Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cat de vinovati se simt baietii cand inseala? din 30 aug 2008 13:50 de GhoTiK
nici macar o remuscare:lol:
Re: Re: Pentru moderator.....in special...... din 30 aug 2008 13:44 de GhoTiK
scrie-mi pe prv dak vrei idu meu k m-am uitat eu la toate:lol::lol::lol:
Re: Sex la 13 ani fara prezervativ din 30 aug 2008 13:41 de sweepy
:blink:Cel putin pe mine una m-a socat topicul asta...Crezi tu ca le-ai facut pe toate si altceva nu ti-a mai ramas decat sex si fara prezercativ?atunci inseamna ca la varsta de 9-10 ani cand altii cereau dulciuri la parinti,tu treceai deja prin ...
Re: sex neprotejat inainte de ciclu din 30 aug 2008 13:39 de Sensation
Atata timp cat tu nu ai ejaculat in ea.....nu ai de ce sa iti faci probleme.....!Totusi.....faceti un test.....!
Re: sex neprotejat inainte de ciclu din 30 aug 2008 13:07 de simosimina
Testele de sarcina trebuiesc facute cam dupa 7-10 zile de la contactul sexual neprotejat.
Re: Re: Sex la 13 ani fara prezervativ din 30 aug 2008 13:05 de andreOtzZa
stai lin ...eO cun fethe care au fachuth`o d la 12 ani...in ziua d azi nu e ceva [ Waw ] e ceva nOrmal..[:-J]...dar eO ..cOnsider k fethele care si`au incepOt viatza sexuala ..d la O varsta frageda..numai au cOpilarie...dak...ai incepOt d la 13 ...
Sex neprotejat inainte de ciclu din 30 aug 2008 12:38 de escape
Am facut sex neprotejat(nu am ejaculat in ea) cu prietena mea, acuma 2 zile. astazi sau maine trebuie sa ii vina ciclu.
Exista riscul sa ramana insarcinata?
inca o intrebare, testele de sarcina dupa cat timp de la sex indica daca e insarcinata sau ...
Re: Pot sa raman insarcinata prima data? din 30 aug 2008 12:07 de simosimina
Eu prima data am folosit prezervativ.... Mai bine folositi prezervativul un timp...si apoi daca e te duci la un ginecolog sa iti prescrie niste anticonceptionale..Eu zic totusi sa nu te joci cu focul..pt ca nu stii cum te "vei arde".
:-*
Re: Re: Pana la ce varsta creste penisul? din 30 aug 2008 10:02 de Trexv
Eu am pus 21 ani ca o medie... Desigur daca te uiti in postul meu vei vedea ca am specificat ca depinde si de la organism la organism :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: shofatul din 30 aug 2008 10:00 de Trexv
Sincer nu am dat spaga si l-am luat din prima si sala si traseul... Tot ce trebuie sa faci am spus intr-un post anterior pentru sala, iar la traseu sa fi extrem de atent la toate... Nu poti sa zici ca am avut bulan din moment ce tipu care mi-a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: shofatul din 30 aug 2008 05:36 de Bozgoru
carnetu e clar... iau sala cei care invata cat d ecat.. iar la traseu.. daca nu dai spaga e de bulan...
Re: Pana la ce varsta creste penisul? din 30 aug 2008 02:07 de Listener
Creste exista cazul daca te-ai uitat la recordul celui mai mare penis tipul avea cca 43 ani deci exista si pana la 40 daca te uiti la putza lu bunicul sau la orice batran desi "nu merge la o varsta" o are mare ;) PS:21 de ani nu este limita ...
Re: Vinul potrivit pentru o intalnire romantica? din 30 aug 2008 01:29 de Listener
la fete in general vinurile dulci..usoare (codul bunelor maniere spune...ca la o intalnire romantica nu trebuie sa dai o asa fel de bautura incat sa o imbeti...ce reiese ca trebuie sa-i dai ceva fin si usor) merge sa stii chiar daca nu este gustul ...
Re: Re: Re: Re: Re: shofatul din 30 aug 2008 00:23 de Listener
1 la mana acuma poti modifica raspunsul cum vrei tu daca ai pus sa zicem ceva si vezi ca e gresit poti MODIFICA..
2.nu sunt mai grele sunt concise existau intrebari de genu "ce faci la stop opresti intr-o intersectie virezi la stanga (asa tin ...
Re: Re: Pentru moderator.....in special...... din 30 aug 2008 00:03 de spike
citeste ba mai sus...tu nu vezi ce zice exotica????....le-am pus dar le-a ster ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 29 aug 2008 23:20 de omu_negru
despre conversatiile despre messenger. eu, unul, nu le salvez nu prea imi place sa ma uit spre trecut:P ma rog...
despre petrecerea de maine...daca vrei sa o impresionezi sa nu bei prea mult, daca te invita la dans nu o refuza, sau invit-o tu, ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: pot sa raman insarcinata? din 29 aug 2008 22:41 de vladbodan
nu imi dau seama de ce toata lumea are impresia ca daca e prima data totul e ok, pai nu e ca nu esti scutita cu nimic , exagerezi cu toata protectia ta parerea mea , anticonceptionale , prezervative de femei , plus al lui ... nu ai de ce sa te temi , ...
Re: Re: Re: e posibil...??? din 29 aug 2008 22:34 de vladbodan
pai ai internet , cel putin te poti documenta daca tie rusine sa mergi la un ginecolog .. o chestie care oricum ar trebui sa o faci asa din cand in cand sau whatever , dar inainte sa intrebi daca asa si asa , citeste , te documentezi , afli ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum poti sa rezisti mai mu din 29 aug 2008 22:32 de Trexv
uite un topic despre ejaculare prematura pt ca asta e problema la tine... http://sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=13&mid=117630
Re: din 29 aug 2008 22:29 de Stranger_to_love
Eventual doar barbatii nesiguri pe ei sau cei care considera usuratica femeia care a avut mai mult 1 partener.
Oricum daca un barbat pretinde ca femeia sa fie vrigina atunci si ea ar trebui sa pretinda ca el sa fie virgin.
Pagina 1783 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||