
Fara graba....daca e graba nu faci nimic, strici totul...este timp....astepti...astepti...astepti...
Si asa o sa faci treaba buna .
Re: Re: Re: Re: Re: Sex la 13 ani fara prezervativ din 27 aug 2008 10:36 de AND14REI
daca la 13 ani faci sex la 20 ce faci orgie cu tot cartieru?
Re: Re: Re: Fete pe cale de disparitie... din 27 aug 2008 10:30 de AND14REI
gata ,nu faceti flame
P.S ati vazut ca sunt multe fete conform "standardelor noastre" si multi baieti care sunt conform standardelor lor
sunt mai putini/putine dar asta e
ce sa faci anturajul,manelele,banii strica vieti
aveti grija de ...
Re: Re: Re: Prietenie foarte buna vs relatie din 27 aug 2008 02:43 de nemesis
Frumoasa mea, generalizarile sunt pentru lucruri de genul "people never change". Vezi tu, logica ta are un punct slab: cuvantul "intotdeauna". Ar insemna ca cei care au fost impreuna vor simti mereu (intotdeauna!) o atractie. Esti sigura ca vrei ...
Re: Re: Re: Nu simt nimic cand facem dragoste! din 27 aug 2008 00:48 de ExoticDream
"Daca in bati in 2" inseamna ca se bat in 2 sau cum? Ne explici?
:wacko::blink::wacko:
Re: Re: Re: din 27 aug 2008 00:19 de Nick_4you
da-mi id tau sa isi poata da si un baiat cu parerea sa vedem daca sunt de acord cu tn
Re: Re: Nu simt nimic cand facem dragoste! din 26 aug 2008 23:19 de MONA
STAI LINISTITA SI EU AM PATIT LA FEL. NU TE MAI GANDI LA ASTA. INCEARCA TOTUSI SI CU UN PAHAR DE VIN INAINTE (BINENTELES DACA IN BATI IN 2 E SI MAI BINE).
Re: Re: Re: Re: Despre acea `atza` !!!! din 26 aug 2008 22:23 de Incepator
Deci daca o sa ompartiti treaba in doua...si n-o sa tragi din greu..ai mari sanse sa o tii, dar depidne de la corp la corp .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusinea de a te dezbra din 26 aug 2008 22:21 de Alexandry
Dar vezi pericolul pe care il infrunti cand iei steroizi! Cu timpul acestia pot distruge ficatul si o sa aduca modificari ireversibile in corpul tau! Sfatul meu e sa nu te apuci de steroizi si de prafuri ca iti faci mai mult rau decat bine!
Re: Re: Re: Despre acea `atza` !!!! din 26 aug 2008 22:21 de boby93
ata se poate rupe si la o masturbare mai violenta....depinde de la barbat la barbat....
Re: Re: Re: punctul N din 26 aug 2008 22:19 de boby93
nu stie nimeni nimic despre acest punct????:(:((
Re: Re: Re: Re: Re: din 26 aug 2008 22:05 de sgc
nici eu nu inteleg cum de sunteti simo, dar daca dvs. sunteti simo, ramane sa fiu eu rodi.
Re: Re: Re: Re: din 26 aug 2008 21:44 de simosimina
nu inteleg :P
Pagina 1790 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
53 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||