Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Cuplata cu fratele cumnatului meu, e pacat? din 31 aug 2008 17:33 de aaanaaa
Buna,as avea si eu o intrebare...nu de mult timp m-am cuplat cu fratele cumnatului meu adica cumnatul surorei mele as vrea sa stiu daca pacatuiesc??si daca am putea avea o viata linistita impreuna...va rog am nevoie de un raspuns clar .Multumesc
Re: Ejacularea din 31 aug 2008 14:39 de simosimina
Sincer cred k un doctor te poate ajuta. Au mai fost postate pe acest forum mai multe subiecte legate de tema asta...Mi se pare super ciudat. Dar mai bine contactezi un doctor si el sigur te poate ajuta..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum poti sa rezisti ma din 31 aug 2008 13:16 de vladbodan
1) incearca nu mai te masturbezi in fuga , adica repede repede ca poate vine cineva , cand simti ca nu mai poti , opreshte`te stai putin te calmezi apoi o iei de la capat , figura asta a tinut la mine...
2) incearca sa strangi muschi penisului cat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: shofatul din 31 aug 2008 12:25 de ursaru
Eu am cam dat-o in bara cu permisu,am picat de vreo 5 ori,dintre care 1 data si la traseu dupa ce luasem sala cu 23.La traseu e vorba si de noroc si de politai...daca e vreun lake te pica fara motiv.Mult noroc in obtinerea permisului.
Re: pt...ExoticDream din 31 aug 2008 10:12 de baby
ii cumperi o cutie de bomboane de ciocolata:love:
da gasesti sigur:ok:
cel putin dimineata sunt multe florarii
sa nu te puna Dumnezeu sa iei flori galbene ca te caut toata Romania:lol: ca sa te omor apoi:lol:
:,:-*
pt...ExoticDream din 31 aug 2008 10:03 de kennyanu
revin...dar daca nu gasesc flori, azi fiind duminica...ce fac in acest caz :-s ???
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 31 aug 2008 09:31 de kennyanu
ok...voi tine cont de sfaturi voastre. va multumesc !
daca e ceva mai tinem legatura right ?
bye-bye
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietenie foarte b din 31 aug 2008 04:33 de Blitzkrieg
De fapt gemenii sunt foarte diferiţi.Sunt trei decade.Regimul dual se referă de fapt la [b]alternanţa[/b] trăilor şi nu la activităţi paralele în acelaşi timp.Blănzi ca nişte pisoi odată apoi reci şi duri ( atarax-stoic) ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pentru moderator.....in specia din 31 aug 2008 04:11 de ExoticDream
Poate la capitolul "erotism" stai bine, dar cand/daca vei invata matematica vei vedea ca am dreptate.... Poate-ti explic maine, acum imi este sooooooooomn!
:.:.:.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietenie foarte buna din 31 aug 2008 02:17 de ExoticDream
Sentimentele trec prin intelect si la alte zodii, dar probabil ca asta se intampla ce precadere in perioadele in care lucrurile bat spre roz; cand intervine ruptura, balanta dintre ratiune si sentiment se dezechilibreaza si de cele mai multe ori ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 31 aug 2008 01:36 de ExoticDream
Eu insist: cumpara una bucata fir floare! :love::love::love:
Tine cont de atentionarea asta:
Nici nu ai inceput o relatie si esti gata sa minti, sa joci teatru, sa te prefaci ca te intereseaza lucruri din preajma fetei. Daca-i ...
Re: Re: Re: Re: e posibil...??? din 31 aug 2008 01:24 de ExoticDream
Eu zic ca inainte sa te apuci sa faci [i]asa si asa[/i] te documentezi! Parca te simti o idee mai bine cand stii dinainte cum stau lucrurile cu sexul si ce consecinte pot avea actiunile aferente!
Re: Zilele in care se poate face sex neregulat din 31 aug 2008 01:20 de ExoticDream
Nu stiu ce inseamna "sex neregulat", dar daca te referi cumva la metoda calendarului, atunci gasesti informatii aici:
http://www.sexpert.ro/articole/viata_sexuala/despre_contraceptie/contraceptia_naturala.html
:cat::cat::cat:
Re: Codul bunelor maniere din 30 aug 2008 22:04 de Stranger_to_love
Nu zic sa fi mitocan,dar mi se pare putin depasit codul bunelor maniere,mai ales catre fete.Nu vor egalitate? Nu pot sa-si deschida singure usa(depinde cine ajunge primu,sa-mi tina usa ea deschisa daca ajunge prima,nu sa ajung eu neaparat primul ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex neprotejat inainte de din 30 aug 2008 20:18 de angela
Postinorul se ia in 72 de ore de la contactul sexual neprotejat, nu 24. E bine sa il iei totusi cat mai repede dupa ce s-a produs evenimentul.Daca faci sex cu 2-3 zile inainte de ciclu nu ai cum sa ramai insarcinata. In acele zile corpul tau se ...
Re: DEJA-VU in opinia oamenilor de stiinta din 30 aug 2008 18:11 de Listener
In mare este o forma telepatica de a vedea in viitor ..omul din cercetari nu a explorat nici macare 4 % din ce poate face cu mintea o mare prte din aceasta este inconstienta ...o idee SF (care a fost dovedita si de chinezi intr-o parte foarte mica) ...
Re: Barbatilor, ati putea trai fara noi,.....femei din 30 aug 2008 18:03 de Listener
Tu vorbesti materialistic..consideri femeia o sluga care i-ti face masa si se pregateste sa se inchine in fata ta..
Eu zic ca nevoia este in mare amicala,sexuala si diferentiala..
O sa gandim asa avem prieteni dar cu ei nu facem detoate(nu in ...
Re: Re: Re: sex neprotejat inainte de ciclu din 30 aug 2008 16:53 de simosimina
ce pastile ??
Re: Re: sex neprotejat inainte de ciclu din 30 aug 2008 16:33 de escape
Da, dar asta numa dupa 7-10 zile, timp in care stau ingrijorat.
Eventual daca nu ii vine ciclu azi, ori maine, as putea face alceva, ma gandesc la ceva pastile..?
Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare:D din 30 aug 2008 14:55 de GhoTiK
:lol::lol::lol:
km asa e:ok::devil:
Pagina 1782 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||