Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: shofatul

din 29 aug 2008 22:28 de Trexv

Consider ca acele cursuri care se tin 2 sapt zilnic+chestionare direct fara citirea cartii ajung pana peste cap ;)

Re: Re: shofatul

din 29 aug 2008 22:23 de ZigZag

Daca invetzi .. potzi sa dai sala si pe hartie si pe calculator si pe orice .. ca tot il iei !

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 aug 2008 21:18 de nemesis

Limbajul tau de cartier nu numai ca-mi provoaca o repulsie organica, dar are si darul de a ma determina sa-ti fac o caracterizare care nu te onoreaza. In cazul in care doresti sa validezi un dialog cu mine, schimba-ti vocabularul! Daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 aug 2008 21:08 de RainBow

Ideea este ca barbatii isi doresc sa fie primul din viata unei femei...sa aiba el confirmarea faptului k inaintea lor nu si-au lasat 'urma' inca vreo cativa fosti...niciodata nu isi pun problema daca si femeia poate avea pretentia asta,sunt egoisti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 29 aug 2008 21:06 de pcgeek

Hey,merci o sa pun o conversatia dar sincer nu pot in seara asta a intervenit ceva.(am gasit WOW TBC si Panorama).Cat despre subiectul pidgin, folosesc linux si nu merge Yahoo!Messenger (www.pidgin.im) Back, maine este o petrecere la un cabinet(3 ...

Re: shofatul

din 29 aug 2008 21:03 de bianca09

Sincer si eu incep de la 1 cu sc de sofer imi este cam frica.......ca daca o sa il pic din prima sa nu mai am tupeul sa il dau.....si acuma am auzit ca se da si pe calculator si toata lumea supne ca e mai greu.......

Re: Re: e posibil...???

din 29 aug 2008 20:51 de Catalina

wow...easy...am intrebat nu am dat in cap la nimeni ca sa sari asha...pur si spl am intrebat...!!! Ca daca puteam sa imi raspund singura la intrebare nu mai intrebam ...doar de dragul de a sari persoanele ca tine cu gura pe mine...!!!

Sofatul

din 29 aug 2008 20:16 de sister

Ia sa va aud si pe voi...daca ati dat de carnetul de soferi pana acum...v-a dezamagit faptul k nu ati reusit sa-l obtineti din prima(pt cei in cauza) ? pt mine incepe sa fie un stres...l-am cam picat de vreo cateva ori :D

Re: e posibil...???

din 29 aug 2008 20:13 de sister

Categoric nu exista nicio sansa...nu-ti mai face pb de genul asta

Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 aug 2008 20:11 de sister

ai mare dreptate in ceea ce zici carrie...adevarata valoarea a femeii nu sta in acel himen...atat timp cat ea iti poate dovedi ca te iubeste cu adevarat si ca alaturi de ea iti poti gasi linistea si acea implinire afective...lipsa himenului nu ...

Re: Re: Re: Re: Re

din 29 aug 2008 19:48 de carrie

Sa stii ca ai mare dreptate, oricum majoritatea se gandesc doar la ideea de a fi primul, fara sa se gandeasca si la faptul ca totusi aici vb de o responsabilitate destul de mare. Da, tradeaza o minunata sensibilitate! :blink: Ilustreaza ...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 29 aug 2008 19:09 de asdasd

Mdaaaaaaaa,daca il spui tu sa face asta,clar...;););) :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 29 aug 2008 17:49 de omu_negru

@simosimina: nu prea sunt de acord cu tine. unor fete le place sa fii direct, cu tupeu, deschis la orice...desigur daca vorbesti cu ea pe mess si ii spune poti sa pui si cateva emoticonuri...te ajuta mult:) @sgc: e chiar asa de urat :-?? fata sta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 29 aug 2008 17:40 de kennyanu

daca nu vorbesti la misto poti sa raspunzi :)

Re: Re: Re: Re

din 29 aug 2008 17:11 de Stranger_to_love

Nu am de unde sa stiu practic. Dar teoretic m-as simti aiurea,ar fi o presiune sa stiu ca de mine depinde ce o sa creada ea in continuare despre sex.Cine stie ce asteptari mari o avea. Si iara exprimare de maidan.Cica am "spart-o". ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum poti sa rezisti mai mult ?

din 29 aug 2008 17:06 de hackfresse

daca imi arati unde :| eu am dat la cautate aici sus si nu am gasit nimica

Re: Re: Re: Re

din 29 aug 2008 16:55 de carrie

Mda... iarasi intra in discutie, de fapt, instinctul de proprietate al barbatului. Ca doar toti ne-am dori sa avem numai obiecte noi, nu second hand... UUUPS! Numai ca uitati un mic amanunt: femeia nu e chiar un obiect. :-`. Asta imi aduce aminte de ...

Re: Re: Re: Nu stiu ce sa mai fac sau ce sa mai cr

din 29 aug 2008 16:51 de Listener

Melancolie si tristete orice om de pe planeta are dar le poti controla in asa fel sa le uiti si sa nu le mai ai...chestia ca toti servesc ca esti prea alba ca zapada sa fiu cu tine ca daca sunt te inegresc este o mare vb...in general baietii sunt ...

Re: e posibil...???

din 29 aug 2008 16:44 de Energy

Ce aveti mai in capu ala? Nu e logic ca odata ce sperma dispare de pe mana nu mai exista niciun pericol? Putea sa-ti bage si toata mana ca era acelasi lucru. Pe viitor, inainte sa lasi un mesaj incearca sa-l gandesti putin (doar un sfat).

Re: Re: Re: Re:

din 29 aug 2008 16:40 de baby

:lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: stati ca am ras bine de ce e scris pe aici acum sa devin serioasa sa raspund..... unui barbat ii poti face multe cadouri acum depinde de cati bani dispui si de suma pe care vrei sa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1784 din 3732
«   1 ... 1781   1782   1783   1784   1785   1786   1787 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare