Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: iubesc dar nu ar trebui

din 2 sep 2008 22:15 de angela

Acum o sa te laud si toata lumea o sa-mi sara in cap.Ai facut ce ai simitit fara regrete, bravo. Se poate sa te fi culcat cu celalalt si dupa 1 luna sa te fi parasit cu toate ca ai investit 3 ani din viata ta.Sau se poate ca nu.Ai facut asta cu cine ...

Re: Re: Vinul potrivit pentru o intalnire romantic

din 2 sep 2008 22:09 de omu_negru

cam asa e...oricum o cina romantica poate sa fie si una in care sa serviti un pateu si o rosie ;))...asa ca nu prea conteaza ce vin este, doar voi 2 sa va simtiti bine !

Re: .

din 2 sep 2008 22:07 de omu_negru

man...treaba e simpla, mai mult iti faci probleme. daca ea te place, baga-te pe felie cum se spune si fa in asa fel incat sa fiti cat mai mult timp impreuna. daca zici ca e frumoasa, trebuie sa ai tupeu sa intri in "zona ei de actiune". ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 2 sep 2008 17:06 de mira_printesa18

eu am inkeiat subiectu asta...acum sunt linistita..baietii kalumea mai putini..ca toti vor doar sex...am avut unu...si lam lasat...ca numa dupa ceva anume umbla...in legatura cu dany....lucrurile s-au linistit....vb deskis....si ma ...

Re: Re: Re: Mai sunt virgina daca m-am jucat cu de

din 2 sep 2008 16:13 de Incepator

Ok, recunosc poate am exagerat un pic....dar nu vreau sa incep un razboi al sexelor aici....daca toata fetele afirma ca le doare...atunci asta e . La cate posturi am citit de durerea voastra mi-a venit o idee . Cand voi avea prietena, si va trebui ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 2 sep 2008 16:00 de Blitzkrieg

Hi SGC. Coroana si smalţul sunt ţesuturi mineralizate. E adevarat că, caria nu acţionează la rădăcină dar asta e in faza incipentă.Acum depinde de dinte. Nu toţi nervii din dinţi sunt la fel de sensibili . Nu uita ca dintele poate să ...

Re: Re: Mai sunt virgina daca m-am jucat cu degetu

din 2 sep 2008 15:56 de ursaru

ca bine zici..:lol:

Re: buna tuturor

din 2 sep 2008 15:54 de ursaru

Pai daca nici chestiile de baza nu le stiti mai vreti si sex?What the f...

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 2 sep 2008 15:50 de sgc

hi, blitzkrieq. stii componentele dintelui?!? caria nu actioneaza de la radacina. ataca maltzul dintelui si coroana. daca vezi tu vreun vas sangvin in coroana vreunui dinte eu-l mananc.

Re: Re: Re: Luati exemplu fetelor

din 2 sep 2008 15:24 de AlexeyHD

oh... baba aia o pierdut toate bucuriile vietii... Copiii :P ... asta daca nu a facut cezariana :P

Re: Re: Re:

din 2 sep 2008 15:19 de Blitzkrieg

Mă referam la efectul lor şi nu la alcătuirea acestora.

Re: Re:

din 2 sep 2008 15:17 de sgc

sunt microorganisme. cariile. ce distrug prin macinare maltzul si interiorul dintelui, daca sunt neglijate timp indelungat. tot cariile sunt microorganisme ce distrug lemnul.

Re: Ce contine sperma baiatului?A fetei?Ce gust ar

din 2 sep 2008 14:07 de terojr

Sperma, fluidul gros eliberat prin penis in timpul ejacularii, este un produs mult mai complex decat ar parea la o evaluare superficiala a acestuia. In alcatuirea spermei intra spermatozoizii (celule sexuale masculine) si lichidul seminal (care ...

Surpriza dupa "prima data"!

din 2 sep 2008 12:39 de luinwe

salut, vreau si eu o parere, am 16 ani, baiat, mi'am inceput viata sexuala acum 4 zile [amandoi virgini]...ne'a placut asa mult, incat si urmatoarea zi dupa acel moment unic = "prima data" am facut dragoste...am profitat de ocazia, parinti ei ne ...

Re: un sfat va rog

din 2 sep 2008 12:19 de simosimina

:lol::lol::lol: Multi baieti sunt tarani =)) Pe prietenul meu nu il deranjeaza cand ma claxoneaza cineva...Din contra... Ar trecui sa fii mandru ca ai alaturi o fata frumoasa... Sa stii! Asa ca nu iti fa probleme degeaba..chiar nu ai de ce...Nu ...

Baietii imi claxoneaza prietena!

din 2 sep 2008 12:16 de luinwe

salut, vreau si eu un sfat daca se poate... mi se intampla des o chesti... ies cu prietena mea in oras seara tarziu cand ies baietasi la agatat... se intampla des sa clanxoneze... si lucru asta ma irita:blink:... ma face sa ma simt ca un fraer... ...

Re: penetrare

din 2 sep 2008 12:08 de baby

eu zic ca daca sta fata deasupra intra cel mai bine si mai adanc:~* :,:-*

Re: de ce nu a vrut sa facem sex

din 2 sep 2008 12:06 de baby

eu m-as fi purtat asa doar daca imi era foarte rau sau daca aveam nervi[pe partener] :,:-*

Re: penetrare

din 2 sep 2008 12:02 de vladbodan

:lol: si .. ai impresia ca daca o bagi mai adanc e mai satisfacuta? :D:wacko:

Re: Sarcina dupa petting?

din 2 sep 2008 12:00 de vladbodan

daca stiai ca ai sperma pe degete , dupa ce te`o mai taiat capu sa mai bagi si degetele sau erai chiar atat de disperat incat vrei sa risti totul pentru o "placere" cu 2 degete?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1779 din 3732
«   1 ... 1776   1777   1778   1779   1780   1781   1782 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare