Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: iubesc dar nu ar trebui din 2 sep 2008 22:15 de angela
Acum o sa te laud si toata lumea o sa-mi sara in cap.Ai facut ce ai simitit fara regrete, bravo. Se poate sa te fi culcat cu celalalt si dupa 1 luna sa te fi parasit cu toate ca ai investit 3 ani din viata ta.Sau se poate ca nu.Ai facut asta cu cine ...
Re: Re: Vinul potrivit pentru o intalnire romantic din 2 sep 2008 22:09 de omu_negru
cam asa e...oricum o cina romantica poate sa fie si una in care sa serviti un pateu si o rosie ;))...asa ca nu prea conteaza ce vin este, doar voi 2 sa va simtiti bine !
Re: . din 2 sep 2008 22:07 de omu_negru
man...treaba e simpla, mai mult iti faci probleme.
daca ea te place, baga-te pe felie cum se spune si fa in asa fel incat sa fiti cat mai mult timp impreuna. daca zici ca e frumoasa, trebuie sa ai tupeu sa intri in "zona ei de actiune". ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 sep 2008 17:06 de mira_printesa18
eu am inkeiat subiectu asta...acum sunt linistita..baietii kalumea mai putini..ca toti vor doar sex...am avut unu...si lam lasat...ca numa dupa ceva anume umbla...in legatura cu dany....lucrurile s-au linistit....vb deskis....si ma ...
Re: Re: Re: Mai sunt virgina daca m-am jucat cu de din 2 sep 2008 16:13 de Incepator
Ok, recunosc poate am exagerat un pic....dar nu vreau sa incep un razboi al sexelor aici....daca toata fetele afirma ca le doare...atunci asta e .
La cate posturi am citit de durerea voastra mi-a venit o idee .
Cand voi avea prietena, si va trebui ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 2 sep 2008 16:00 de Blitzkrieg
Hi SGC. Coroana si smalţul sunt ţesuturi mineralizate.
E adevarat că, caria nu acţionează la rădăcină dar asta e in faza incipentă.Acum depinde de dinte. Nu toţi nervii din dinţi sunt la fel de sensibili . Nu uita ca dintele poate să ...
Re: Re: Mai sunt virgina daca m-am jucat cu degetu din 2 sep 2008 15:56 de ursaru
ca bine zici..:lol:
Re: buna tuturor din 2 sep 2008 15:54 de ursaru
Pai daca nici chestiile de baza nu le stiti mai vreti si sex?What the f...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 2 sep 2008 15:50 de sgc
hi, blitzkrieq. stii componentele dintelui?!? caria nu actioneaza de la radacina. ataca maltzul dintelui si coroana. daca vezi tu vreun vas sangvin in coroana vreunui dinte eu-l mananc.
Re: Re: Re: Luati exemplu fetelor din 2 sep 2008 15:24 de AlexeyHD
oh... baba aia o pierdut toate bucuriile vietii... Copiii :P ... asta daca nu a facut cezariana :P
Re: Re: Re: din 2 sep 2008 15:19 de Blitzkrieg
Mă referam la efectul lor şi nu la alcătuirea acestora.
Re: Re: din 2 sep 2008 15:17 de sgc
sunt microorganisme. cariile. ce distrug prin macinare maltzul si interiorul dintelui, daca sunt neglijate timp indelungat. tot cariile sunt microorganisme ce distrug lemnul.
Re: Ce contine sperma baiatului?A fetei?Ce gust ar din 2 sep 2008 14:07 de terojr
Sperma, fluidul gros eliberat prin penis in timpul ejacularii, este un produs mult mai complex decat ar parea la o evaluare superficiala a acestuia. In alcatuirea spermei intra spermatozoizii (celule sexuale masculine) si lichidul seminal (care ...
Surpriza dupa "prima data"! din 2 sep 2008 12:39 de luinwe
salut,
vreau si eu o parere, am 16 ani, baiat, mi'am inceput viata sexuala acum 4 zile [amandoi virgini]...ne'a placut asa mult, incat si urmatoarea zi dupa acel moment unic = "prima data" am facut dragoste...am profitat de ocazia, parinti ei ne ...
Re: un sfat va rog din 2 sep 2008 12:19 de simosimina
:lol::lol::lol: Multi baieti sunt tarani =)) Pe prietenul meu nu il deranjeaza cand ma claxoneaza cineva...Din contra... Ar trecui sa fii mandru ca ai alaturi o fata frumoasa... Sa stii! Asa ca nu iti fa probleme degeaba..chiar nu ai de ce...Nu ...
Baietii imi claxoneaza prietena! din 2 sep 2008 12:16 de luinwe
salut, vreau si eu un sfat daca se poate... mi se intampla des o chesti... ies cu prietena mea in oras seara tarziu cand ies baietasi la agatat... se intampla des sa clanxoneze... si lucru asta ma irita:blink:... ma face sa ma simt ca un fraer... ...
Re: penetrare din 2 sep 2008 12:08 de baby
eu zic ca daca sta fata deasupra intra cel mai bine si mai adanc:~*
:,:-*
Re: de ce nu a vrut sa facem sex din 2 sep 2008 12:06 de baby
eu m-as fi purtat asa doar daca imi era foarte rau sau daca aveam nervi[pe partener]
:,:-*
Re: penetrare din 2 sep 2008 12:02 de vladbodan
:lol: si .. ai impresia ca daca o bagi mai adanc e mai satisfacuta? :D:wacko:
Re: Sarcina dupa petting? din 2 sep 2008 12:00 de vladbodan
daca stiai ca ai sperma pe degete , dupa ce te`o mai taiat capu sa mai bagi si degetele sau erai chiar atat de disperat incat vrei sa risti totul pentru o "placere" cu 2 degete?
Pagina 1779 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
53 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||