Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Nu stiu ce sa mai fac sau ce sa mai cr din 29 aug 2008 16:39 de Listener
Conteaza foarte mult zona si anturajul care exista in localitate oamenii din sat,comuna difera de cei care locuiesc in oras in fine ideea este urmatoarea si nu cred ca m-am exprimat eu corect era vorba daca sta in oras sat comuna etc...
Re: e posibil...??? din 29 aug 2008 16:38 de simosimina
:lol::lol::lol: NUUUUUUUUUUUU :lol::lol::lol:
Re: Pentru moderator.....in special...... din 29 aug 2008 16:35 de Listener
Pai pune linku de unde sa stiu ce ai in cap si ce ai vazut daca nu vedem si noi? da linku si o sa vedem cu ce te putem ilumina :)
Statuie din cioburi....Stropi de sticla... din 29 aug 2008 16:29 de baby
Am citit azi o carte destul de interesanta...nu ca as fi eu vreo mare cititoare....sincer nu-mi place sa citesc orice si consider ca unele chestii sunt niste tampenii *[ca acestea din jurnalul meu] pe care le debiteaza cineva si care au norocul sa ...
Risc sarcina dupa joc cu degetelul? din 29 aug 2008 16:10 de Catalina
e posibil daca prietenul meu s-a masturbat dar cu toate astea s-a spalat pe maini si a mai trecut ceva timp pana sa imi introduca degetul in vagin care nu a intrat decat vreo 3 centrimentri, sa raman insarcinata...??? Astept un raspuns
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 29 aug 2008 15:42 de sgc
'neatza! eu, pot sa raspund daca nu sunt sexperta?!?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: acea umflatura ... :| din 29 aug 2008 14:59 de simosimina
Stai linistita..dk ai candida poti avea contact sexual... Dar e bine sa te duci la ginecolog sa iti dea un tratament. Nu este grava..doar k este enervanta..si la un moment dat o sa ai si dureri in timpul actului sexual. Te sfatuiesc deci sa te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: acea umflatura ... :| din 29 aug 2008 14:55 de mayanna
pai da...am secretia aia albicioasa... da nu asa zilnic.. asa mai rar, o data la doua saptamani sa zic... de la prezervativ nu are cum sa fie.. ca nu am folosit...
nu am auzit de candida.. ce ar trebui sa fac daca am candida?:(( daca am ...
Re: Ce cadouri sa faci barbatilor??? din 29 aug 2008 14:45 de Listener
Ceva semnificativ materia nu face lege intotdeauna mai ales la baieti care au cam de toate ...sincer daca ar exista un cadou in materie seriosa vorbim de masini,si chestii prea scumpe asa ca ne rezumama la ceva (in caz ca are lant la gat) poti lua ...
Re: Re: Re: Re: Re: Exista femeia ideala? (intreba din 29 aug 2008 13:25 de sweepy
Eu cred ca ( . Y . ) sunt defapt sanii,la asta s-a referit...ca acele 2 puncte inseamna ceva,nu?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 29 aug 2008 12:43 de simosimina
...nu stiu daca ar merge asta...Poate k ar trebui sa o abordeze altfel...Sa faca ceva amuzant prin preajma ei.. :P Sa pare putin neajutorat :)))
Re: Re: Re din 29 aug 2008 11:58 de Energy
Intr-un fel ai dreptate dar.. cum te simti cand sti ca ai spart-o tu?
Re: Ejaculare prematura din 29 aug 2008 11:55 de Energy
Parerea mea.
In primul rand incearca sa raresti masturbarea, cum poti sa o faci de 2 ori pe zi :O? Niciodata nu poti renunta la ceva spontan, prima data mareste distanta dintre mmasturbari la 3 zile, dupaia 4, 5, o saptamana si incet incet nu o sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 29 aug 2008 11:33 de omu_negru
ce folosesti? "pidgin" nu am auzit despre asta...mai bine salveaza in arhiva daca tot vrei sa ai.
eu unul nu mai tin asa ceva :-j
cat despre fete....e aiurea sa stai numai in fata pc-ului. ar trebui sa combii cate putin din fiecare si asftel ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietenie foarte buna vs r din 29 aug 2008 11:29 de Blitzkrieg
Ba da poţi detaşare 100 % . Este caracteristica zodiilor de aer.
Gemeni, Vărsător, Balanţa.
Îţi vorbeşte un 100 % geamăn.Spre deosebire de Balanţă sau Vărsător, Gemenii au posibilitatea de a te exclude şi din [b]memorie[/b].De ...
Re: Re: Re: dezvirginare cu sau fara ejalucare din 29 aug 2008 11:08 de Trexv
Dezvirginarea se produce la primul contact sexual, indiferent ca e cu sau fara prezervativ ;) Oricum prima data nu te poti astepta la multe nici cu prezervativ pentru ca te vei termina foarte repede, iar daca nu folosesti prezervativ risti sa scapi ...
Re: Re: Re: Sfaturi pentru prima data! din 29 aug 2008 10:51 de ankka
ok...ms;):)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 29 aug 2008 09:31 de vera_mary88
Sa imi zic si eu parerea la faza cu trandafirul...E frumos sa primesti si de la prima intalnire un trandafir, e romantic dar acu depinde de fata daca e o fire romantica sau una mai zbuciumata.
Imbraca-te in asa fel incat sa te simti tu in ...
Re: Re: dezvirginare cu sau fara ejalucare din 29 aug 2008 09:05 de kennyanu
mmdea..dar daca vrei sa nu mai fii virgin parca nu e necesar sa folosesti prezervativul toata viata...daca alta solutie nui.
alte opinii ?
Re: Vreau sa invat sa sarut! Material informativ? din 29 aug 2008 08:22 de Energy
Baga gura intr-un pahar mediu si incearca sa atingi fundul paharului. :)) Cam asa este sarutul, numai ca el va deveni mult mai frumos punand pasiune.
Pagina 1785 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
68 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||