Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Este virgina?:-) sau NU?:(( din 3 sep 2008 19:24 de 80'
iti zic eu...daca are peste 16 ani si a avut in trecut prieteni mai marii de 18 ani sigur nu mai e virgina......
Re: Este virgina?:-) sau NU?:(( din 3 sep 2008 19:17 de barosank17
cred k gigi dinaintea ta ia dat-o=))) la veveritza:))daia nu simteai..
Re: Re: vreau sa-i fac o surpriza din 3 sep 2008 18:09 de luinwe
nu stiu daca o sa fie d acord....are 16 ani...nu e cam tanara d anticonceptionale?
Re: Re: un sfat va rog din 3 sep 2008 18:08 de luinwe
nu sunt gelos p ea..decat in anumita masura..dar nu exagerat..si in plus nu mi'a dat motive sa fiu gelos...
Re: Re: iubire interzisa:( din 3 sep 2008 18:00 de barosank17
am uitat sa precizez k nu suntem veri primari..unkiul meu este l a 2a casatorie cu mama lui si nu au copil impreuna..adik iubitu meu cel putin nu este baiatul unkiului meu
Re: Fetitele din ziua de azi........... din 3 sep 2008 17:53 de barosank17
nuj c s zik..dar romania asta a ajuns d ultimu hal..nu ma mira faptu d colegele tale cunosac si eo kteva cazuri kre la fel...parerea mea este k cei mai le atrag mai mult fizik cred..
Re: iubire interzisa:( din 3 sep 2008 17:50 de angela
Pai din cate am inteles eu sunteti verisori primari, sau de-al doilea, parca asa ai spus.Clar nu aveti voie sa va casatoriti in Biserica. Daca vrei o relatie fara viitor, si cu consecinte, copii cu malformatii etc, treaba ta.Insa mai bine sa fii ...
Re: Ce barbati va plac?:)) din 3 sep 2008 17:40 de barosank17
mie imi plac barbatii bine facuti..adik..peste 1,80m greutate 85-90,s fie frumos cu okii verzi:X
sa se imbrace bine nu ajea zdrentzuros..s aiba o familie buna..s fie un barbat cult nu un analfabet s nu stie s deskida gura...s fie meseriash ...
Re: iubire interzisa:( din 3 sep 2008 17:10 de iubeste_maa_
daca tu consideri ca merita sa renunti la familia ta pentru el fa-o dar gandeste-te bine pentru ca aceasta relatie ar putea sa dureze toata viata sau inca un an,2 si apoi sa se termine si atunci ramai si fara familie si fara el...
Re: Pot ramane daca am facut sex cand aveam ciclu? din 3 sep 2008 16:31 de barosank17
nu ai cum ramane k se elimina ovulul;)dar pt orice eventualitate foloseste prezervativul;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: iubesc dar nu ar trebui din 3 sep 2008 16:22 de iubeste
ma bucur ca sunt persoane care nu vad numai partea rea a lucrurilor...credeti-ma ca niciodata nu am mai facut asa ceva si nici nu mi-am inselat prietenul dar acest barbat pur si simplu mi-a aratat altceva decat stiam eu...mi-a aratat ca viata nu e ...
Re: Re: Pot ramane daca am facut sex cand aveam ci din 3 sep 2008 16:13 de PITZY
TEORETIC SE ZIKE ASA :EXISTA UN RISC MINIM, INSA IN CARTILE DE SPECIALITATE PERIOADA CICLULUI MENSTRUAL SI INCA 5 MAX 6 (II CU RISC ZIUA 6) ZILE DUPA TERMINAREA MENSTRUATIEI SE NUMESTE PERIOADA STERILA, DECI NU AI CUM....
Re: Re: Re: Re: Re: #EMO din 3 sep 2008 15:50 de ursaru
Pai si daca asculti manele in ziua de azi trebuie sa te omori cu rockerii??Rockerii daca le pui o manea iti zic:opreste frate in plm maneaua aia ori pleaca.Emo sucks anyway...sunt niste copii chinuiti :cat:
Re: Re: Re: Re: Dilema: taria sanilor depinde de v din 3 sep 2008 15:29 de Incepator
Daca fetele fac sala, pieptul lor (sanii) se intaresc ?
Re: Re: Re: Dilema: taria sanilor depinde de virgi din 3 sep 2008 15:25 de ursaru
Nu conteaza,depinde de fata daca se intretine putin :cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu o amica din 3 sep 2008 15:23 de ursaru
Daca esti baiat cu bun-simt,ii bati un apropo,in asa fel incat sa nu se supere.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Luati exemplu fetelor din 3 sep 2008 15:22 de rebrov
eu cred ca a inebunit ea de la prea mult sex ;):D:DO:)
Re: un sfat va rog din 3 sep 2008 15:09 de ursaru
Ce sa-ti fac daca ti-ai luat femeie buna :D.Fii mandru k prietena ta e admirata si atat.Parerea mea e k gelozia se naste din prostie,neincredere...
Re: Publicare carti din 3 sep 2008 15:06 de ursaru
1 pas e realizarea manuscrisului(sau cum se spune),pe urma la editura,discutii si intr-un final rezulta un bestseller.Mult noroc%%-
Re: Re: Re: Re: Re: iubesc dar nu ar trebui din 3 sep 2008 15:05 de ursaru
Ai facut ce ai simtit si nu cred k e ceva de condamnat.Cred k si prietenul tau ar fi facut la fel.Vorbeste cu el si daca nu mai e alta solutie,despartiti-va pe cale amiabila,ramaneti prieteni.
Pagina 1777 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
62 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||