Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: un sfat va rog din 4 sep 2008 15:09 de mafoame
daca se muta in alta tara mai civilizata cum ar fi:Germania,Anglia,Olanda,irlanda,Sua,Austria,Elvetia,Belgia......e posibil sa nu gaseasca nici o fata frumoasa.....
Re: din 4 sep 2008 15:09 de sgc
in principiu, varsta nu conteaza, dar este foarte bine ca X,Y, si Z, sunt majori(asta este foarte important). acum, ceea ce poate face si trebuie sa faca X, fata de Y, este cea de-a doua chestie(sau varianta 2) pentru ca Y, s-ar putea sa fi ...
Re: Intrebare pt fete din 4 sep 2008 12:52 de Sensation
Cel putin pentru mine conteaza.....dar daca ai dimensiuni mai mici ....si stii sa o folosesti este OK (dar ptr asta iti trebuie experientza)!
Re: Intrebare pt fete din 4 sep 2008 12:48 de Sensation
da conteaza, dar daca e mai mica....si stii sa o folosesti este ok atunci!
Re: Re: Re: vreau sa-i fac o surpriza din 4 sep 2008 12:17 de vera_mary88
Si eu iau anticonceptionale dar doar de la 18 ani ...eu zic ca e prea mica acu nush...o surpriza hmmm ar fi foarte romantic sa fie seara, ma rog inuneric lumanari, petale de trandafiri, niste love songuri...un preludiu mai lung...puteti lua ...
Re: Fete pe atv-uri campanie de popularizare ATV-u din 4 sep 2008 11:03 de Blitzkrieg
Lăsaţi ATV-urile. Staţi la Mercedes-uri.:,
Re: Re: Re: un sfat va rog din 4 sep 2008 10:58 de luinwe
astia nus tzarani prosti, e prea putzin spus...sunt doar niste obsedati d sex, care n'au avut niciodata un contact sexual cu o fata, poate doar ei intre ei sau cu stanga/dreapta, care nu stiu sa admire frumusetzea si se poarta ca niste caini ...
Re: of,of.. din 4 sep 2008 08:51 de denisucka
pai daca vezi o fata de care iti place pe strada,in vreun parc.in autobuz sau oriunde altundeva priveste-o in ochii apoi zambestei si daca iti face jocul atunci ii de bine...:rolleyes::rolleyes:
Re: Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baiet din 4 sep 2008 08:44 de denisucka
daca te intalnesti cu un baiat cea mai mare greseala din partea tah ar fi sa mergi imbracata cu un decolteu pana la buric si o fusta mini foarte exagerata,vei parea o fata usoara ceea ce nu esti:D:D:D (asa au patit multe prietene deale mele la prima ...
Re: Re: Re: Re: Re: Dilema: taria sanilor depinde din 4 sep 2008 03:11 de Bozgoru
adika daca nu mai e virgina are sanii mai moi? :)) lol
Re: din 4 sep 2008 01:52 de Stranger_to_love
Am inteles,am crezut ca nici prieteni nu ai avut.Daca tot gandesti prea mult gandeste-te si de ce ai ales persoanele nepotrivite.Gandeste-te care a fost relatia cu tatal tau.
Dragostea tot din minte vine,ca inima e doar un organ ce executa ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina la 21 - probleme, din 4 sep 2008 01:41 de Celestine
Am eu un prieten care spune ca singurul meu cusur e ca gandesc prea mult :-` eh poate ca nu e singurul dar nu am niciun fel de probleme legate de frumusete sau greutate - nu ca ar fi cazul sa conteze doar aceste aspecte cand vine vorba de relatii. ...
Re: Re: Re: din 4 sep 2008 01:03 de Stranger_to_love
Asa e,dar Durex e cam mare pt. mine.Degeaba e rezistent daca sta larg,deci poate sa alunece.
Masculan sunt Made in Germany,Love+ sunt Made in romania.
Re: Re: Re: Re: Re: Virgina la 21 - probleme, gogu din 4 sep 2008 00:56 de Stranger_to_love
Dar cum de nu s-a intamplat? Esti mai uratica sau mai grasa?
Pai nu vad de ce teama de implicare,asta eventual un barbat ar zice ca ii este teama de implicare.
Daca esti atrasa ce mai conteaza? In fond ce e dragostea? Nu e doar o ...
Fete pe atv-uri campanie de popularizare ATV-uri din 4 sep 2008 00:52 de fly
Ce ziceti fetelor daca ati avea un ATV, v-ar place? va invitam la un drive-test!
Va invitam pe [CENZURAT DE NEMESIS]
Re: Iubirea pe net din 3 sep 2008 23:18 de dd99dd
Daca nu ar fii speranta ca vom gasii ceva pe nt, nu am pierde tinpul dar acolo undeva in sufletul nostru arde un foc care nu se va stinge decit daca gasim ceva real surprinzator de real si nu in ultimul rind, ceva care depaseste planul fizic. in ...
Re: Re: Re: Re: iubire interzisa:( din 3 sep 2008 21:22 de tematoare
daca profilul e real, atunci are 17 ani...deci e un copil inca
Re: Re: Atingere cu penisul in zona genitala->risc din 3 sep 2008 19:34 de barosank17
corect:p
Re: Intrebare pt fete din 3 sep 2008 19:29 de barosank17
logik conteaza...mie imi place scula mare adik 18-20 cm
c s fac cu 12-15 cm..s ma gadil:D
Re: Intrebare pt fete din 3 sep 2008 19:29 de barosank17
logik conteaza...mie imi place scula mare adik 18-20 cm
c s fac cu 12-15 cm..s ma gadil:D
Pagina 1776 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
71 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||