Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: oare sunt insarcinata?

din 1 sep 2008 18:51 de angela

Deci nu mai fac si eu gluma de tine, au facut destul cei dinaintea mea. 1. Nu poti fi insarcinata, atata timp cat spermatozoidul nu fecundeaza un ovul. 2.lichidul preseminal contine sperma in prea putina cantitate ca sa ramai gravida. 3.Daca ...

Re: Mare si mica in acelasi timp :)

din 1 sep 2008 18:46 de angela

Mica, mare potrivita, mai conteaza?:wacko:IMPORTANT E sa stii sa o folosesti cu cap.Daca o ai mare si prietena ta se uita pe pereti cand face sex cu tine, ca nu are orgasm, tot degeaba o ai mare.:rolleyes:

Re: E bine daca inainte de a face sex bem ceva?

din 1 sep 2008 18:42 de angela

Mai bine nu beti nimic..SA traiti primul moment din viata voastra sexuala cu mintea limpede, ca sa vi-l amintiti dupa.:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 1 sep 2008 18:34 de luinwe

am ramas impresionat de tine ca persoana... nu trebuie sa te mai gandesti la experienta din trecut...gandindu-te o sa fii frustrat din cauza aceea si sa zici..."daca o dau in bara dinnou" dupa parerea mea, vei reusi maximum, adica vei reusi s-o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: umflatura dupa

din 1 sep 2008 17:52 de Lala

Vreau sa mai fac credema

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: umflatura dupa sex

din 1 sep 2008 17:45 de vladbodan

pai daca te deranjeaza atunci nu mai fa si gata , cel mai simplu sfat posibil

Re: E bine daca inainte de a face sex bem ceva?

din 1 sep 2008 17:14 de ursaru

Poate cate un pahar de vin rosu servit acasa nu v-ar dauna.Mult noroc

Re: o curiozitate

din 1 sep 2008 16:52 de simosimina

Vrei sa iti spun eu care e problema? SIncer fara sa te superi...Tipei nu i-a placut de tine si a incercat si incearca politicos sa iti dea de inteles asta..Cum vad ca inca nu ti-ai dat seama de intentiile fetei...te pun eu la curent :P Serios ...

Re: Re:

din 1 sep 2008 16:40 de onlyHuman

Ai intrebat-o daca mai vrea sa iasa iar cu tine?? Daca zice nu ...asta este, treci peste

Re: Poveste destramata.....

din 1 sep 2008 15:03 de simosimina

Nu te merita...Daca deja si-a gasit pe alta..inseamna ca nu te-a iubit...Imi pare rau k iti spun asta...Multi baieti promit "soarele si luna de pe cer"...dar mai putini isi indeplinesc promisiunile.Am si eu o prietena care este in situatia ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 1 sep 2008 14:02 de carrie

Sincer nu cred ca sunt chiar atatia cu pretentii de genul asta, mai ales dincolo de varsta de 18-20 de ani.

Re: oare sunt insarcinata?

din 1 sep 2008 13:38 de vladbodan

lumea asta se duce de rapa , daca unu face ceva ,toata lumea trebuie sa faca , nici unu nu se documenteaza , toti se simt jenat de parinti sa intrebe ,au impresia ca ii vor omora , ei cred ca probabil parinti lor nu au facut asta niciodata , iar ...

Re:

din 1 sep 2008 12:04 de sgc

eu, nu stiu. sa raspunda moderatoarea bebereaga

o curiozitate

din 1 sep 2008 10:27 de gigi85

m-am intalnit cu o fata ,dupa ce am vb cu ea pe mes.in fine,la inceput ea ma cauta,vb mereu etc .dupa ce ne-am intalnit nu m-a mai cautat asa des,in ultima vreme nu am mai vb deloc,nu m-a mai cautat etc,am cautat-o eu si a spus ca munceste mult,este ...

Re: Re: Ce cadouri sa faci barbatilor???

din 1 sep 2008 03:13 de Listener

Re: Prima intalnire...

din 1 sep 2008 00:37 de Listener

Daca e copila ceva mic si semnificativ daca e mai matura un trandafir rosu ;) merge dar nu 5 !!! sau nu stiu (ideea este sa nu arunci cu banii ca te ia drept material in loc de iubit) bafta multa ...sry pentru restu,dar va contrazic un trandafir ...

Re: mesaj de seara

din 31 aug 2008 22:51 de ExoticDream

Nu exista niciun razboi intre userii amintiti, tu esti nou pe aici si nu stii ca doamna sgc sufera de diferite.... manii, printre care se numara cea a confuziei de persoane. Nu cunoaste pe nimeni din cei de pe forum, dar ne atribuie tuturor ...

Re:

din 31 aug 2008 21:58 de sgc

incerc sa ma pun intr-o asemenea ipostaza si tot ce pot spune este ca, daca o persoana este straight, cred ca asa ramane. slabe sanse sa devina bisexuala, oricat de scarbita ar fi la un moment dat de consecventa masculilor de-a o scarbi. daca ...

mesaj de seara

din 31 aug 2008 21:00 de kennyanu

o zi foarte interesanta azi. intai, remarc un mic mare razboi intre 2 useri: sgc si ExoticDream...ma rog, or fi avand ei ceva de impartit. in schimb, in viata mea totul este confuz. m-am trezit cu gandul ca azi va fi o zi mare pentru amandoi (mine ...

Re: E pacat???

din 31 aug 2008 17:55 de DarkAngel

Din moment ce nu este ruda de sange si este doar prin alianta nu ai nici o problema din punct de vedere legal. Daca este pacat sau nu tine de constinta ta.... :rolleyes: Nu stiu ce zice biblia in legatura cu asta dar cred ca si acolo tot la rudele ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1781 din 3732
«   1 ... 1778   1779   1780   1781   1782   1783   1784 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare