Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pana la ce varsta creste penisul?

din 28 aug 2008 13:44 de Curiosul_xer

Oameni buni...Intr-un fel sunt disperat...Am 18 ani si o am de 14 cm:~*...Am citit multe chestii despre asta dar toti au pareri diferite.Vreau un raspuns sincer si fara mistouri pls.Vreau sa stiu dak mai creste sau 18 ani este varsta la care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 aug 2008 13:42 de trabuc

in general imi plac toate orasele nordice......da Oslo l-am vizitat in urma cu vreo 3 ani si mi-a placut....dar de ce intrebi??l-ai vizitat si tu???daca da ce parere ai avut despre el??

Re: Sotia mea nu face nimic in casa

din 28 aug 2008 12:31 de simosimina

Nasol...

Re: Sexul si barbatii de 29+

din 28 aug 2008 12:09 de Blitzkrieg

Nope, dar poate să-şi mute centrul de "interes" Sunt diplomaţi. Recucereşte-l.

Re: Re:

din 28 aug 2008 12:07 de sgc

s-a descurcat admirabil

Re: Sexul si barbatii de 29+

din 28 aug 2008 12:06 de simosimina

Exista atatea chestii in sex-shopuri...atatea site-uri de unde iti poti comanda tot felul de costumase.... Exista tot felul de retete afrodisiace(el nu treb sa stie ce ii prepari) :P Am mai auzit si eu k dupa ce faci un copil ..mai scade ...

Re: Re: Re

din 28 aug 2008 11:51 de Blitzkrieg

Aici e vorba de mai multe chestii.Teritorul virgin, nexplorat de alţii, etc, etc. Dacă te interesează în primul rând sexul , atunci starea "anvelopei" nu prea contează. Ceva de genul " Ei şi ce dacă îmi dă papucii, cel putin m-am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Satisfacerea partenere

din 28 aug 2008 11:22 de vladbodan

chestia asta si eu am patito :)) dar am reusit cumva sa fie mai deschisa cu mine si sa lase si ea timiditatea deoparte , .. ea de multe ori era preocupata cu alte ganduri de tip "poate intra cineva" sau "daca afla parinti"(ceea ce pe multe fete le ...

Statuie din cioburi....Stropi de sticla...

din 28 aug 2008 11:17 de baby

da! chiar a fost cat de cat frumos ieri:love: in afara de faptul ca am mers prin caldura atata timp:unsure: ihhh:`de cateva zile ma doare capul continuu.... da' zice lumea ca tot nu mor :lol: Mama!!!! ce am visat noaptea trecuta ...cred ca de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sexul si barbatii de 29+

din 28 aug 2008 11:15 de vladbodan

foarte probabil sa aibe pe altcineva , nu inteleg de ce barbati fac prostia de a "uita" de nevasta cand sa zicem ca are amanta , la majoritatea cazurilor asa e , eu sincer daca ar fi sa insel sau ceva :)) as incerca sa ma bucur de amandoua , insa imi ...

Re: dezvirginare cu sau fara ejalucare

din 28 aug 2008 11:09 de vladbodan

pai , dezvirginarea nu consta in faptul ca curge sange sau chesti de genu , e pur si simplu primul contact sexual si cam atat , faptul ca ea sa ramana insarcinata creste .. si te risti , faci cum crezi tu , desi nu se compara faptul cand o faci ...

Re: Prima intalnire...

din 28 aug 2008 03:09 de ExoticDream

Un fir de floare este suficient, poti sa-l culegi si din gradina vecinului, conteaza ideea, nu modul in care este ambalat sau valoarea. Fata va aprecia gestul si, daca o duce capul, nu ai de ce sa te temi ca te va considera fraier sau mai stiu eu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 28 aug 2008 02:38 de ExoticDream

Ba tocmai ca suntem inventivi! Daca am vorbi toata ziua despre sex, am innebuni de plictiseala! Se pare insa ca unii se simt bine si fara sa-si bata capul cu fel de fel de chestii funny din care se poate invata ceva... :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 aug 2008 02:19 de Bozgoru

sincer... de preferat sa fie virgina.. dar... na.. acuma.. daca a fost 1,2 inainte nu-i bai..daca au fost 5-6 intr-un timp relativ scurt.... ma cam pis pe okii ei... ca... e cam curva...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fidelitate

din 28 aug 2008 02:05 de Bozgoru

resemneaza-te... nu stii daca te va insela.. sau daca va vrea sau vrea sa te insele.. calm si mergi pe burta ca n-ai ceface.,..

Re: Re: Re: Re: Masturbarea in exces dauneaza?

din 28 aug 2008 01:52 de Bozgoru

dauneaza in sensul ca daca te masturbezi des.. te va tine mai putin cand faci sex...

Re: .....

din 28 aug 2008 01:51 de Incepator

http://www.youtube.com/watch?v=6aB6l1kLrTs Daca cineva are a 2 melodie din acest videoclip e cea mai tare persoana posibila o caut de cand am ascultat-o . Aurel Moldoveanu - Lorelay Astept un mesaj pe privat .

Re: Re: Re: Re: Re

din 28 aug 2008 01:12 de Incepator

Cu atat mai bine ca e, invatam amandoi A mea sa fie . Eu stiu sa respect doar fetele si femeile care merita .

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fete pe cale de dispar

din 28 aug 2008 01:06 de Incepator

Totul e adevarat, mi-au zis si ai mei.... Noi jucam Fifa, ei jucau fotbal in curtea scolii .

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fete pe cale de disparitie

din 28 aug 2008 00:55 de 1980-17 ani

eu am 17 ani,iar parintzii mi-au povestit multe despre cum era pe vremea cand ei erau de varsta mea(am ami citit si eu pe net)...si sincer sa fiu erau mai calumea acele vremurii...cand fetele se uitau la un baiat pt ca il placea,nu pt ca avea ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1788 din 3732
«   1 ... 1785   1786   1787   1788   1789   1790   1791 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare